Hakkenden güzel bir Fragman olmus, ilk sezonu ben gayet basarili buldum tabiki cok daha iyi olabilirdi ama buna da sükür demeyi ögrenmeliyiz ama unutmamak gerek her dizi de oldugu gibi babanin üstünde demDemoklesin kilici geziyor lanet olasi Reyting. Insallah ikinci sezonun senaryosunu cok iyi kurgulamislardir, gereksiz konulari azaltip daha öz ve daha akici bir senaryo olusmustur. Baya da oyuncu katildigina göre yeni heycan yeni can katabilir diziye.
degerli yorumun icin kendi adima tesekkur ederim sevgili tuncay .
oncelikle senden ,nacizane gorusunu su konu da almak isterim ;
~ dizi de hosuna giden noktalar ve gitmeyen noktalar ~ .
genel anlamda alintidaki yorumuna yanit olarak nacizane yorumum ve dizinin 2.sezonuna dair genel yorumum ;
- dedigin gibi fragman etkileyici olmus. fragman sonu da kafalarda soru isareti ile bitmis... acaba emin ustad oldu mu . . .
- ilk sezonu ben de genel anlamda basarili ve kaliteli buldum - bir iki ayrinti gereksiz durum disinda...
bunu da bolumlere dair yorumlarim da belirtmistim. misal,
yan karakterlerin koskdeki sacma ve gereksiz entrika dolayli gizli sakli isleri,...
koske gelen gizli sevgili sozde kardes kisisi gereksizdi kendisi ve dolayli sahneler.
evin ortanca oglu nun eski esi ve genc olan yeni partneri durumu...
neyseki sezon finalinde bu iki kalite dusurucu yan konu yan karakterler diziden hikaye dolayli ayrildilar.
zamanlamasi iyi oldu. yeni sezona beyaz sayfa ve daha ana konsept odakli girmelerini bekliyorum.
emin & esi ve de hayirli evlat tolga nin oyunculuklari diziyi surukledi. birde , evde kosede eski gelin rolundeki oyuncu(genis aile dizisinde oynayan) cok yeteneklidir kendisi.
tolga nin akil hocasi da usta oyuncu. villain kesiminden sezon finalinde emin ustadi rehin alan usta oyuncu da cok iyidi ilk sezon... tekerlekli sandalye de olmasina ragmen muthis oyunculuk sergileyen usta bi oyuncu daha vardi ismi suan aklima gelmiyor- o da cok basarili oynadi suruklediler diziyi beraberce.
yeni sezon dolayli katilan isimler cok iyi secilmis. basta levent ustad.
sabirsizlikla bekliyorum. kendisinin, disney kanalindaki *kacis dizisinde karanlik tarafta sergiledigi performans ayakta alkislanacak turden. baba dizisinde *benzer bir karanlik rolde bekliyorum kendisini...
@Murat Durmaz sende levent ustad dolayli izlersin tahminim.
evin kucuk kizi ve sevdigi cocuk dolayli konu gereginden fazla uzatiliyordu her bolum.
tabii bunda fanlarin istegi etkili olmus olsa gerek....
dizinin *muzikleri zaten piyasadaki yerli diziler arasinda en iyisi. cok saglam bir sanatcinin elinden cikiyor compose secimleri. onceki sayfalarda eklemistim vidyolarini. <dolayisiyla dizinin yapimcisina kocaman bir alkis.
dizi daha cok sirket ekseninde donse daha iyi olurdu diyen kitle fazla.
tum yuk haluk ustad ve tolga nin uzerinde oldu ilk sezon... 2,sezon orani iyi ayarlamalilar, bold konular uzerinden gitmeliler. nacizane tavsiyem.
saygi ve selamlarimla