Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
tuttosport da asamoah haberi var baş manşette. Durumu belirsiz diyorlar.

Artık ne yapıp edip alın şu adamı zaten 6 ay gecikti daha fazla sarkmasın bu transfer

Asamoah gibi bir adamın STSL 'ye gelmesi çok iyi transfer hemde şu anki sağlam Galatasaray 'ımıza gelmesi bambaşka bir olay ...

Vay çakallar vay.

2 tane işe yarayacak adamı istiyorlar.

sent via GSC

asoyu al yedeğini altyapıdan bebe yap
ben olsam böyle yaparım
hem paradan hem kontenjandan tasarruf ederim
+ genclerin de yolunu acık tutmak gerekir
Ya ben de yıllardır bunu söylüyorum. Yedek olacak adamların belirli bir bölümü altyapı dan gelenler olsun diye. Hem para harcamazsın hem de gençlere şans verirsin.

Örnegin Emrah, Donk, Tarık vs. Bunlar oynamadan takır takır paralarını alıyorlar. Kadro da olsalar da olmasalar da bir fark yaratmıyor. Bunların yerine genç koysan zaman zaman kupa da veya kopardığın maçlarda 5-10 dakika oynatsan ölür müsün.

sent via GSC

tarık + donk + ahmet çalık bir de üstüne kaymak olarak büyük kaptanımız Selçuğu verelim.

Huddersfield Daily Examiner Galatasaray, F.Bahçe ve Beşiktaş, Belçika'nın RSC Anderlecht takımında oynayan Senegalli stoper Serigne Modou Kara Mbodj ile ilgileniyor.

DOf23srX4AIn7Oq.jpg

menejer haberi gibi duruyor denayerin kiralığını fesh edip stoper alacaklarını sanmam.

Sen sivilde ne iş göridin oğlum?
-Çikolata imalatcisiydim emmi

b1820fffc509a3762028d92cd2cf5903.jpg

Son düzenleme:
Bence iyi bir stoper değil.

Ayrıca Anderlecht çok para ister buna. Gerek yok.

sent via GSC

Sinan+donk+yasin+ 2 milyon euro
verip emre'yi almasakta olur.

Yeter ki süper lig takımlarının işi görülsün!

Gerçek Kaptan NANDO!

Anderlecht sürekli entresan futbolcular yetistiren, bir kisminin da zaman zaman adi bizim ile anilan, ancak Galatasaray kulübüne transferleri hic bir zaman gerceklesmeyen, bir Belcika kulübüdür.

Anderlecht 3 milyon € vererek almış ve as adamı durumunda bize bundan daha düşük ücrete vereceklerini sanmıyorum.

Sinan Alanyaya gitmez. Yasin + Tarık Çamdal + 1 mil. Euro olsun.

Geri
Üst Alt