Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
kulübede oturacak adama 1.5 yıl yüksek seviyede maaş vereceğiz. ve her açıklamasında her hareketinde sinirimizi zıplatacak + olarak. her yönden kötü transfer hamlesi.

Arkadaş tamam formsuz filan eyvallahta yani takımı bozacakta bozacak diyip duruluyor,Ulan görende bu adam sanki Fenerbahçe altyapısından yetişmişte Galatasarayı mahvedeyim ya diyip buraya gelecek sanar,Aziz bu herifi almak için kıçını yırttı zamanında gitmedi,klasik twitçi tayfanın abartmaları bunlar adamın bir kaç aptalca hareketiyle önlenemez bir operasyon yaptılar adama,Daha 30 yaşında Türk futbolunda en üst seviyeye çıkmış bir adam ve Galatasaray alt yapısından çıkmış,Milli takımda yaptığı şeyler umurumda değil Emre Beleşin rezillikleri diz boyu ama adam futbolcu kullanabilirsen her türlü verim alırsın Ardadan,Tudor Selçuğu bile canlandırdı biraz Ardaya kesinlikle bir ivme katar,Arda kalibresinde Türkiye liginde 1 tane futbolcu yok var diyenlede tartışırım sonuna kadar.

Kaliteli yerli oyunculara ihtiyacimiz var ve olacaktir, Arda rahat duracaksa gelsin

Arkadaş tamam formsuz filan eyvallahta yani takımı bozacakta bozacak diyip duruluyor,Ulan görende bu adam sanki Fenerbahçe altyapısından yetişmişte Galatasarayı mahvedeyim ya diyip buraya gelecek sanar,Aziz bu herifi almak için kıçını yırttı zamanında gitmedi,klasik twitçi tayfanın abartmaları bunlar adamın bir kaç aptalca hareketiyle önlenemez bir operasyon yaptılar adama,Daha 30 yaşında Türk futbolunda en üst seviyeye çıkmış bir adam ve Galatasaray alt yapısından çıkmış,Milli takımda yaptığı şeyler umurumda değil Emre Beleşin rezillikleri diz boyu ama adam futbolcu kullanabilirsen her türlü verim alırsın Ardadan,Tudor Selçuğu bile canlandırdı biraz Ardaya kesinlikle bir ivme katar,Arda kalibresinde Türkiye liginde 1 tane futbolcu yok var diyenlede tartışırım sonuna kadar.
kardeşim arda plan yapıp ben bu takımı nasıl karıştırırım diye düşünecek hali yok, karaktersiz olduğu için millet takımı bozacak diye korkuyor.

şimdi bu arda gelecek antremanlarda, maçlarda artis artis hareketler yapacak, basın toplantılarında medya mensuplarıyla tartışacak, boşu boşuna hem kendini gerecek hem bizi gerecek, medya hem onu hem bizi eleştirecek. baktı taraftar bunu 1-2 yuhaladı falan çıkacak bize laf atacak biz ona cevap verecez hep bunlar basına malzeme.

fatih terime artislik yapan, milli takımda taktik vermeye kalkışan, milli takımad prim hesabı yapan adam tudora neler yapar ? yapmaz deme yapar hele bir arası bozulsun tudorada yapar sahadaki takım arkadaşınada yapar. kaybedecek neyi var ?

görünen köy kılavuz istemez bunlar olacak. o götü kalkık herif buraya gelip efendi gibi parasını kazanıp topunu oynamayacak.

Son düzenleme:
Arda ne Performans olarak, ne de Karakter olarak bu takima bisey veremez, aksine, zarar verir.
Kendisi herseyi bir kenara birakip sadece Futbola odanlansa bile, varligi Medya tarafindan kullanilir ve yine zarar verir.
Hayir efendim, bu duruma gelmesinin suclusu taraftar degil, hangi Platform´da olursa olsun, bu duruma gelmesinde tek bir suclu var, Arda´nin kendisi.
Ne güzel gercekten, bir sürü olaya karisiyorsun ama yine bir sekilde el üstünde tutuluyorsun, suc baskalarina yükleniyor.

Son düzenleme:
vıdı vıdı etmeyecekse, Türk çetesi kurmayacaksa, alt yapıdan ilk çıktığındaki 66 numaralı genç gibi topuna bakacaksa gelsin..

şu andaki koca kafalı, boş konuşan, "barcelona'da oynadım ben yeah" havasındaki bir egomal olarak gelecekse sittin sene kulübün önünden geçmesin..

medeni insan büyüdükçe alçak gönüllü olur.. bizim el turcolar büyüdükçe mal oluyor..

