Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.591
- 1.488
- 1.563
Bu senede başarı gelmezse seve seve göndereceksin hocayı başkan göndermezsen el ele beraber gidersiniz burası Galatasaray kimsenin çiftligi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasik Galatasaray taraftarı gençlerle oynayalım puan kaybedersek onlarla edelim derler, gençler 1-2 maç kötü oynasın hemen çöp, şimdi genç idealist gençleri geliştirebilecek hoca isteyenler öyle bir hoca gelince 2 maç kaybetsin ona hemen çöp diyecekler. Mesela birisi Galatasaray'ı Anadolu takımı yaptınız demiş hangi Anadolu takımı Marsilya- Lazio- Lokomotif Moskovo grubunda 4 maçta 8 puan toplayabilir acaba? Biri Terim gençleri geliştiremiyor yazmış Kerem, Marcao, Taylan falan gelişirken hoca Terim değildi sanki bomboş eleştiriler sonrada realistiz diyorlar. Bir de yapılanmayla 4-5 ayda hemen sonuç isteyenler var. İşin komik yanı bu eleştirenlerin çoğu sezon başı Bjk'yi öve öve bitiremiyorlardı o Bjk'nin hali de ortada.
Burada eski mesajlarıma bakmış olsaydın Terim'i eleştiren mesajım var. Ama sizin gibi yalan yanlış eleştirmediğim için suçlu oluyorum. Eleştirilerinizin boş olduğunu örnekle gösterince parayla trollük yapıyor mu oluyorum burada kaç sene önce üye olduğum belli, 2021'de üye olmuşsun iyi maçlardan ve sonuçlardan sonra ortada yoksun ama kötü sonuçlarda buradasın senin değiminle ya kuşsun yada parayla trollük yapıyorsun.Savunduğunuz adam Seri-Lemina-N'zonzi orta sahasıyla ligi 6.cı bitirdi. Aynı kadroyla realden deplasmanda 6, PSG deplasmanında ise 5 yedi!
Bakıyorumda maçın bitmesiyle birlikte ortalıkta gözükmüyorsunuz.. 5-6 saat sonra taraftar soğuyunca ortaya çıkıp terimi savunmaya başlıyorsunuz..
Ya parayla trollük yapıyorsunuz ya da Galatasaray falan umrunuzda değil.. Bence ikiside..
Bu eleştiriyi ben de katılıyorum. Duran toplarda bu kadar etkisiz olmamız kabul edilemez. Bana göre Terim'in en büyük yanlışı ekibi konusunda inatlaşması. Yani ekibi yetersiz oraya bir duran toplar için özel bir yardımcı eklenebilir ki Avrupa'da böyle zaten adamlar taç çalışması için bile bu konuda işi bilen yardımcı alıyorlar. Terim'in en büyük eksisi bence hala yardımcılarının yetersizliğini görmemesi.Yazınız çok doğru ama ufak bir eleştiri de yapmak istiyorum 128 kornerde golü geçtim tehlike bile yaratamıyoruz set hücumlarında oyuncular tek pas, duvar pası, verkaç yapabilecek potansiyellere sahipken hep topu zorlayıp eziyorlar sonrasında rakip hücum şansı buluyor. Bir de Babel'in 80 dakika sahada kalmasına anlam veremiyorum.
Diğer her şeye katılıyorum sabretmemiz lazım ama hocanın da biraz kendine yanlışlardan dönüp doğruları görmesi lazım örnek veriyorum duran top antrenörleri, hücum antrenörleri, set oyununda iyi yardımcı çalıştırıcılar alması lazım çünkü genç kadroyu ne kadar çok bu tarz şeylerle desteklersek onlar altın gibi elmas gibi parlarlar.
Bence kendisi bırakacak ya da devam edecek..
mesajdaki son cümlenin sadece son kısmını seçip alıntı yaparak dalga geçmenin amacı ne samet ? ben duyum falan mı yazdım..saygısızlığın lüzumu yok bence..Ulan 2dkdır gülüyorum
Bu kadarda net olunmaz
Bende bi duyum aldım maçlar 3 ihtimalli oluyomuş(aramızda kalsın)
Ya diyonki bence terim ya gidecek yada devam edecek,pardonda başka bir seçenek yokki zaten,maçlara 3 ihtimalli demek gibimesajdaki son cümlenin sadece son kısmını seçip alıntı yaparak dalga geçmenin amacı ne samet ? ben duyum falan mı yazdım..saygısızlığın lüzumu yok bence..