Avrupa'da Yaşamak mı, Amerika'da Yaşamak mı?

her hafta okul taramalar oldugu icin abdye ret

Avrupadan kasıt ney?
Amerika toplam avrupa kadar
Eyalet baz alıcaksak ab de de ülke baz almak lazım
Karışık bir durum

Bir çok konuda bilgi ve düşüncelerini paylaşan olmuş fakat daha detaylı bakış açısı için son günlerde bizlere faydalı konular açan @Gökhan Saylak kardeşimi buraya davet ediyorum.

Amerika ve Avrupa kıyaslama ve analizini beklediğimizi belirtmek isterim :cigara:.

Abd'de 6 ay yaşadım, Avrupa'da birçok şehri gezdim. Amerika'da bir türk olarak kendinizi yabancı hissetmezsiniz, kimse size buralı değil gözüyle bakmaz. Avrupa'da ise malesef bunu hissedersiniz. Avrupa'nın en büyük sıkıntısı budur bana göre. Benim için Amerika'nın en büyük sıkıntısı ise uzak olması. Ben aileme düşkün biriyim. Haftasonu kafama estikçe uçağa atlayıp gelip gitmek isterim. Amerika için bu pek mümkün değil. En iyi ihtimalle gidip gelmek 24 saat sürüyor zaten. O da doğu yakası için geçerli.

20 senedir Amerika'da yasiyorum, Avrupa'ya bircok kez gittim. Bence yasamak icin Amerika daha iyi; tatil ve eglence icinde Avrupa. Kanada'nin sogugu hic cekilmez, Avustralya'da 1 aydan fazla kalirsaniz sikintidan patlayabilirsiniz.

Avrupa’da yaşayan biri olarak Amerika’da yaşamaya merak ediyorum.

Umarım bir gün nasip olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir çok konuda bilgi ve düşüncelerini paylaşan olmuş fakat daha detaylı bakış açısı için son günlerde bizlere faydalı konular açan @Gökhan Saylak kardeşimi buraya davet ediyorum.

Amerika ve Avrupa kıyaslama ve analizini beklediğimizi belirtmek isterim :cigara:.

Amerika’da hiç bulunmadım. O yüzden analiz yapamam.

Ama Amerika’da yaşamayı merak ediyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt