Aykut mu? Ufuk mu?

Cevap: Aykut mu? Ufuk mu?

Ufuk oynamaya devam etse daha fazla sayarsın :o

Rijkaard görüyor işte antremanda bi numara olsa bi daha şans tanır.Valdese rüştü varken tanımıştı.

Olasılıklarla gelme karşıma :) Ufuk'un, Manisa maçlarını biliyoruz. Aykut'un da Galatasaray maçlarını biliyoruz.

Ufuk oynamaya devam etse daha fazla sayarsın :o

Rijkaard görüyor işte antremanda bi numara olsa bi daha şans tanır.Valdese rüştü varken tanımıştı.

Valdes, pas tekniği üst düzey olan bir açık alan kalecisi olduğu için oynatıldı.

Cevap: Kaleci transferine gerek var mı?

aykut bir an once oynayacagi bir takima gitmeli

bu takim GS olmamali:)

Valdes, pas tekniği üst düzey olan bir açık alan kalecisi olduğu için oynatıldı.

Valdes şuan katalan diye oynuyor.Zaten çok iyi kaleci sayılmaz.Hele o 2007 deki liverpool maçını düşündükçe :o Gerçi hakkını yemiyelim eskiye oranla bu sene formda sayılır.Tabi Rüştüden üst kaleci bu yüzden aldı formayı.

Olasılıklarla gelme karşıma :) Ufuk'un, Manisa maçlarını biliyoruz. Aykut'un da Galatasaray maçlarını biliyoruz.

Zaten bu yüzden geldiğinden beri abartıldığını söylüyorum.

Tamam işte o yüzden diyoruz bizde Aykut'tan daha kötü kaleci olamaz diye.

Yabancı kaleci alınacaksa hiç alınmasın, yabancı kontenjanının kaleciyle harcanılması gereksiz geliyor bana. Ufuk'a güvenmek daha mantıklı.

Eğer kaliteli bir yerli kaleci alınabiliyorsa alınsın derim ben.

tabikide ufuk ama bide oynatsalar daha iyi anlicaz adamı doğru düzgün oynatmadılar hiç lig maçıında oynamadı diye biliyorum

Aykut'tan geçti artık onu zaten körelttik bari Ufuk'un önünü kapatmayalım.

Renkdaslar ,

sinan bolatla ciddi ilgileniyormusuz......

Ufuk ve Aykut'a guvenmek lazim. Volkan bir zamanlar ne hatalar yapardi bkz.Schalke maçi.

Ama simdi febe onun sayesinde 7 maç arka arkaya gol yemedi ve sampiyon oldu (Anons geldi 2-2 yapmis Bjk :asd:

ufuk bence volkandan daha iyi onur recep kıvrakla eşdeğer

Bektaşi'ye 2 şişe şarap vermişler, "bunların hangisi daha kötü?" diye sormuşlar. Herif birinden bir yudum almış, hemen tükürerek "kesin BU daha kötü" demiş. "Yahu daha öbürünü denemedin" dediklerinde de, "bundan kötü olamaz" demiş ya, işte o hesap...

Ufuk!

Başka takımların taş gibi kalecilerini izledikçe içim gidiyor... Aykut denendi 20 defa, enazından bir de Ufuk'a bakalım derim ben.

Rijkaard'a bu kulüpte olan biri hocam bu Aykut bedava sözleşme yaptığı için takımda duruyor. normalde GS nin 58 kişilik kadrosuna giremez en azından Manisa da kendini ispatlamış Ufuk da ısrar etseniz de onun neler yapabileceğini görsek diyemezler miydi?

Nezihi hoca - Adnan SEzgin siz ne işe yararsınız.

Alın Aykut en iyi olduğu dönem Sivas da birbirinden hatalı yediği 3 gol yüzünden Şampiyonluğu verip geliyorduk. Dua edelim Ayhan 30 metreden 90 a takmıştı.

AYKUT'un yeri BankAsya dır.

Cevap: Kaleci Transferine Gerek Var mı?

Gremio'lu Victor ve Felipe en zor alınabilecek kaleciler Brezilya'dan. Brezilya'dan oyuncu almak zaten baslı basına bir dert, standartları yok adamların tutturabildigine fiyat cekiyorlar.

Fabio alınabilir, Cruzeiro kalecisi az cok stabil bir kalecidir. Ne yapacagını tahmin edebilirsin.

Brezilya ligini takip eden varsa. Bence J.Cesar ve Gomes'ten sonra en iyi Brezilyalı kaleci Cavalieri'dir. Liverpool paraya sıkısık ve takımı yenileyecekler. 4m euroya alabiliriz. AB pasaportlu, 28 yasında henuz.

bak bize amerika kıtasından gelen kaleyciler yarıyo fridel - taffarel - mondi bunlar benim izleme sansı buldugum efsana keleyciler tamam biraz sımarık ve uyumsuzlar ozellikle brezilyalılar ama victor kesinlikle alınmalıdır

Kerem'e güvenme 28 yaşına kadar yedek beklet,sonra kaleci özgüvenini kaybetsin 2.liglerde sürünsün, keza aynı şekilde Aykut'a güvenme yıllarca yedek beklesin gelen her kaleci de tartışmalı çıksın ardından onu da kaybet..Ufuk'u büyük umutlarla transfer et,milli takımın kalesini koruyacak bundan sonra niyetiyle kadrona dahil et ama forma şansı verme...Ondan sonra niye Türk kalecileri iyi değil diye söylenip duralım..Volkan Demirel'i yıllar önce biz almış olsaydık,şuan 2.ligde bir takımda forma giyiyordu.Ya da Onur geçen sezon bize gelseydi, forma giydiği maç sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi..

Madem Ufuk'a güvenilmiyor neden alındı bu kaleci ?

Geri
Üst Alt