Baba I Show Tv

Cansu karakterini oynuyor.
tesekkurler.

yanilmiyorsam dizi den buyuk ihtimal ayrilmis olsa gerek . son sezon finali bolumu dolayli .
onceki isinde de benzer roldeydi - daha cesitlilik odakli ilerlemesi gerekir kariyer baglaminda...

genele donersek,

haluk bilginer'in oyunculugu dolayli takip ediyorum bu diziyi - konusu tarzim olmamasina ragmen.
her bolum solo resital sunuyor ustad. yanindakileri de oynatiyor adeta.

iyi seyirler.

dunyaca unlu *sanatcimiz #guldiyar tanridagli harika eseriyle bezeli - gecen sezonu bi hatirlatma sekansii leziz bir vidyo :

<=> acik kanalda, * ustadin essiz eserlerini ~ tinilarini her bolum duymak basli basina bir kulak ziyafeti kanimca.
acik kanallar ve platformlar dahil - mevcut yerli dizilerin geneli ozelinde - baba dizisini digerlerinden ayiran iki denklem cizgi mevcut nazarimda ; biri haluk ustadin oyunculugu - digeri , guldiyar tanridagli nin her bolum konser gibi tinilarinin sahnelere oya gibi isleniyor olusu....

*ustteki vidyo da gecen 'kaliteli eseri - dizi den bagimsiz dinlemek isteyenler :

Levent ulgen katiliyorsa sanki bir mafya babasi veya agir abi rolu de olabilir. Bence kendisine komedi roller yerine bu tür agir abi karakteri daha cok yakisiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sevgili tuncay bir onceki mesajim da unutmusum eklemeyi - senin mesaji gordugumde degerli oyuncumuzun bir diger dizisini hatirladim - bilmem izledin mi ? -
*kuzgun , isimli dizi. orda ilginc bir rolde idi.
<=>

'' karakter ismi : rifat bilgin.
eski polis. bir uyusturucu tuccarina yaptiklari bir operasyonda , aldigi rusvet ve sonrasindaki ortakligiyla zenginlesmis , sinif atlamistir. gorunen dunyada yonettigi legal lojistik sirketi var. zamanla yillar boyunca karanlik dunyanin da artik kose basi adamlarindan biri haline gelmistir. kizi dila en buyuk zaafi ve ozlemi. ''

benzer bir rolde gorursek sasirmam onceki mesajimda belirttigim uzere...

her halukarda izleyenler icin cok guzel bir haber ,a sinif , tiyatro kokenli degerli bir oyuncunun diziye katiliyor olmasi....

@Murat Durmaz , @Ömer Karataş

sevgili tuncay bir onceki mesajim da unutmusum eklemeyi - senin mesaji gordugumde degerli oyuncumuzun bir diger dizisini hatirladim - bilmem izledin mi ? -
<=>

eski polis. bir uyusturucu tuccarina yaptiklari bir operasyonda , aldigi rusvet ve sonrasindaki ortakligiyla zenginlesmis , sinif atlamistir. gorunen dunyada yonettigi legal lojistik sirketi var. zamanla yillar boyunca karanlik dunyanin da artik kose basi adamlarindan biri haline gelmistir. kizi dila en buyuk zaafi ve ozlemi. ''

her halukarda izleyenler icin cok guzel bir haber ,a sinif , tiyatro kokenli degerli bir oyuncunun diziye katiliyor olmasi....

o zaman emin'e silah tutan adamın patronu olabilir geçmişte eminle tanışıyor olabilirde levent ülgen'in oynayacağı karakter

<=>

Evet Kuzguna bakmis ve rifat bilgin karaketerini de begenmistim, levent ulgen ses tonu olsun, sakali hali olsun, kendisine tam bir agir abi karakteri canlandiracak görünüse sahip, insallah öyle bir insani da canlandirir, illaki kötü rol oyniyacagi anlamina gelmiyecektir. Belki Haluk bilginerin eski bir dostu, askerlik arkadasi olarak girer diziye ve Tolga Saritasa sahip cikar, kötü adamlara karsi bir dengeleyici güc olur

o zaman emin'e silah tutan adamın patronu olabilir geçmişte eminle tanışıyor olabilirde levent ülgen'in oynayacağı karakter
cok ilginc ve farkli bir acidan yakalamissin sevgili omer. teorini ,kendi adima takdir ettim.
oyle olsa keske. emin'in *kardesinin yuzu gorunmeseydi ilk bolumde - onu bile oynamasini isterdim levent ustadin.

silah tutan adam dedin de, o da cok begendigim bir oyuncudur. yazlik islerde de yer aldi. kimi zaman iyi es , kimi zaman iyi bir dert ortagi rollerinde...
bu dizi de ters kose bir rolde izledim - en azindan benim adima sasirtici oldu.

diziyi birakamadim. haluk ustad oyunculugundan mahrum kalmamak ve de *muziklerinin neredeyse sektor ustu kaliteli ve yetenekli bir sanatcinin elinden cikmis olmasi dolayli...

