Aziz Yıldırım: "Mesut ve İrfan transferlerinin bedellerini Federasyon'a bildirmediler. Kulüp içinde fetöcüler var"

Aziz Yıldırım: "440 milyon euro borç bıraktım. Bu borcun yarısı dövizdir, geri kalan kısmı Türk Lirası'dır. Bunlar 50 milyon euro oyuncu sattılar, 25 halka arz yaptılar, villaları sattılar, 100 milyon euro nakit para girdi. Siz bu parayla gidip borcu kapatsanıza kardeşim."

Aziz Yıldırım: "Sen parayı yedin, sonra 'Bana borç bıraktılar, enkaz bıraktılar'. Yok ya..."

Aziz Yıldırım: "Bizim çıkardığımız hesaba göre kulübün 591 milyon dolar mal varlığı var. Artı 300 milyon dolar ben Futbol A.Ş bıraktım, sporcular bıraktım. Şimdi Ozan Tufan'ı satacaklar, onunla gidip borçları kapatsınlar."

Aziz Yıldırım: "Biz tarih yazdık, bunlar tarihi tersten yazıyor. 3 yılda 52 transfer, 6 teknik direktör, 2 sportif direktör... Boşuna hoca arıyor, ben olsam Emre ile devam ederdim."

Aziz Yıldırım: " 'Savcıları, hakimleri ben mi üye yaptım' diyor. Onların FETÖ'cü olduğunu o dönem kimse bilmiyordu. Üye oldukları zaman yönetim kurulu kararının altında senin de imzan vardı."

aziz yıldırımın gönderiliş şekli baya onur kırıcıydı. hatırılıyorum da kendi yaptığı stadyumda efsane başkan olacakken taraftarlarca yuhlandı.. şimdi ise o günün intikamını alırcasına yağdırıyor resmen.

"keser döner sap döner gün gelir hesap döner"
aziz başkan

Cumhurbaşkanını da yalamaya başladı. Bu seçim olmasa bile sezon için de Ali KOÇ'u göndermek için düğmeye basmışlar.

Türkiye ve Fransa'ya ait, devlet üniversitesi.
Devlet değil vakıf üniversitesi ama Türk - Fransız ortak olması lazım. Fransız okulu değil diye biliyorum. Ki Fransız okulu olsa keşke. Türk okulu olmasından iyidir. Bizim ülkenin eğitim sisteminden de eğitimcisinden da bir halt olmaz çünkü.

Aziz Yıldırım: "Bir gün Metris'i ve bu olayları yaşayanlardan biri bunları kitap haline getirecek. O zaman herkes her şeyi öğrenecek."

Geri
Üst Alt