Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.526
- 408
- 1.878
bu pohtan ligden cekilelim, romanya ligi bundan sereflidir , yada san marinoya basvuralim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olan deniz sekiye oldu anasını satıyım

Başbakan söz vermişti dimi
Yargının tam bağımsızlığı
Olan deniz sekiye oldu anasını satıyım
uzun zamandir bise yazmiyordum ama bu olayi duyunca kendimi tutamadim
türkiyede böyle seyler bukadar kolaymi? adam yapmadigini birakmamis insanlarin hakkini yemis sike yaparak
sonra bide üstüne yeniden yargilama talebi kabul edilmis yok yeni deliler suncakmis bilmem belgeler göstercekmis mahkemede bunu kabul mu ediyor ??
ben kombinemi aliyim ürünlerimi aliyim adam sike yapsin sampiyon olsun hakksizca benim paramdam kazanc saglasin bizde daha adalet bekliyelim
bundan sonra ben mac filan bakmam eger bu sene bunlar küme düsmese adam babasini cifltigi gibi her yeri yönetiyo bu adam gitmedikden sonra siz sampiyonlu filan unutun
yabanci sinirina kadar bu adam karar veriyor isi gücü galatasaray düsmanligi yapmak
Bundan sonra Türk futbolunda şikenin önüne kimse geçemez, artık herkes şike yapar.
Emre kendi paylaştığın haberi anlamıyon, kumpas red edildi demek kumpas yok, yeniden yargılan bakalım ne olacak görelim demek, aynı cezaları gene alacaklar bence..
Emre kendi paylaştığın haberi anlamıyon, kumpas red edildi demek kumpas yok, yeniden yargılan bakalım ne olacak görelim demek, aynı cezaları gene alacaklar bence..