2.sezon yeni isimler birden fazla olacaktir suphesiz.
misal final sahnesi hatirlarsan, bogulma sahnesinde kurtuldu mu yoksa tam tersi...

cansu zaten ucurumdan gitmisti.
gizli asiklar kosku soyup onlarda yol almisti.
kadircan mi unuttum ismini, yegen de hapise mi girmisti bir sey oldu o da diziden ayrilmis. yaz dizisine gecmisti ,dizi erken final yapti, belki tekrar baba dizisine donus yapar- sayet oyle bir kapi araligi var ise....

sozun ozu, yeni isimler daha baska kimler olacak konusu , levent ustadin ardina devami gelecek gibi... onumuzdeki gunlerde netlesir...

cok ilginc ve farkli bir acidan yakalamissin sevgili omer. teorini ,kendi adima takdir ettim.
oyle olsa keske. emin'in *kardesinin yuzu gorunmeseydi ilk bolumde - onu bile oynamasini isterdim levent ustadin.

silah tutan adam dedin de, o da cok begendigim bir oyuncudur. yazlik islerde de yer aldi. kimi zaman iyi es , kimi zaman iyi bir dert ortagi rollerinde...
bu dizi de ters kose bir rolde izledim - en azindan benim adima sasirtici oldu.

diziyi birakamadim. haluk ustad oyunculugundan mahrum kalmamak ve de *muziklerinin neredeyse sektor ustu kaliteli ve yetenekli bir sanatcinin elinden cikmis olmasi dolayli...

2.sezon yeni isimler birden fazla olacaktir suphesiz.
misal final sahnesi hatirlarsan, bogulma sahnesinde kurtuldu mu yoksa tam tersi...

cansu zaten ucurumdan gitmisti.
gizli asiklar kosku soyup onlarda yol almisti.
kadircan mi unuttum ismini, yegen de hapise mi girmisti bir sey oldu o da diziden ayrilmis. yaz dizisine gecmisti ,dizi erken final yapti, belki tekrar baba dizisine donus yapar- sayet oyle bir kapi araligi var ise....

sozun ozu, yeni isimler daha baska kimler olacak konusu , levent ustadin ardina devami gelecek gibi... onumuzdeki gunlerde netlesir...
evet başka isimlerde gelebilir kadircan'da dönerse hapis maceraları gösterilir muhtemelen eğer levent ülgen mafya çıkarsa o durdurur iranlı adamı sıkmasın diye bence

evet başka isimlerde gelebilir kadircan'da dönerse hapis maceraları gösterilir muhtemelen eğer levent ülgen mafya çıkarsa o durdurur iranlı adamı sıkmasın diye bence

silah sahnesinde haluk ustad ayaka kalkmadan oyunculuk resitali sundu resmen. mimikler ,tonlama ve hikaye ozelinde. karsisinda da tecrubeli kaliteli bir oyuncu vardi . iyi dusunulmus ancak cok gec kalinmis bir versus idi kanimca. bu iki usta oyuncunun daha cok karsilikli sahneleri olmasi gerekirdi. belki bir ihtimal yeni sezonda gorebiliriz ~ ek olarak birde levent ustad masaya oturursa - oyunculuklardan ana hikayeye dikkati veremeyiz gibi.

kadircan sayet *yapimin (ay yapim) kadrolu oyuncusu ise, donus yolu yapilir . diger turlu ' bilemiyorum.

bu dizi bitti mi
kaçıncı bölümde
haluk bilginer faktöründen dolayı izlenebilir

Bunu da izlemedim abi ama Kiralık Aşkla Gençliğim Eyvah dizisini izledim :D
cok sey kacirmissin bence - oyunculuk dolayli.bos karakter yoktu nerdeyse. kadro konsepte gore dogru ayarlanmis bir yapimdi.

gerci senin tarzin degildi yanilmiyorsam - *komedisi az .

aksiyon,dram,ask mesk ,biraz da gulumseten(burcu ve olgun toker) soslu kaliteli bir isti ozetle. oyunculuklar iyidi. ozellikle kadin basrolun ve yardimci oyuncu olgun toker'in genelde her isi kaliteli kanimca...
hayat sarkisi 3:30 :)

bu dizi *bitti mi
kaçıncı bölümde*
* haluk bilginer faktöründen dolayı izlenebilir
selamlar murat - oncelikle , hos geldin .

