Eğer başka liglerden transfer yasağı falan konabilirse fena patlarlar. Bu 15 takım kendi içinde ve altyapılarıyla yetinmek durumunda kalabilirler, NBA gibi bir yapı oluşturmak istiyorlar ama çok zor

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uefayi tanımıyorsun uefa boyle bir yasak koysa ne olur. O ligteki oyunculari uefa organizasyonlarina almiyorum diyebilir baska da bir halt yiyemez.

Insallah katiliriz ama hem kurulmasi zor hem de bizi neden alsinlar? GS lisesi muthis lobi yapmali.

Sen Aysalla kişisel bir sorun falan mı yaşadın? Cidden merakımdan soruyorum.

Derdin Galatasaray olsa Dursun Özbek ondan daha fazla zarar verdi ona laf ettiğin yok ama Aysal'ın adı bile geçse hemen orada oluyorsun.

2si galatasaraya zarar veren 5 kurus etmeyen zatlar

Devlerin katildigi lige biz nasil katilacakmisiz, onu anlatsana

Katilan kuluplerin bir cogunun ortak ozelligi dunyanin en degerli kulupleri olmalari

Aziz Baskanim zamaninda üefa cativdayacak cümlesini bosa kurmamisti. Adamin o gün dedigi oldugu gibi ortaya cikiyor su an, müneccim miydi bu adam? Yooo karaktersizleri iyi taniyordu da ondan ;-)

2si galatasaraya zarar veren 5 kurus etmeyen zatlar

Devlerin katildigi lige biz nasil katilacakmisiz, onu anlatsana

Seni sanırım demediğim bir konuda bana bir daha iftira atma diye defalarca uyarmıştım.

Bu konuda veya herhangi bir konuda "biz katılırdık ya da katılacağız." diye bir mesajım da olmadı.

Yolun açık olsun, burada artık yerin yok.

Bu ligin kurulma amacı zaten pastanın büyük payını almak ve Türkiye, Polonya, Macaristan vs gibi ülkelerin takımlarıyla muhatap bile olmamak onun için buradan bi takımın katılması imkansiz bence. Daha Alman, Fransız, Hollanda ve Portekiz takimlari bile yok düşünün onlardan bize sıra gelir mi.

Bu ligin kurulma amacı zaten pastanın büyük payını almak ve Türkiye, Polonya, Macaristan vs gibi ülkelerin takımlarıyla muhatap bile olmamak onun için buradan bi takımın katılması imkansiz bence. Daha Alman, Fransız, Hollanda ve Portekiz takimlari bile yok düşünün onlardan bize sıra gelir mi.

Olur mu ya 150 m euro verecekler bize

geçici olarak katarlar rus ve bizim takımları özellikle

büyük pazarlar bunlar

Gidip amerikan takimlarini cagirirlar, ama bizi cagirmazlar. Orda iyi para vardir.

sadece biz değil kendi ülkelerinin diğer takımlarıyla da arayı açacaklar iyice, bütün yerel ligler için korkunç bi durum

Bütün takımları anladım,bir tek Real ve Barca'yı anlamadım. Eğer bunlarda para diye ağlıyorsa vay yavrum vay.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam ciddi ciddi dünyanın en fazla gelir elde eden Premier Lig takımlarını anladın da pandemi sebepli ekonomik krizi dibine kadar yaşayan, son zamanlarda adam akıllı transfer yapamayan İspanyol takımlarına mı şaşırdın allasen? :D Hayır İngiliz takımlarının Real'den de Barça'dan da daha az ihtiyacı var zaten paraya. Burada yalnızca para olduğunu düşünmüyorum mevzunun.

Hocam ciddi ciddi dünyanın en fazla gelir elde eden Premier Lig takımlarını anladın da pandemi sebepli ekonomik krizi dibine kadar yaşayan, son zamanlarda adam akıllı transfer yapamayan İspanyol takımlarına mı şaşırdın allasen? :D Hayır İngiliz takımlarının Real'den de Barça'dan da daha az ihtiyacı var zaten paraya. Burada yalnızca para olduğunu düşünmüyorum mevzunun.

Para değilse,sportif başarıda olmayabilir. Zaman geçtikçe anlaşılır herhalde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt