Aziz Yıldırım'ı Yakalama Operasyonu Nasıl Yapılmalı?

O kadar güçlü olsaydı , ya da şöyle söyleyim hala bir önemi olsaydı operasyon bile yapılmazdı.Bir adama dokunmak istememek ayrı , indirmeye çalışıp bunu başaramamak ayrı şeylerdir .

Üzerine oynuyor ama indiremiyor derken mesela ne yaptılar da başaramadılar ?

Eğer bu operasyondan bahsediyorsan çok güzel indirdiler işte .Aziz devri kapanmıştır , şu an Fb başkanı bile değildir.

İndirdiler gibi görünüyor ama tüm partiler el birliğiyle aklamaya çalışıyorlar görmüyon mu, gerekirse tüm davaları yeniden yapacaklar gözleri dönmüş heriflerin..

Havaalanında kesin kavga cıkar bunu karşılarlar haha

İşi oraya kadar bırakacakalarını zannetmiyorum ben. Önceki mesajlarımda yüksek oranlı ihtimalleri yazdım.

Asıl gerçekleri yazamıyorum, parise adam gitmiştir dedim diye ,adım zaten mossad/kgb/mi6 operasyonlarına gönderme yapmakta kullanılır olduzaten. :ka25:

Bide gerçekleri yazsam neler neler yazmazlar burada.:Trollface:

Taraftarları ile hasret gidermesine izin verilip, akşama evinden aldırılarak tutuklanmalı'yi isaretlemistim. Madem karari tanimiyorsun;

Bir spor programı için FbTv de yapılan canlı yayın esnasında tutuklanmalı

O degılde bu baslık aziz yıldırım nasıl tutuklanmadı diye degıstır bence

İndirdiler gibi görünüyor ama tüm partiler el birliğiyle aklamaya çalışıyorlar görmüyon mu, gerekirse tüm davaları yeniden yapacaklar gözleri dönmüş heriflerin..

Az önce Bizim Stadyum'da bunu konuşuyorlardı , 3 avukat da bu olay imkansıza yakın dediler . O kadar dosyaya yeniden bakılamaz millete umut dağıtmayın diye ısrarla söylediler . Mesela deseler ki sadece şu tarihten itibarenkiler faydalanacak, bu da eşitlik ilkesine aykırı olacağından Anayasa Mahkemesi'nden döner. Bu olayın içine binlerce dosya girer öyle sadece Şike , Balyoz , Ergenekon değil yani.

Bunlar hep oy telaşı , peki senin sorunu güncelleyelim . 2 ay sonra seçim olmasa kim ipler Aziz'i ?

Vereceğin cevapla Aziz'in şu anki gücünü değerlendirebilirsin.

fft5_mf303063.Jpeg

Mesela

Kelime oyunlarının seni haklı çıkardığını varsayarsak şike de yargılama da olmamalı..

Yani boş işlerle iştigal ediyoruz şu anda..

Kelime oyunu yok, gayet açık sordum. Öyle hatırladığım için sordum, doğru da hatırlamışım yorumuna bakarsak.

Bir çıkarım yapan sensin.

Kelime oyunu yok, gayet açık sordum. Öyle hatırladığım için sordum, doğru da hatırlamışım yorumuna bakarsak.

Bir çıkarım yapan sensin.

Peki kardeşim madem ciddi ciddi sordun. bende ciddi ciddi cevap vereyim...

O sorunun muhatab konusu burası değil. İlgili konuda bana rastlarsan orada konuşulur bu konu. :ka19:

Sanırım neredeyse hepimiz hemfikiriz canlı yayın çok güzel olurdu bee neyse bize farketmez tutuklansında.

Geri
Üst Alt