Aziz Yıldırım "Fenerbahçe bu şike davasında affedilecektir''

Ben şunu anlıyorum bu tür haberlerden;

Fener düşecek ve haliyle değeri de dip yapacak. O yüzden biraz ticari güven ve moral pompalayıp çok zarar etmeme derdindeler.

Yani 100 TL de 40 TL zarar edeceklerine o 40 Tl zararı 150 TL de iken yapma derdindeler o küçücük beyinleriyle.

Ama onlar işin prestij , ruh vs gibi yönlerini hiç takmıyorlar.

Yarın kendi taraftarları bunları mahkemeye verecek haberleri yok

Türk futbolunun ve taraftarlar arasındaki bölücülüğün temelini atan bu denyodur, o kadar iyi hatırlıyorum ki fenerbahçeli arkadaşlarla masum takılmaları dalga geçmeleri ulan bugün aynı arkadaşlarla bırak beraber maç izlemeyi yorum bile yapınca kavga çıkıyor bu adamın gitmesi ile herşey normale dönecek neticeden bacaklı

C5303 cihazımdan gönderildi

Affedilmek yapilan bir hatanın görmezden gelinmesidir. Şike yaptığını kabul etmiş.

N5

Sonra diyorlar "bir şikeden bir insanın hapis yatmasına gönlümüz razı olmuyor"...

Bu herif toplumsal bir vaka..Bugün taraftarlar kanlı bıçaklıysa bunun yegane sorumlusu bu canavardır !

Ne zaman biri çikip televizyonda bize birsey dese biz taraftar olarak kuduruyoruz, Unal basganin ise yuzunde bir gulumseme gozlerinde ise dolar simgesi çikiyor.

En son aziz'in dedigi gibi çakar boyle birsey demisti, 1 milyonunu cukka ettik. 1 milyon daha geliyor hazir olun.

Bu fenerin şike yaptığını ortadan kaldırmaz.Kişi bir suç işleyip affedilebilir,ama o suçu yapmadığı anlamına gelmez.Bunlar nafile çırpınışlar öyle veya böyle bu yavşaklara çok pis ka ya cak lar.

bizim hukukçular iletişimden sorumlu arkadaşlar yazı hazırlıyorlarmış hürriyetin demesine göre ciddi olmayan alay eden tii'ye alan sinirden öfkeden uzak bir yazı olmasını bekliyorum tazminat davasıda açmamız gerekiyor 1 liralık manevi tazminat yeter bu eziğin parası uğursuzdur klübe iyi gelmez.

Keşke Hitler yaşasaydı ve Demirören ve Aziz Yıldırım yahudi olsaydı

Suclu affedilir sucu olmayan adam af istemez rte seve seve affeder o ayri konu ama uefa fifa asla

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Türkiyede dönen dolapları herkes biliyor anne mahkemelerinde aklanmakla olmuyor bu işler gidin CAS'ta aklanın UEFA'da aklanın paşa paşa şikeden 2 yıl ceza yediniz Edirne'den öteye gidemiyorsunuz.

"Şike var" diye bağırıyorsunuz ama Türkiye'ye şikeyi sokan Galatasaray Kulübü'dür. 6-0'lar, 8-0'lar... Neler götürdüklerini, çantaların nereye gittiklerini Ahmet Çakar söylüyor, ben söylemiyorum. Beşiktaş'ın yabancı oyuncusunu ayarttıkları ortaya çıkmıştır. Şunu söylüyorum Fenerbahçe bu şike davasından affedilecektir, aklanacaktır. Bize şikeyi öğretenlerin biraz utanması lazım."

adam oldurmeyi bu ulkeye ataturke suikast etme sucundan idam edilen fener baskani getirmistir. bende cikip birini oldureyim ve ardindan polis sordugunda bundan once oldurulen insanlari ornek vereyim, mesela munevver diye kizi olduren adami ornek veririm. bana adam oldurmeyi ogretenlerin utanmasi lazim der ve aklanmayi beklerim

hea bak bide $ikeyi ulkeye kim getirmis

m%C3%BCessif+hadiseler.JPG

id3diqx9benztcdmepxfn26ippixikbigx62ilhzsrgc3cq_x3d_.jpeg

utan bakalim

BİRDE BEŞİKTAŞ İLE OLAN OLAYLARI VAR

23 mayıs 1943 VE 8 nisan 1951 tarihlerini inceleyin, şikeyi kimin türkiyeye getirdiğini görürsünüz

şerefsiz beşiktaş takımı dün fenerbahçeye 4-1 yenildi diye aratın googlede

Değilim hocam nasıl böyle bir kanıya vardın:D

Senden alıntı yapmış : " Şunu söylüyorum Fenerbahçe bu şike davasından affedilecektir, aklanacaktır. Bize şikeyi öğretenlerin biraz utanması lazım."

Ve şöyle yazmış Oğuz kardeşim : " Şike yaptıgınızı her lafında kabul ediyorsun"

Bu diyaloğu okuyunca sanki ikiniz arasında geçiyor diyalog. :D

Geri
Üst Alt