*dizi sezon finaline girdi. yeni sezon eylul ekim gibi baslar.
15 bolum surdu ilk sezon.
haluk ustad her bolum solo resiital sundu . beklenen oyunculuk performansi idi - oyunculuga doyduk resmen.

+ ,

bizde, son mesajlarda, degerli bir oyuncumuzun, yeni sezon kadrosuna katilmasinin *mutlulugu ve memnuniyeti ile ~karma, teori olarak ,nasil bir rolde olacagina dair ve de bir kac kendi oynadigi onceki islere dair yorumlasiyoruz biz bize .

@Murat Durmaz , @Vasfi Vural , @Ömer Karataş , @Murat Ünsal , @Tuncay Van
onceki mesajlarda , levent ulgen ustadin oynadigi islere deginmistim-tik,
<mesajlasmalarin akabinde kendisinin son isine denk geldim - hazirliksiz yakalandim - dizinin kadrosuna bakmadan *disney 'in ilk yerli dizi isi oldugundan konuya,oyuncu kadrosuna bakmadan direkt acip izledigim bir is oldu.
ismi ; kacis.
izledikten sonra sunu diyebilirim ; tarz olarak izledigim bir tur degil - fakat, *platformun ilk isi oldugundan *kor/blind dalisi izledim. oyunculuklar ozellikle levent ulgen muazzam. < ilginc bir rolde kendisi...

baba dizisine genel anlamda donecek olursak,

bayagi degisim olacak gibi - ilk basta oyuncu kadrosu neredeyse sil bastan. . .
sunlar gelmis diziye - levent ustad ile beraber ;
hazal türesan, ali il, buse meral, ezgi dinçer, volkan kiran ve elif verit simdilik aciklanan isimler....

dizinin yeni sezon konusunda da degisiklikler olacaktir elbet.
yeni sezon tanitim vidyosu guzel olmus. saglam bir bolumle giris yapacaklar gibi . . .

dizi de nacizane *dokunulmaz sarti kostugum nokta ; dizinin essiz *muzikleri... < - ilk mesajlarda -degerli sanatcimizin composer'ligina detaylica deginmistim. velhasil ,muazzam secim kendisinin eserlerinin secilmesi - diziye dair en guzel nuans tarafim adina ~ + elbette haluk ustadin essiz oyunculuguyla beraber win win bir denklem benim adima.

yeni sezon fragman :

izleyenlere iyi seyirler dilerim.

saygi ve selamlarimla .

Hakkenden güzel bir Fragman olmus, ilk sezonu ben gayet basarili buldum tabiki cok daha iyi olabilirdi ama buna da sükür demeyi ögrenmeliyiz ama unutmamak gerek her dizi de oldugu gibi babanin üstünde demDemoklesin kilici geziyor lanet olasi Reyting. Insallah ikinci sezonun senaryosunu cok iyi kurgulamislardir, gereksiz konulari azaltip daha öz ve daha akici bir senaryo olusmustur. Baya da oyuncu katildigina göre yeni heycan yeni can katabilir diziye.

Hakkenden güzel bir Fragman olmus, ilk sezonu ben gayet basarili buldum tabiki cok daha iyi olabilirdi ama buna da sükür demeyi ögrenmeliyiz ama unutmamak gerek her dizi de oldugu gibi babanin üstünde demDemoklesin kilici geziyor lanet olasi Reyting. Insallah ikinci sezonun senaryosunu cok iyi kurgulamislardir, gereksiz konulari azaltip daha öz ve daha akici bir senaryo olusmustur. Baya da oyuncu katildigina göre yeni heycan yeni can katabilir diziye.

degerli yorumun icin kendi adima tesekkur ederim sevgili tuncay .

oncelikle senden ,nacizane gorusunu su konu da almak isterim ;
~ dizi de hosuna giden noktalar ve gitmeyen noktalar ~ .

genel anlamda alintidaki yorumuna yanit olarak nacizane yorumum ve dizinin 2.sezonuna dair genel yorumum ;

- dedigin gibi fragman etkileyici olmus. fragman sonu da kafalarda soru isareti ile bitmis... acaba emin ustad oldu mu . . .

