Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.076
- 70.203
- 4.918
Forumda çok şanslı arkadaşlar var
Ben kendimi dağa bayıra vuracağım. Reis gelirse çalışmanın bir anlamı kalmayacak.Seçim sonrası kendime her gün sorduğum soru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kendimi dağa bayıra vuracağım. Reis gelirse çalışmanın bir anlamı kalmayacak.Seçim sonrası kendime her gün sorduğum soru
Şu an varken de mantığı yok yüzde birlik dilime girip 15 sene dirseğimi sıralarda çürütmüşüm aldığım sabit maaş 25 bunu yapmak yerine götümü büyütüp torpille bir yere işçi girsem 22-23 alacaktım ikramiyelerim izin haklarım olacaktı benim hakkım helal değilBen kendimi dağa bayıra vuracağım. Reis gelirse çalışmanın bir anlamı kalmayacak.
14 bin 15 bin olsa diye, 19 bin 20 bin olsun diye sırf şunun gibi hic hatirlamadigim yüzlerce mesaj varRonaldo'nun dogdugu ada cok iyi.
Döviz ile gelir kazanıp, Türkiye'de bir Ege kasabasında yaşamak.
Best option.
Miamide kumar mi oynayacaksinAvustralya'da yaşamak isterim ve Amerika'da Miami hayalimiz var tabii ki..
Miamide kumar mi oynayacaksin
Beraber gidelim Miami yerinden oynasin
Torrent Bir Orta Saha ve Bir Forvet Takviyesi İstiyor
Domenec Torrent, 2022-23 sezonu için hazırlıklarını tamamladı. Avusturya'da kamp için planlamasını yapan Torrent, Yunus Akgün ile Emre Akbaba ikilisinin dönüşünün yanı sıra bir orta saha ve bir forvet takviyesi istiyor. (Sabah)www.gscimbom.com.tr
Olur Barış reis bana uyar..Beraber gidelim Miami yerinden oynasin
10 sene sonra bu topraklarda bizler de azınlık olacağız ve 10 sene içinde hiçbir refah görememiş olacağız elbette zordur gurbette yaşamak ama en azından ekonomik olarak kafanız rahat ve sürekli siyaset düşünmenize gerek yokAvrupa da Amerika da yasam herkesin düsündügü gibi kolay degil modum…. Ne irkcilik cekdik ve hala cekmekdeyiz, dedelerimize insan disi davrandilar köpek gibi calisdirdilar hak hukuk yokdu. Türk olmak bati dünyada cogu zaman düsman ve nefret ile karsilasmak.. ben Almanya doguma büyümeyim sana bu konuda kitap yazabilirim.
Avrupa da Amerika da yasam herkesin düsündügü gibi kolay degil modum…. Ne irkcilik cekdik ve hala cekmekdeyiz, dedelerimize insan disi davrandilar köpek gibi calisdirdilar hak hukuk yokdu. Türk olmak bati dünyada cogu zaman düsman ve nefret ile karsilasmak.. ben Almanya doguma büyümeyim sana bu konuda kitap yazabilirim.
Florida'ya geçince Dexter'a baglamazsın umarım.ABD'nin en yaşanılası yeri net şekilde Kaliforniya'dır.
Boulder civarı ve Austin de güzel. Atlanta'yı iyi anlatıyorlar ama bulunmadım bir şey diyemeyeceğim.
Yaş kemale erince Florida'ya geçilebilir.
Attıp tuttuğuma bakma İstanbul'dayımFlorida'ya geçince Dexter'a baglamazsın umarım.