Son düzenleme:
kardeşim arda plan yapıp ben bu takımı nasıl karıştırırım diye düşünecek hali yok, karaktersiz olduğu için millet takımı bozacak diye korkuyor.

şimdi bu arda gelecek antremanlarda, maçlarda artis artis hareketler yapacak, basın toplantılarında medya mensuplarıyla tartışacak, boşu boşuna hem kendini gerecek hem bizi gerecek, medya hem onu hem bizi eleştirecek. baktı taraftar bunu 1-2 yuhaladı falan çıkacak bize laf atacak biz ona cevap verecez hep bunlar basına malzeme.

görünen köy kılavuz istemez bunlar olacak. o götü kalkık herif buraya gelip efendi gibi parasını kazanıp topunu oynamayacak.

Arda Turan egoist olabilir kariyeri çok yüksek perdelere çıktı bununda etkisi olmuştur Madrid zamanında muhteşem bir oyuncu ve profesyoneldi(Hakeme krampon attı diyebilirsin belki ama bunun genel mesaja etkisi yok),Barçaya geçince kalite olarak orada bile cıyırdı diyemem ama mental olarak ve fizik olarak o seviye ona fazla geldi,Barça oyuncusu olmak onu böbürlendirmiş olacakki çoğu saçmalığı bu dönemden sonra geldi,Aidiyat hissiyle oynayıp burada büyük işler yapabileceğini düşünüyorum sonuçta Barcelonada oynamaktan çok farklı bir durum Türkiyede ve altyapısından çıktığı takımla oynamak,İyi oynadıktan sonra medya naparsa yapsın önemsiz

fenerlilerin ve 8taşlıların 4 gözle beklediği transfer. umarım böyle bir hata yapmazlar.

1.5 yillik toplam maliyeti 3m €'nun altindaysa buyursun gelsin

Fazlasi komik bir teklif olur

Arda Turan egoist olabilir kariyeri çok yüksek perdelere çıktı bununda etkisi olmuştur Madrid zamanında muhteşem bir oyuncu ve profesyoneldi(Hakeme krampon attı diyebilirsin belki ama bunun genel mesaja etkisi yok),Barçaya geçince kalite olarak orada bile cıyırdı diyemem ama mental olarak ve fizik olarak o seviye ona fazla geldi,Barça oyuncusu olmak onu böbürlendirmiş olacakki çoğu saçmalığı bu dönemden sonra geldi,Aidiyat hissiyle oynayıp burada büyük işler yapabileceğini düşünüyorum sonuçta Barcelonada oynamaktan çok farklı bir durum Türkiyede ve altyapısından çıktığı takımla oynamak,İyi oynadıktan sonra medya naparsa yapsın önemsiz
arda barcelonada problem yaşamıyorki, onu göndermeye çalışıyorlar alacak kulüp yok hepsi bu.

arda aynı hareketleri milli takımda 5 sene önce yapamazdı çünkü milli takımı kaybetmek istemiyordu. şimdi ise kaybedecek bir şeyi yok, milli takımdan ardayı kovsan ardaya ne zararı var ?

barcelonada artislik yaptığın zaman seni orda barındırmazlar ama Galatasaray yada milli takım öyle değil. burada her türlü şımarıklığı yapar.

arda vefa göstermek istiyorsa gelsin bedava oynasın o zaman bu ettiğim bütün lafları yerim. hee buraya geleceksin 3-5 milyon euro para alacaksın sonra ben aidiyet hissediyorum diyeceksin yerler öyle aidiyeti kusura bakma.

Makedon Umut Bulut'a ihtiyacımız yok
tudorun takımında jahovic gibi dirençsiz oyunculara yer olduğunu sanmıyorum muhtemelen balon haberdir.
PTT liginden bir takım ilgilensin. Ptt topçusu kendisi ve bizim takımda yeri yok.
Bu haine gerek yok.
Bize hızlı ve adan eksiltebilen ve kanat da oynayabilen adam lazım. Zaten elde Jahovic’ten daha iyi bir o tipte santrafor var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
.
d6097ed89532dc22c27fdf28b794f299.jpg

Sol kanada takviye sart, ha bu Arda da olur Cengiz de olur

Sol kanada yabanci oyuncu alinirsa Asamoah veya yabanci sol bek transferini unutalim

Geri
Üst Alt