GSCimbom
Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var"
Mert Aydinli

Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var" Sayfa 9

Mert Aydinli ·

Cevap
237
Okunma
13,4K
Sayfa
9/12
Aziz Yıldırım: "440 milyon euro borç bıraktım. Bu borcun yarısı dövizdir, geri kalan kısmı Türk Lirası'dır. Bunlar 50 milyon euro oyuncu sattılar, 25 halka arz yaptılar, villaları sattılar, 100 milyon euro nakit para girdi. Siz bu parayla gidip borcu kapatsanıza kardeşim."

Aziz Yıldırım: "Sen parayı yedin, sonra 'Bana borç bıraktılar, enkaz bıraktılar'. Yok ya..."

Aziz Yıldırım: "Bizim çıkardığımız hesaba göre kulübün 591 milyon dolar mal varlığı var. Artı 300 milyon dolar ben Futbol A.Ş bıraktım, sporcular bıraktım. Şimdi Ozan Tufan'ı satacaklar, onunla gidip borçları kapatsınlar."

aziz yıldırımın gönderiliş şekli baya onur kırıcıydı. hatırılıyorum da kendi yaptığı stadyumda efsane başkan olacakken taraftarlarca yuhlandı.. şimdi ise o günün intikamını alırcasına yağdırıyor resmen.

"keser döner sap döner gün gelir hesap döner"
aziz başkan

Cumhurbaşkanını da yalamaya başladı. Bu seçim olmasa bile sezon için de Ali KOÇ'u göndermek için düğmeye basmışlar.

Aziz Yıldırım: "Bir gün Metris'i ve bu olayları yaşayanlardan biri bunları kitap haline getirecek. O zaman herkes her şeyi öğrenecek."

Geri
Üst Alt