- ilk sezonu ben de genel anlamda basarili ve kaliteli buldum - bir iki ayrinti gereksiz durum disinda...
bunu da bolumlere dair yorumlarim da belirtmistim. misal,
yan karakterlerin koskdeki sacma ve gereksiz entrika dolayli gizli sakli isleri,...
koske gelen gizli sevgili sozde kardes kisisi gereksizdi kendisi ve dolayli sahneler.
evin ortanca oglu nun eski esi ve genc olan yeni partneri durumu...
neyseki sezon finalinde bu iki kalite dusurucu yan konu yan karakterler diziden hikaye dolayli ayrildilar.
zamanlamasi iyi oldu. yeni sezona beyaz sayfa ve daha ana konsept odakli girmelerini bekliyorum.

emin & esi ve de hayirli evlat tolga nin oyunculuklari diziyi surukledi. birde , evde kosede eski gelin rolundeki oyuncu(genis aile dizisinde oynayan) cok yeteneklidir kendisi.

tolga nin akil hocasi da usta oyuncu. villain kesiminden sezon finalinde emin ustadi rehin alan usta oyuncu da cok iyidi ilk sezon... tekerlekli sandalye de olmasina ragmen muthis oyunculuk sergileyen usta bi oyuncu daha vardi ismi suan aklima gelmiyor- o da cok basarili oynadi suruklediler diziyi beraberce.

yeni sezon dolayli katilan isimler cok iyi secilmis. basta levent ustad.
sabirsizlikla bekliyorum. kendisinin, disney kanalindaki *kacis dizisinde karanlik tarafta sergiledigi performans ayakta alkislanacak turden. baba dizisinde *benzer bir karanlik rolde bekliyorum kendisini...
@Murat Durmaz sende levent ustad dolayli izlersin tahminim.

evin kucuk kizi ve sevdigi cocuk dolayli konu gereginden fazla uzatiliyordu her bolum.
tabii bunda fanlarin istegi etkili olmus olsa gerek....

dizinin *muzikleri zaten piyasadaki yerli diziler arasinda en iyisi. cok saglam bir sanatcinin elinden cikiyor compose secimleri. onceki sayfalarda eklemistim vidyolarini. <dolayisiyla dizinin yapimcisina kocaman bir alkis.

dizi daha cok sirket ekseninde donse daha iyi olurdu diyen kitle fazla.
tum yuk haluk ustad ve tolga nin uzerinde oldu ilk sezon... 2,sezon orani iyi ayarlamalilar, bold konular uzerinden gitmeliler. nacizane tavsiyem.

saygi ve selamlarimla

Hanım yüzünden arada mecburi izlemek zorunda kaldıgım dizi bir cok türk dizisi gibi dizinin yarısı tesadüflerle dolu

@Tuncay Van , @Murat Durmaz

2.fragman cikmis.... muthis gozukuyor ~ dizi den bagimsiz - adeta sinema tadinda. . .

ailece *dibii gormusler gibi..

*haluk ustad sokaklarda yatiyor aklini kaybetmis vaziyette - malesef saglik sorunu bas gostermis.

tolga'yi sokaklarda *kagit toplama isinde goruyoruz. cagatay ulusoy'un son digital filmine nazire yaparcasina.

evin kizi ozge sanirim evlenmis - partneri hakan'a serzeniste bulunuyor -babasinin durumu dolayli. . .

ozetle; iki fragman dan cikarimim ;
ilk sezon ve aileden geriye kalanlar simdilik ; baba, anne, iki kardes(tolga ve ozge) ....
digerleri ya dizi den ayrildi, ya bolum icerisinde ortaya cikarlar bilemiyorum..misal,torunlari vardi emin ustadin.

distan hakan kurtas *devam ediyor ozge nin partneri olarak.
tolga nin yeni partneri de ilginc bir isim olmus...

yeni gelenlerin hepsi cok iyi secimler oldugu belirtiliyor okudugum kimi yorumlarda.

haluk bilginer 2.fragmanda da dokturuyor... muthis oyunculuk....
levent ustad'in sesini duymak iyi geldi... raconu gelir gelmez yapiyor anladigim kadariyla...
iki usta nin kapismasi enfes olacak biz izleyiciler adina..adeta bir tiyatrasal gorsel solen....
ayrica , her ikisinin de ses tonlari ayri ozel. hem oyunculuk nirvanasi ~ hem ses tonlariyla leziz bir gorsel ve isitsel performansi izleme sansi olacak -dizinin izleyicileri adina...

beklemedeyiz.

Geri
Üst Alt