B. Elmas: "Galatasaray'ımızın geleceğini anlık tepkilere ve bu tepkilere verilen reaksiyonlara teslim etmeyeceğiz"

Bu senede başarı gelmezse seve seve göndereceksin hocayı başkan göndermezsen el ele beraber gidersiniz burası Galatasaray kimsenin çiftligi değil

Oyunu hoca okuyamiyor diyordum ama baskanda okuyamiyormus

Bu oyunu okuyamama sorunsali basimizi agritacak

Biri gostere gostere gol yiyene kadar oyuncu degistirmiyor
Digeri ise gostere gostere hocayi goremiyor

Sen genc adamsin 69 yasinda bir morugun pesinden niye kosuyorsun
Yapilandirma dogru!?, Galatasarayi cok seviyorsa gecsin futbol yonetiminin basina devam ettirsin ama sahadan uzaklassin

Suana kadar 1 mac haric puan kaybettigimiz her mac bu adamin oyuncu degisikliklerinden/degistirmediklerinden kaynaklaniyor

Ayni cumleleri burak baskan icinde kullaniyorum

Elmas başkan iyi hareketlerin var fakat bu ft sevdası seni tarihin tozlu sayfalarına gömer seni. Yanlış yoldasın

Ligin sonuna pozisyonumuz ne olursa olsun Hoca kovulmayacak. Sene sonunda 3 senelik planın bir parçasıymış gibi genç bir teknik adam getirilecek, Fatih Terim onun üstünde, Sportif Direktör olacak. Genç teknik adam da büyük ihtimalle Okan Buruk olacak.

Klasik Galatasaray taraftarı gençlerle oynayalım puan kaybedersek onlarla edelim derler, gençler 1-2 maç kötü oynasın hemen çöp, şimdi genç idealist gençleri geliştirebilecek hoca isteyenler öyle bir hoca gelince 2 maç kaybetsin ona hemen çöp diyecekler. Mesela birisi Galatasaray'ı Anadolu takımı yaptınız demiş hangi Anadolu takımı Marsilya- Lazio- Lokomotif Moskovo grubunda 4 maçta 8 puan toplayabilir acaba? Biri Terim gençleri geliştiremiyor yazmış Kerem, Marcao, Taylan falan gelişirken hoca Terim değildi sanki bomboş eleştiriler sonrada realistiz diyorlar. Bir de yapılanmayla 4-5 ayda hemen sonuç isteyenler var. İşin komik yanı bu eleştirenlerin çoğu sezon başı Bjk'yi öve öve bitiremiyorlardı o Bjk'nin hali de ortada.

Yahu bu Terimden Cevat Güler hoca bile daha iyi yönetir. Size Fatih Terim’in oynattığı leş futbol müstehak bıktım artık ne haliniz varsa görün...

Savunduğunuz adam Seri-Lemina-N'zonzi orta sahasıyla ligi 6.cı bitirdi. Aynı kadroyla realden deplasmanda 6, PSG deplasmanında ise 5 yedi!

Bakıyorumda maçın bitmesiyle birlikte ortalıkta gözükmüyorsunuz.. 5-6 saat sonra taraftar soğuyunca ortaya çıkıp terimi savunmaya başlıyorsunuz..

Ya parayla trollük yapıyorsunuz ya da Galatasaray falan umrunuzda değil.. Bence ikiside..
Burada eski mesajlarıma bakmış olsaydın Terim'i eleştiren mesajım var. Ama sizin gibi yalan yanlış eleştirmediğim için suçlu oluyorum. Eleştirilerinizin boş olduğunu örnekle gösterince parayla trollük yapıyor mu oluyorum burada kaç sene önce üye olduğum belli, 2021'de üye olmuşsun iyi maçlardan ve sonuçlardan sonra ortada yoksun ama kötü sonuçlarda buradasın senin değiminle ya kuşsun yada parayla trollük yapıyorsun.

Yazınız çok doğru ama ufak bir eleştiri de yapmak istiyorum 128 kornerde golü geçtim tehlike bile yaratamıyoruz set hücumlarında oyuncular tek pas, duvar pası, verkaç yapabilecek potansiyellere sahipken hep topu zorlayıp eziyorlar sonrasında rakip hücum şansı buluyor. Bir de Babel'in 80 dakika sahada kalmasına anlam veremiyorum.

