Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

Allah analı babalı büyütsün,Vatana millete anasına babasına hayırlı bir evlat olur inş.

Allah uzun ömürler versin Melih abi :)

Kusura bakmayın son birkaç ay hayatımız çok hareketli geçti forumda zaten bir gelip gidiyordu resim koymayı unuttum.
Yeni Aslanımızın Adı : Arda Pekcan oldu.3 isim okul hayatında zor olur diye vazgeçtik.
Bu resim nispeten eski , şu an 3 aylık oldu kereta. :)
13141-baba-olacagim-isim-onerisi-ardags.jpg

kırmızı gerçekten de favori rengi ve en sevdiği oyuncakları da hep aslan figürleri.
Bugün baktım annesi ev işiyle uğraşıyor , tvde de çamaşır reklamı dönüyor , dudaklarını bükmüş ağladı ağlayacak.Beyaz renk bu aylarda hiçbirşey ifade etmiyor çünkü.
GSTv yi açmamla gülmesi bir oldu , kırmızıya hasta oğlum :)

/Allah nazardan korusun.
maşallah çok yakışıklı aslan kırmızılar pek göz alıcı durmuş üzerinde:)allah uzun ömür versin.sağlıklı ,huzurlu bir hayat sürsün.sizlerin doğru gittiğiniz yollardan ayrılmasın inşallah.

Kusura bakmayın son birkaç ay hayatımız çok hareketli geçti forumda zaten bir gelip gidiyordu resim koymayı unuttum.
Yeni Aslanımızın Adı : Arda Pekcan oldu.3 isim okul hayatında zor olur diye vazgeçtik.
Bu resim nispeten eski , şu an 3 aylık oldu kereta. :)
13141-baba-olacagim-isim-onerisi-ardags.jpg

kırmızı gerçekten de favori rengi ve en sevdiği oyuncakları da hep aslan figürleri.
Bugün baktım annesi ev işiyle uğraşıyor , tvde de çamaşır reklamı dönüyor , dudaklarını bükmüş ağladı ağlayacak.Beyaz renk bu aylarda hiçbirşey ifade etmiyor çünkü.
GSTv yi açmamla gülmesi bir oldu , kırmızıya hasta oğlum :)

/Allah nazardan korusun.

Allah bağışlasın çok tatlı MAŞALLAH ,topçu olursa bahtı adaşı Arda Turan gibi olsun :D

Allah bağışlasın çok tatlı MAŞALLAH ,topçu olursa bahtı adaşı Arda Turan gibi olsun :D

maşallah çok yakışıklı aslan kırmızılar pek göz alıcı durmuş üzerinde:)allah uzun ömür versin.sağlıklı ,huzurlu bir hayat sürsün.sizlerin doğru gittiğiniz yollardan ayrılmasın inşallah.
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

başlığı dileyen herkes kendi doğacak çocukları için de kullanabilirler , genel bir başlık olarak durabilir , kalabalık olmasın :)

Geri
Üst Alt