Fatih Sadıkoğlu
Sarı Üye
- 2 Temmuz 2009
- 196
- 0
- 1.286
Allah analı babalı büyütsün,Vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olur inş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda koyduk
:2_thumbs_up_-_animaarda koyduk![]()
maşallah çok yakışıklı aslan kırmızılar pek göz alıcı durmuş üzerindeKusura bakmayın son birkaç ay hayatımız çok hareketli geçti forumda zaten bir gelip gidiyordu resim koymayı unuttum.
Yeni Aslanımızın Adı : Arda Pekcan oldu.3 isim okul hayatında zor olur diye vazgeçtik.
Bu resim nispeten eski , şu an 3 aylık oldu kereta.
![]()
kırmızı gerçekten de favori rengi ve en sevdiği oyuncakları da hep aslan figürleri.
Bugün baktım annesi ev işiyle uğraşıyor , tvde de çamaşır reklamı dönüyor , dudaklarını bükmüş ağladı ağlayacak.Beyaz renk bu aylarda hiçbirşey ifade etmiyor çünkü.
GSTv yi açmamla gülmesi bir oldu , kırmızıya hasta oğlum
/Allah nazardan korusun.
Kusura bakmayın son birkaç ay hayatımız çok hareketli geçti forumda zaten bir gelip gidiyordu resim koymayı unuttum.
Yeni Aslanımızın Adı : Arda Pekcan oldu.3 isim okul hayatında zor olur diye vazgeçtik.
Bu resim nispeten eski , şu an 3 aylık oldu kereta.
![]()
kırmızı gerçekten de favori rengi ve en sevdiği oyuncakları da hep aslan figürleri.
Bugün baktım annesi ev işiyle uğraşıyor , tvde de çamaşır reklamı dönüyor , dudaklarını bükmüş ağladı ağlayacak.Beyaz renk bu aylarda hiçbirşey ifade etmiyor çünkü.
GSTv yi açmamla gülmesi bir oldu , kırmızıya hasta oğlum
/Allah nazardan korusun.
Allah bağışlasın çok tatlı MAŞALLAH ,topçu olursa bahtı adaşı Arda Turan gibi olsun![]()
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.maşallah çok yakışıklı aslan kırmızılar pek göz alıcı durmuş üzerindeallah uzun ömür versin.sağlıklı ,huzurlu bir hayat sürsün.sizlerin doğru gittiğiniz yollardan ayrılmasın inşallah.