Erdem Ozgen
Sarı Üye
- 14 Ocak 2017
- 409
- 58
- 328
Berberi ayrı bir ırk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
tunus cezayir fas bölgesindekilere berberi deniyor genelde , arap az orda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berberi ayrı bir ırk
Fas cezayir tunus ermeni mi?
Yasin dışında saydıkların kolay lokma değildi evet ama Arda bambaşka bir kalibre. Arda, kendisi bişey yapmasa bile malzeme olacak bir noktaya getirdi kendini. Taze örnek, Milli Takım maçı öncesi telefonlu resim.Sneijderi,Sabriyi,Selçuğu,Yasini harcayan Tudor değirmeninde, Arda'yı hatce yaparlar.Rahat olun.
Mum gibi olur topunu oynar.
Medya gazını bırakın.Fit Arda rakiplerin içinden geçer.
Fernando - Ndiaye
Feghouli - Belhanda - Arda
Gomis
Ben hayatımda böyle kadro görmedim.Bu bir ilktir.
Kafa olarak 10 numaralı Arda onu anlatmaya çalışıyorum. Şu anki haliyle 66 numarayı giyse ne olur? Takımı karıştıracak, birilerinin kuyusunu kazacak, Selçuk'un 11 yolunu açacak bilmiyor muyuzHerif son 2 senedir futbol dışında her şeyle uğraştı şimdi de bize geliyor. Kaygı yapmayıp ne yapalım halaya mı kalkalım?
Leo bari sen yapma.
Cezayir Fas vs Berberdir. Dilleri arapcadir. Arap olarak gecerler ama genetik olarak arap degillerdir.
Yasin dışında saydıkların kolay lokma değildi evet ama Arda bambaşka bir kalibre. Arda, kendisi bişey yapmasa bile malzeme olacak bir noktaya getirdi kendini. Taze örnek, Milli Takım maçı öncesi telefonlu resim.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu siz anlamıyormusunuz? Galatasaray taraftarının bişey yapmasına gerek kalmayacak zaten. Ukrayna maçı öncesi servis edilen telefon resmi, maçtan iki saat önce yani hiç anlamı yok ama yinede servis edildi, neden sanıyorsunuz. Adamın Ali Dürüst ile konuşması medya tarafından malzeme yapıldı hemde daha üç gün önce.ya karıştırmaz topunu oynarsa?O zaman destekleyecekmisiniz?
Ama peşinen anlaşalım.Daha oyuncu sahaya adım atmadan,oyuncunun moralini bozmak,onu bitirmek gibi eylemler asla kabulümüz değildir.
Hepsi değil bizim kürtler gibi fakir kısmı berberidir.
Berberler oruç tutmaz alkol içer farklı bir ırk
Kaç tane kiz gumlettim Berberi bana mi öğretiyorsunuz kim neci
Yok gerçekten anlamıyorsunuz. Mesele yeteneği, topu kendisini ispatlama değil. Adam kendi yaptıkları ile, kendini öyle bir girdapın içine attı ki, Medya maçtan iki saat önce çekilen relaks bir resmi bilinçli bir şekilde mağlup olunan maçtan sonra servis etti.her insan 2.şansı hakeder.Belki gereken dersi aldı.Gelecek topunu oynayacak.Kendini ispatlayacak tekrar.Olamaz mı?İmkansız bişey mi bu sizce?
Şu an ülkenin en antipatik isimlerinden biri haline gelmiş bir adamdan bahsediyoruz. Bunun kulübe ve takıma vereceği zararı hesap edemiyor musun? Sadece topunu oynarsa niye laf edelim ama biliyoruz ki sadece topunu oynayamayacak birbirimizi kandırmayalım. Bizimkiler bile bile lades diyorlar lakin çok kötü patlayabilir. Bir kere bu derece siyasete bulaşmış bir herifi takımımda görmek istemiyorum. Böyle adamlardan gelecek hayır hiç gelmesin daha iyi.ya karıştırmaz topunu oynarsa?O zaman destekleyecekmisiniz?
Ama peşinen anlaşalım.Daha oyuncu sahaya adım atmadan,oyuncunun moralini bozmak,onu bitirmek gibi eylemler asla kabulümüz değildir.
heyyyt aslan be , bidaki sefer o gümlettiğin berberilerin cezayır ve tunusda olup araplara benzediğini de öğrenirsin inşallah
Tsunami gibi löp löp sallniyordu kucakta farkedemedim kusura kalma