Aykut mu? Ufuk mu?

Cevap: Kaleci transferine gerek var mı?

Kerem'e güvenme 28 yaşına kadar yedek beklet,sonra kaleci özgüvenini kaybetsin 2.liglerde sürünsün, keza aynı şekilde Aykut'a güvenme yıllarca yedek beklesin gelen her kaleci de tartışmalı çıksın ardından onu da kaybet..Ufuk'u büyük umutlarla transfer et,milli takımın kalesini koruyacak bundan sonra niyetiyle kadrona dahil et ama forma şansı verme...Ondan sonra niye Türk kalecileri iyi değil diye söylenip duralım..Volkan Demirel'i yıllar önce biz almış olsaydık,şuan 2.ligde bir takımda forma giyiyordu.Ya da Onur geçen sezon bize gelseydi, forma giydiği maç sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi..

Madem Ufuk'a güvenilmiyor neden alındı bu kaleci ?

Bu adamları Rijkaard antrenmanlarda takip ettiğine göre seçiminde bir bildiği vardır. Leo'dan sonra ya Ufuk yada Aykut'tan biri oynayacaktı. Israrla Aykut'u oynattığına göre Ufuk yeterli performansı gösteremiyor demektir. Bana kalırsa Galatasaray'ın kesinlikle iyi bir kaleciye ihtiyacı var. Yerli olur yabancı olur ama Mondragon gibi Taffarel gibi maç kurtaracak bir ismi transfer etmemiz şart.

Cevap: Kaleci transferine gerek var mı?

Bu Ufuk'u neden transfer ettik, kim istedi?

Artık birisi bunların cevabını vermeli.

Cevap: Aykut mu? Ufuk mu?

Aykut postalanmalı

Sinan Bolat gelmeli

Ufuk ve sinan korumalı kalemizi

Ben kalecimiz yabanci olmasini istemiyorum. Zaten, kisitli olan yetenkli yerli oyuncular ile sahada eksik kaliyoruz. Bence yabanci hakki kaleci icin degil, kaleci disinda her hangi bir mevki icin kullanilmalidir. Bir de keske su yabanci konusu kalksa artik, ya da hic degilse 1 tane daha oynatmak mumkun lsun yabanci oyuncu.

Cevap: Kaleci Transferine Gerek Varmı?

ufuk kim ya? Büyük klübüz diyoruz, yok şampiyonluğa oynıyacaz diyoruz, kaliteden bahsediyoruz, çaylak bir kaleciyi kaleye geçirmeye çalışıyoruz. Olmaz böyle şey. Ufuk adının anılması zihin yanılmasıdır. Kaç kere seyrettinizde Ufuk 1. kaleci olsun diyorsunuz? 1 kere seyretme imkanımız oldu , o maçta da tam anlamıyla amatör bir kaleci izlenimi verdi.Hele necatiden yediği gol tam bir komedi. Resmen ağır çekim şutu izledi. Kesinlikle ağır ve şuan için tecrübesiz bir izlenim verdi. Bu takımın ne aykut'u ne ufuk'u bekleyecek zamanı var. tek hedefin şampiyonluk olduğu yerde ne ufuk ne aykut kaleye konur.

Real Madrid Casillası 19 yaşındaki tıfıl haliyle kaleye koydu ve yediği hatalı gollere rağmen ısrarla forma verdi.. Tabi Real küçük kulüp naparsın işte..

Real Madrid Casillası 19 yaşındaki tıfıl haliyle kaleye koydu ve yediği hatalı gollere rağmen ısrarla forma verdi.. Tabi Real küçük kulüp naparsın işte..

Yahu casillası koyduda casillasta potansiyel vardı ufukta daha hiçbirşey yok manisadada olağanüsü bir adam değildi.Onur gibi kalecimiz olsa tamam haklısın.

Yahu casillası koyduda casillasta potansiyel vardı ufukta daha hiçbirşey yok manisadada olağanüsü bir adam değildi.Onur gibi kalecimiz olsa tamam haklısın.

Bu huyundan ne zaman vazgeçeceksin ? Birine takınca her mesajda laf atmadan duramıyorsun.

Yeni kaleci şart Ufuk böyle pat diye birinci kaleci olamaz önce verilen şansları değerlendirip kendini gösterecek.

Bu huyundan ne zaman vazgeçeceksin ? Birine takınca her mesajda laf atmadan duramıyorsun.

Beyler sakin. Cem Kılıç kardeşim sana da 100 kere dedik değil mi şu adama cevap verme diye. :) Uygun görmüorsan hareketlerini raporla. :)

De gea ? çok süper bir kaleci mi? Ama şans veriliyor ve eminim çok iyi yerlere gelecek .. Kaç yaşında uefa avrupa ligi finali oynadı daha ne olsun.. Güven vermemiz gerek genç kalecilerimize

Su adama cevap verme diye bir mantik yok aga, alakasizken dahil olup feyz veren Cem reis.

Ben niye dahil oldum bilmiyorum, kendimi bir an Hakim Bey gibi hissettim.

Su adama cevap verme diye bir mantik yok aga, alakasizken dahil olup feyz veren Cem reis.

Ben niye dahil oldum bilmiyorum, kendimi bir an Hakim Bey gibi hissettim.

"savulun adiler!

tırsın alçaklar!

üç buçuk atın korkaklar!

iyilerin dostu,

kötülerin ve de şerrefsizlerin düşmanı,

emekli, dul ve yetimin bacanağı Hayri kaptan geliyor!"

:asd:

Sinan Bolat'ın Ufuk'tan Ne Fazlası Varki??

Bence Ufuk Artık Kaleye Geçmeli..

Arkadaşlar bu takımın hedefi trabzonsporun kalecisi ONUR olmalıdır

Trabzon Onur'u değil de Ufuk'u transfer etmiş olsaydı, eminim ki Şenol Güneş Ufuk'a güvenip tam anlamıyla yıldız bir kaleci ortaya çıkaracaktı.Biz de forumda Trabzonlu Ufuk'u almalıyız diye konuşuyor olacaktık.Kimse bana demesin "eğer Ufuk iyi olsa bizim teknik heyet muhakkak oynatır demek ki bir eksiği falan var" gibisinden.Eminim ki Onur sezon başında bizde olsaydı şu anki Ufuk'tan bir farkı olmayacaktı giydiği maç sayısı bazında.Madem bu adamı transfer etmek için uğraştın baya bir süre o zaman oynatacaksın arkadaş.Genç oyuncu transferi yapmak çok zor bizim ülkede özellikle de Ümit Milli oyuncusu almak çok da kolay değil,eğer sen bunu başarmışsan bu oyuncu muhakkak oynamak zorundaki kendi gelişimini tamamlasın ve Türkiye adına da sağlam bir kaleci olma yolunda emin adımlarla ilerlesin.Madem yedekte oturacak bir sene boyunca o zaman çok da önemli değil bence Emirhan Ergün'ü kullan yedekte ya da Fırat'ı kullan...

Geri
Üst Alt