Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

bu pohtan ligden cekilelim, romanya ligi bundan sereflidir , yada san marinoya basvuralim

Zaaa diyerek ruh sağlığım açısından forumdan çıkıyorum arkadaşlar .Allah size sabır versin.

uzun zamandir bise yazmiyordum ama bu olayi duyunca kendimi tutamadim

türkiyede böyle seyler bukadar kolaymi? adam yapmadigini birakmamis insanlarin hakkini yemis sike yaparak

sonra bide üstüne yeniden yargilama talebi kabul edilmis yok yeni deliler suncakmis bilmem belgeler göstercekmis mahkemede bunu kabul mu ediyor ??

ben kombinemi aliyim ürünlerimi aliyim adam sike yapsin sampiyon olsun hakksizca benim paramdam kazanc saglasin bizde daha adalet bekliyelim

bundan sonra ben mac filan bakmam eger bu sene bunlar küme düsmese adam babasini cifltigi gibi her yeri yönetiyo bu adam gitmedikden sonra siz sampiyonlu filan unutun

yabanci sinirina kadar bu adam karar veriyor isi gücü galatasaray düsmanligi yapmak

UEFA düşürdü düşürdü bunları yoksa düşmez bunlar. Bu ülkede bunları düşürebilecek mertliğe sahip bir adam yok. UEFA düşürmezse, ben cezamı verdim 3 yıl men ettim gerisini siz halledin derse o zaman görün siz. 17 Temmuz diyorlar ama pek inanasım gelmiyor artık.

Ceza almamak için kendimi zor tutuyorum ama bu A.Y denen onun bunun çocuğu ölüp gebermeden türkiyede futbol adına hiç birşey olmayacaktır İNŞALLAH BU GECE ÖLÜM HABERİN GELİR Ş.SİZZZZZ YA.ŞAKKKK !!!!

Süreç hep onların istediği gibi gelişti ama sonunda hep kaybeden onlar oldu :) Rahat olun beyler. Bunların hepsi borsa manipülasyonu. CL'ye de giderler,kupayı da alırlar he alırlar :)

uzun zamandir bise yazmiyordum ama bu olayi duyunca kendimi tutamadim

türkiyede böyle seyler bukadar kolaymi? adam yapmadigini birakmamis insanlarin hakkini yemis sike yaparak

sonra bide üstüne yeniden yargilama talebi kabul edilmis yok yeni deliler suncakmis bilmem belgeler göstercekmis mahkemede bunu kabul mu ediyor ??

ben kombinemi aliyim ürünlerimi aliyim adam sike yapsin sampiyon olsun hakksizca benim paramdam kazanc saglasin bizde daha adalet bekliyelim

bundan sonra ben mac filan bakmam eger bu sene bunlar küme düsmese adam babasini cifltigi gibi her yeri yönetiyo bu adam gitmedikden sonra siz sampiyonlu filan unutun

yabanci sinirina kadar bu adam karar veriyor isi gücü galatasaray düsmanligi yapmak

Yav renkdaş bu ülkede tek bir adamın evinden en az 1 milyar avro keş para çıkıyor. Operasyon sabahından o günün akşamına kadar sülalece parayı dağıtmaya, sıfırlamaya çalışıyorlar da yine sıfırlanmıyor namussuz. Nasıl bir mebla sen düşün artık :D Ve bu adamlar ülkeyi kolayca manipüle edip bütün polisleri hakimleri savcıları görevden alıp + medya gücü ile kendilerini aklayabiliyorlar. Ve buna rağmen bu adamlar seçimlerde neredeyse bu ülkenin yarısından oy alabiliyor.

Kime neyi anlatacaksın artık bu ülkede? Neresinden tutsan elinde kalıyor. Şu yukarıda anlattığıma bakınca aziz için yeniden yargılama kararı çıkmış çok mu? B.k içerisindeyiz b.k daha kimse farkında değil!

Tapeler de artik delil sayilmayacagina gore bundan sonra yasa disi orgutler yasadi

Biz de sike orgutu kuralim nasil olsa sike yasallasti ve bu orgutleri dinlemek/izlemek yasa disi

Emre kendi paylaştığın haberi anlamıyon, kumpas red edildi demek kumpas yok, yeniden yargılan bakalım ne olacak görelim demek, aynı cezaları gene alacaklar bence..

''anlıyom''

Yeniden yargılamada FB'nin suçlu bulunacağına inanıyor musun? Herifleri kurtarmak için yapılmış birşey bu, 3 senedir zaten her türlü korunuyorlardı.

Emre kendi paylaştığın haberi anlamıyon, kumpas red edildi demek kumpas yok, yeniden yargılan bakalım ne olacak görelim demek, aynı cezaları gene alacaklar bence..

Kumpas yok diyorlar

Yeniden yargilama yapip "sike hukuga yansimadi" diyip aziz'i ve fenevi aklayacaklar

Ama bu karar turk hukugunun yuz karasi olarak chmhuriyet tarihine gececektir

Mahkeme, sanıkların "kumpas kurulduğu" ve "tutanaklarda sahtecilik" yapıldığı iddiasını reddetti. Bu yönden "Yeniden yargılanma" talebine gerek yok dedi. Yine mahkeme görev ve yetkisizlikle ilgili, “şike davasına Asliye Ceza” bakmalı talebini de reddetti. Şike suçu, Ağır Ceza’da görülecek dedi.

Yani bu kararla Aziz Yıldırım ve şikeden ceza alanların 3 Temmuz’dan beri savundukları “kumpas, tutanaklarda sahtecilik yapıldı” iddiaları çökmüş oldu. Deliller doğru olduğu gibi, mahkeme kumpas olmadığına da hükmetti.

Ancak kararında bunu söyleyen mahkeme “yeniden yargılama” yolunu açtı ve bunu da metnin üçüncü maddesinde ilginç bir gerekçeye dayandırdı. CMK 311-1 e maddesin

O madde aynen şöyle;

“CMK 311-1: Kesinleşen bir hükümle sonuçlanmış bir dava, aşağıda yazılı hâllerde hükümlü lehine olarak yargılamanın yenilenmesi yoluyla tekrar görülür:

e: Yeni olaylar veya yeni deliller ortaya konulup da bunlar yalnız başına veya önceden sunulan delillerle birlikte göz önüne alındıklarında sanığın beraatini veya daha hafif bir cezayı içeren kanun hükmünün uygulanması ile mahkûm edilmesini gerektirecek nitelikte olursa.”

Mahkemenin gerekçe gösterdiği maddeye bakıldığında zorlama bir kararla, hiçbir hukuki alt yapısı olmadan “yeniden yargılama” kararı verildiği görülüyor.

Bu hukuk dışı karar nasıl alındı? - Yeni Dönem

Sike var ama guya fenerde yeni deliller var ve bunun uzerine aziz'in hapis cezasi yeniden ele alinacak.

Yani buraya okuyan fenerliler haberiniz olsun, sike mahkeme tarafindan inkar edilememis, ve ayni sike cezasi oldugu gibi bir sonraki mahkemedede cikar. Sadece zaman kazandirir ve aziz'e faydasi dokunur.

Yolsuzluk soruşturmasından sonra tapeler delil olmaktan çıkarılmıştı sanırım.

Geri
Üst Alt