- 22 Ağustos 2010
- 33.087
- 37.990
- 3.033
Bu milyar Euro'luk takımlar harbi gitsin NBA gibi en üst seviyede kendi aralarinda oynasinlar. Futbolun içine ettiler zaten. Biz 3 kuruşa 90'lar futboluna geri dönelim. Oh miss.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın hayli para etmez artık, 5 ytl falan verirler katılım ücreti olarakAveraj takımı oluruz olm o ligde biz.
Bunlar kursun liglerini, bizde hocanın hayaline yoğunlaşalım.
+ Iyi kapitalistBu vesileyle ulu başkomutan vizyoner Ünal başkanıma tekrardan sevgi ve saygılarımı sunarım![]()
Averaj takımı vs deniyor da oraya girdiğin an marka değerin direk 1000 kat artıyor millet kapında sponsorluk yarışına girer Avrupa'nın potansiyel oyuncuları bile sana gelmeye çalışır yeni yapılanmayla kadro kurar o yarışa girersin
hocanın hayli para etmez artık, 5 ytl falan verirler katılım ücreti olarak
3 yıl averaj takımı oluruz. 4. yıl orta sıraya yerleşiriz.Averaj takımı oluruz olm o ligde biz.
midweek competition diyorlar
yani cl gibi maçların hafta içi olacağı bir turnuva
bu durumda bu takımların yerel liglerden çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil. ben ilk başta kendi liglerinden çıkacaklar gibi algılamıştım.
eğer böyle ise bence uefa'nın kontrolündeki kulüplerin çoğu buraya geçmek ister. organizasyonu kulüpler yapacağı için gelirler daha yüksek olacaktır.
+ Iyi kapitalist![]()
Averaj takımı oluruz olm o ligde biz.
Mesela biz katılsak ve UEFA yerel ligden men etse ne kaybederiz.imkansız bu iş. kimsenin götü yemez katılmaya
uefa fifa milli takımlar YEREL LİGLERDEN hepsinden men edecez demiş uefa katılanları
ezeli rakibimiz real madridin olmadığı kupayı ne yapalım yawKupaya yoğunlaş. Paraya dğl

bu ligi kurunca uefa atıyo yerel ligden bunlarımidweek competition diyorlar
yani cl gibi maçların hafta içi olacağı bir turnuva
bu durumda bu takımların yerel liglerden çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil. ben ilk başta kendi liglerinden çıkacaklar gibi algılamıştım.
eğer böyle ise bence uefa'nın kontrolündeki kulüplerin çoğu buraya geçmek ister. organizasyonu kulüpler yapacağı için gelirler daha yüksek olacaktır.
Şampiyonlar Ligine de takım gönderemeyecektik ki bu yıldan sonraŞampiyonlar ligine katılan Türk takımının geliri azalcak yalnız

Kapitalistler arasinda dedim zaten dogasi bu adamin oyle olmasa onune gelene elemanim cekip para bastikca basari gelecegini sanmazdi. Mancini neyseki gerekeni yapti