Diğer her şeye katılıyorum sabretmemiz lazım ama hocanın da biraz kendine yanlışlardan dönüp doğruları görmesi lazım örnek veriyorum duran top antrenörleri, hücum antrenörleri, set oyununda iyi yardımcı çalıştırıcılar alması lazım çünkü genç kadroyu ne kadar çok bu tarz şeylerle desteklersek onlar altın gibi elmas gibi parlarlar.
Bu eleştiriyi ben de katılıyorum. Duran toplarda bu kadar etkisiz olmamız kabul edilemez. Bana göre Terim'in en büyük yanlışı ekibi konusunda inatlaşması. Yani ekibi yetersiz oraya bir duran toplar için özel bir yardımcı eklenebilir ki Avrupa'da böyle zaten adamlar taç çalışması için bile bu konuda işi bilen yardımcı alıyorlar. Terim'in en büyük eksisi bence hala yardımcılarının yetersizliğini görmemesi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın paylaşımı:

Ekli dosyayı görüntüle 141529

Ula 9 puan 12 haftada yemişssin rakiplerinin uefada mallıklarından ve seninde otobüs çekme ile bi iki pozisyonda bulduğun 2-3 tanecik golle öndesin ,22 taneden fazladır maça çıkıyorsun 100 küsür kornerden bi hataya golün var ,hala ne oynadığın belli değil tr gibi tırt ligde genç yetenekli oyuncun varsa hertürlü fark oluşturan oyunun olmalıyken ruh gibi dolanıyorlar ,ulan hiç olmazssa gençlerin iştahını kabartacak hücum oyunu oynat onuda yaptıramıyor yaw hiç bişey yok futbol adına ulan daha nasıl anlatayım hiç bişey futbol adına yok denecek haldesin ne geleceği 22 haftadır umut ışığı olmayan yerde 2 sene geçse ne değişecek.kovun la terimi adam gibi aç ekol sahibi birini getirin bu yıl zaten gitti bari bahsettiğin geleceği kurtarın adamın asabını bozuyorlar ALLAHIN belaları

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni bir oluşum içindeyiz ve bu oluşumun tamamlanması için elbette zamana ihtiyaç var. Ama bir yandan yarıştan kopmamak gerekir. Bu yüzden kadro planlaması yaparken genç oyuncularla tecrübeli oyuncuları her zaman harmanlamak gerekir. Örneğin tecrübeli net bir bitirici oyuncu eksikliği çektiğimiz çok net.

Sanırım buna benzer bir açıklama daha yapmışlardı. 3. benzer açıklama çok da uzakta durmuyor sanki...

Ulan 2dkdır gülüyorum

Bu kadarda net olunmaz

Bende bi duyum aldım maçlar 3 ihtimalli oluyomuş(aramızda kalsın)
mesajdaki son cümlenin sadece son kısmını seçip alıntı yaparak dalga geçmenin amacı ne samet ? ben duyum falan mı yazdım..saygısızlığın lüzumu yok bence..

Tribünler boş kalır ve ürün satışları dibe vurursa o zaman görürüz Bay Burak.

mesajdaki son cümlenin sadece son kısmını seçip alıntı yaparak dalga geçmenin amacı ne samet ? ben duyum falan mı yazdım..saygısızlığın lüzumu yok bence..
Ya diyonki bence terim ya gidecek yada devam edecek,pardonda başka bir seçenek yokki zaten,maçlara 3 ihtimalli demek gibi

Ben direk fişliyim sen,burak özgen miydi neydi o,adem temir,alp memduh,yunus dublen,gökhan sarıca,hakan türkoğlu ve bir iki kişi daha var bu 5-10 kişiyi hayretle takip ediyorum

Kayıtsız şartsız niye hüloğ çekiyorsunuz,amacınız ne onada anlam veremedim

Bak bugün fulya,merve ve buse terime sizin yazdıklarınızı göstersek "ohaaa abartmayın ya bu kadarda savunulmaz,biat edilmez" derler,onlar bile

Hocam senmisin?

Sen isen git hocam,kurban olayım git..

Geri
Üst Alt