Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Sneijderi,Sabriyi,Selçuğu,Yasini harcayan Tudor değirmeninde, Arda'yı hatce yaparlar.Rahat olun.

Mum gibi olur topunu oynar.

Medya gazını bırakın.Fit Arda rakiplerin içinden geçer.

Fernando - Ndiaye

Feghouli - Belhanda - Arda
Gomis

Ben hayatımda böyle kadro görmedim.Bu bir ilktir.
Yasin dışında saydıkların kolay lokma değildi evet ama Arda bambaşka bir kalibre. Arda, kendisi bişey yapmasa bile malzeme olacak bir noktaya getirdi kendini. Taze örnek, Milli Takım maçı öncesi telefonlu resim.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kafa olarak 10 numaralı Arda onu anlatmaya çalışıyorum. Şu anki haliyle 66 numarayı giyse ne olur? Takımı karıştıracak, birilerinin kuyusunu kazacak, Selçuk'un 11 yolunu açacak bilmiyor muyuz :red: Herif son 2 senedir futbol dışında her şeyle uğraştı şimdi de bize geliyor. Kaygı yapmayıp ne yapalım halaya mı kalkalım?

ya karıştırmaz topunu oynarsa?O zaman destekleyecekmisiniz?

Ama peşinen anlaşalım.Daha oyuncu sahaya adım atmadan,oyuncunun moralini bozmak,onu bitirmek gibi eylemler asla kabulümüz değildir.

Leo bari sen yapma.
Cezayir Fas vs Berberdir. Dilleri arapcadir. Arap olarak gecerler ama genetik olarak arap degillerdir.

Hepsi değil bizim kürtler gibi fakir kısmı berberidir.
Berberler oruç tutmaz alkol içer farklı bir ırk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Yasin dışında saydıkların kolay lokma değildi evet ama Arda bambaşka bir kalibre. Arda, kendisi bişey yapmasa bile malzeme olacak bir noktaya getirdi kendini. Taze örnek, Milli Takım maçı öncesi telefonlu resim.

her insan 2.şansı hakeder.Belki gereken dersi aldı.Gelecek topunu oynayacak.Kendini ispatlayacak tekrar.Olamaz mı?İmkansız bişey mi bu sizce?

Kaç tane kiz gumlettim Berberi bana mi öğretiyorsunuz kim neci

Ama peşinen anlaşalım.Daha oyuncu sahaya adım atmadan,oyuncunun moralini bozmak,onu bitirmek gibi eylemler asla kabulümüz değildir.
Yahu siz anlamıyormusunuz? Galatasaray taraftarının bişey yapmasına gerek kalmayacak zaten. Ukrayna maçı öncesi servis edilen telefon resmi, maçtan iki saat önce yani hiç anlamı yok ama yinede servis edildi, neden sanıyorsunuz. Adamın Ali Dürüst ile konuşması medya tarafından malzeme yapıldı hemde daha üç gün önce.

Hepsi değil bizim kürtler gibi fakir kısmı berberidir.
Berberler oruç tutmaz alkol içer farklı bir ırk

ha iste o kendini arap sananlarin %90'ida Berberi. Araplastirilmis derken bunu kastettim iste. Turkiye'nin %99'u safkan orta asya Oguz Turk'u degil, ama Turkuz iste.

her insan 2.şansı hakeder.Belki gereken dersi aldı.Gelecek topunu oynayacak.Kendini ispatlayacak tekrar.Olamaz mı?İmkansız bişey mi bu sizce?
Yok gerçekten anlamıyorsunuz. Mesele yeteneği, topu kendisini ispatlama değil. Adam kendi yaptıkları ile, kendini öyle bir girdapın içine attı ki, Medya maçtan iki saat önce çekilen relaks bir resmi bilinçli bir şekilde mağlup olunan maçtan sonra servis etti.

Şu an ülkenin en antipatik isimlerinden biri haline gelmiş bir adamdan bahsediyoruz. Bunun kulübe ve takıma vereceği zararı hesap edemiyor musun? Sadece topunu oynarsa niye laf edelim ama biliyoruz ki sadece topunu oynayamayacak birbirimizi kandırmayalım. Bizimkiler bile bile lades diyorlar lakin çok kötü patlayabilir. Bir kere bu derece siyasete bulaşmış bir herifi takımımda görmek istemiyorum. Böyle adamlardan gelecek hayır hiç gelmesin daha iyi.

Her şeyi geçtim seninle peşinen niye anlaşıyoruz? Böyle bir şeye kimse mecbur değil. İkincisi oyuncu sahaya adım atmadan moral bozmak bitirmek gibi şeyler de nereden çıktı? Böyle şeyler yaptığımı nereden çıkardın? Yapsam seninle niye anlaşıyorum sen kimsin? Ne anlattığını kendin de bilmiyorsun ya neyse...

Tsunami gibi löp löp sallniyordu kucakta farkedemedim kusura kalma

okyanusta tsunami olur sadece , öd hocam çok berberi arkadasım oldu senin ne dediğini anladım . fransada ki fransız olmayan her ırk farklılıklar gosteriyor yavaştan asimile başlamış , aynı şekilde berberide

Uğur Karakullukçu o makûs haberi verdiğinde tam uyumak üzereydim. Uyku muyku kalmadı yeminle.

Allah döneklerin belasını versin:31:

Geri
Üst Alt