Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Tam tersine mahkeme bunların delillerin sahte ve kendileine kumpas kurulduğu yolundaki taleplerini reddetmiş.Aziz ibnesi için sevinilecek bir durum yok aslında.

Bu hukuk dışı karar eğer bir üst mahkeme tarafından bozulmazsa en fazla zaman kazanmış olurlar.Mahkumiyet kararını etkilemez.

UEFA açısından ise yargıya siyasi müdahale olarak nitelendirileceğinden bunlara girecek şemsiyenin boyutu büyüyebilir.

Medya yine yanlış bilgilendirme yapıyor olabilir ama ben tapelerin delil kapsamından çıkarıldığını duydum. 17 Aralık olayının da etkisi var bunda.

UEFA kanadında pek değişen birşey olmaz. UEFA bu tip siyasi kararları tanımaz ki zaten spor ve ceza hukuku ayrımı olacaktır.

Medya yine yanlış bilgilendirme yapıyor olabilir ama ben tapelerin delil kapsamından çıkarıldığını duydum. 17 Aralık olayının da etkisi var bunda.

UEFA kanadında pek değişen birşey olmaz. UEFA bu tip siyasi kararları tanımaz ki zaten spor ve ceza hukuku ayrımı olacaktır.

Ancak yasa dışı dinlemeler delil olarak kabul edilmeyebilir.Kaldı ki burada böyle bir durum yok ve tapeler fiziki takip sonucu elde edilen delillerle de kuvvetlendirilmiş.Bugün yeniden yargılama kararını veren mahkemede bunu kabul etmiş.Yani deliller geçerli ,tutanaklar da sahtecilik yok ve suç ağır cezalık demiş.

Bu yavşaklar neden seviniyor anlaşılır gibi değil.

Eğer yeniden yargılama olursa en fazla ceza indirimi olur.Bunların şikeci sıfatında ve sabıkasında herhangi bir değişiklik olmaz.

Yazmayayım diyorum ama tutamıyorum 3 yıldır her yaz şikecilerin kafalarına kafalarına vuruyorlar. Her zamanki gibi kolpa haberler yapılıyor bizim olayı çok anlamayan renktaşlarımız ah vah ediyor. Lütfen kararı iyi okuyun. Burda fb için değil aziz için iyi bir gelişme var içeri girmeyecek gibi çok da umrumuzda olmaması gerek. Bu süreç devam ettiği müddetçe fb avrupa kupalarına katılamaz.

Saygılar...

Arkadaslar dikkat edin lütfen, Twitterde bir cok avukat olsun hukukcu olsun söyle ifadeler kullaniyorlar:

-Olan suclar inkar edilmiyor

-Degisen birsey yok, bu durum sadece Aziz Yildirimin daha az ceza almasina yol acar.

-Sahte veya üretilmis delil yok hersey dogrudur

-Dinleme kayitlari kalksa bile cezalar dgismez, sadece dinlemelerden dolayi karar verilmedi

FB'nin zaten haberin verilir verilmez birden her yere baglandilar kus medyasi yine is basinda...

Kisaca cogu kisi bu isten faydali cikacak tek kisi Aziz yildirimin kendisidir FB'kulüp olarak cezasi düsmez deniliyor.

Ayrıca UEFA kişiler hakkındaki cezaları açıkladığında bu Aziz denen yavşak değil kulüp başkanlığı,klüpte çaycılık bile yapamaz.

Maçları ise Digitürk'ten bile seyrettirmezler.

Yazmayayım diyorum ama tutamıyorum 3 yıldır her yaz şikecilerin kafalarına kafalarına vuruyorlar. Her zamanki gibi kolpa haberler yapılıyor bizim olayı çok anlamayan renktaşlarımız ah vah ediyor. Lütfen kararı iyi okuyun. Burda fb için değil aziz için iyi bir gelişme var içeri girmeyecek gibi çok da umrumuzda olmaması gerek. Bu süreç devam ettiği müddetçe fb avrupa kupalarına katılamaz.

Saygılar...
Hatta daha önce Avrupa'nın bazı kıçı kırık ülkelerinde yapıldığı gibi yargıya siyasi müdahale UEFA nezdinde ters tepiyor.Fener'e girecek kazığın boyutu büyüyecek gibi.

bknz Türkiye'de adalet aramak genelevde bakire aramak gibidir.

Arkadaslar dikkat edin lütfen, Twitterde bir cok avukat olsun hukukcu olsun söyle ifadeler kullaniyorlar:

-Olan suclar inkar edilmiyor

-Degisen birsey yok, bu durum sadece Aziz Yildirimin daha az ceza almasina yol acar.

-Sahte veya üretilmis delil yok hersey dogrudur

-Dinleme kayitlari kalksa bile cezalar dgismez, sadece dinlemelerden dolayi karar verilmedi

FB'nin zaten haberin verilir verilmez birden her yere baglandilar kus medyasi yine is basinda...

Kisaca cogu kisi bu isten faydali cikacak tek kisi Aziz yildirimin kendisidir FB'kulüp olarak cezasi düsmez deniliyor.

Zaten cezalar kişiseldir, burada mahkemeler fb'yi değil Aziz Yıldırım'ı yargıladı,onun hakkında karar verdi. fb'yi TFF,UEFA,CAS yargılar; o kararlarda fb şike yapmıştır,değiştirilemez...Fakat Türkiye içinde bu durumu kullanacaklar. Çoğu kişi spor ve ceza hukuku; gerçek kişi-tüzel kişi ayrımını yapamıyor. Ayrıca Türkiye'de kurullar cezaları işlerine gelerek veriyorlar...(Bkz: TFF)

Sonuç olarak; evet UEFA kanadında birşey olmaz, fb şikecidir bu değişmez fakat Türkiye içinde sportif politikalar algı yönlendirmesiyle işleyecektir. Çünkü burada hukukun genel prensipleri değil rant önemlidir...

Çok büyük vurgun kokusu alıyorum ama hadi hayırlısı. Trabzon üst mahkemeye başvurup bu kararı iptal ettirecek gibime geliyor.

Devlet yardımı ile büyük vurgun filmi tekrar vizyona mı giriyor ne.

Telefon dinlemeleri delil olmaktan çıkarılacak deniyor.O zaman geriye ne kalacak? Nasıl ceza verecekler bu şikeci pisliklere.

Adalet kalmadı memlekette.Paralıysan, güçlüysen kimse dokunamıyor sana.Adaletin bu kadar azaldığı, adam kayırmanın bu kadar arttığı bir devlet nasıl yaşar, ne kadar yaşar, şüpheli.

olay telefon dinlemeleri delil olmaktan cıktı değil telefon dinlemesi sonucu ortaya delil cıkmassa sadece telefon konuşmları delil olarak sayılmayacak diye biliyorum o yeni kanununu. yanlışım varsa düzeltin.

Ne demek istiyorsun? Halen daha spor ve ceza hukuku arasindaki farki anliyaman şikeci küfürbaz ahlaksiz Uslu'nun yaptigi yoruma mi deginiyorsun?

Trabzonspor bu aciklamayi kullanmali, UEFA, Isvicre ve AIHM basvurmali. Turkiye yargisinda bile yeni bir delil olarak sayilabilir, gerekirse basbakana bile dava acmalilar. Toplum huzuru icin bu gorusmelerin neler icerdigi de aciklanmasi lazim. Mahmut Uslu acikca SIyaset bizi kurtarmak icin seferberlik ilan

etti diyor.

Hesabi sorulmali, ama biz taraf degiliz bunu TS hukuk kurulu belirlemeli.

Şerefsizler

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Trabzonspor bu aciklamayi kullanmali, UEFA, Isvicre ve AIHM basvurmali. Turkiye yargisinda bile yeni bir delil olarak sayilabilir, gerekirse basbakana bile dava acmalilar. Toplum huzuru icin bu gorusmelerin neler icerdigi de aciklanmasi lazim. Mahmut Uslu acikca SIyaset bizi kurtarmak icin seferberlik ilan

etti diyor.

Hesabi sorulmali, ama biz taraf degiliz bunu TS hukuk kurulu belirlemeli.

Tayyip gibi fb li azizci adama oy vermeye devam etsinler, bi halt yapamazlar Tayyip varken.

- deliller, tapeler, ses kayıtları doğru; kumpas yok ama yeniden yargılarım ben.

- neden?

- işte öyle..

cumhurbaşkanlığı seçiminde elinini vicdanınıza koyun ve bu yapılanları unutmayın nasıl bir ülke olduk be devleti soyan dışarda şike yapan dışarda yakında apoda çıkar tecavüzcülerde çıkar

Geri
Üst Alt