Baros Antremandan Kovuldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Baros Antremandan Kovuldu!

Bu kadar sayfa yorum atılmış; hiçbirisini okumadım, gelişmeleri de takip etmedim, etmeyeceğim de... Ama bu hususta haklı kim olursa olsun, Hagi 1-0 geriden başlamaya mahkumdur. Hagi öyle bir pozisyon içerisine sokmuştur ki kendisini, haksızdan bile daha ötededir.

Başta bunun elle tutulur hiçbir tarafı yok. Önemli olan insanları kazanmaktır, kaybetmek değil. Yeteneklerinden şikayet etsen amenna ama kişisel problem yaşadığın birini bu kadar ucuz bir şekilde kovmak, kadro dışı bırakmak sana hiçbir şekilde otorite kazandırmaz, aksi halde bu şekilde haksızlığın dibine vurursun işte...

gözünüze baroş kacmış ben baroş düşmanı değilim ama bu baroş bu disiplinle bu fiziksel düşüş ile fazla başarılı olamaz keşkem başarılı olsa ama yok haftaya fener macında stancu bana göre net forvet oynamalı..

Fiziksel düşüş diyorsunuz. Daha sakatlıktan çıkalı kaç hafta oldu ya? Ciddi bir sakatlık geçirdi diyoruz. Sık sık maç oynayarak temposunu yakalaması gerekiyor. Güçlenmesi gerekir diyoruz. Disiplin olayında kafam karışık. Saçma sapan işler dönüyor.

Hagi'nin yanında Arda kim yahu? Haddine mi? İlk ben sallamazsam namerdim. Hagi be...

Ayrıca genele tekrar söylüyorum olay Hagi-Baros, değil. İsimler değişik olsa yorumlarınız tamamen değişirdi, yazık.

isimler degisik olursa tabi yorumum degisecek

o ne demek yaaaaaa

elbet futbolcularin karakterlerini biliyoruz az cok

kimseinin derdi niye atti vesaire degil

olay durumu buraya getiren bir teknik direktorun durumu

belliki olaylari kontrol edemiyor

baros kufur ettiyse falan alir cezasini oturur

ama her hafta boyle olaylar cikarsa artik bizede laf soylemek duser

gözünüze baroş kacmış ben baroş düşmanı değilim ama bu baroş bu disiplinle bu fiziksel düşüş ile fazla başarılı olamaz keşkem başarılı olsa ama yok haftaya fener macında stancu bana göre net forvet oynamalı..

maçın içinde kaybolan stancudan mı medet umacaz güldürme beni....

''Aciz insan şikayet eder,asil insan idare eder''.

Anlayana..

Gün geçmiyorki bir acayiplik olmasın takımda.

Adnan Hagi'yi de al git artık.Hayattan,futboldan bu kadar soğudum bir sezon yaşamadım.

Düsünüyorum da. Basimizda Aziz Yildirim olsa ve göz göre göre Galatasaray´i bitirmek icin ugrassa, nasil kararlar alirdi?

1. Ilk olarak Keita´yi gönderirdi ( Galatasaray´in en etkili oyuncusuydu )

2. Topal´i yollayip yerini Mustafa Sarp ile doldururdu

3. Misimovic´i yollardi

4. Baros´u yollardi

5. Sirada Arda var. Sezon sonu görüsürüz

6. Gelecek oyunculari da görürürüz

Hagi kovulacağını anladı,bari gider ayak takımı da iyice batırayım dedi heralde.Canlı bomba gibi.

sen stancuyu forvet oynat bak bakıyım nasıl başarılı oluyo eskişehir macında yerinde oynadı cokda iyi işler yaptı.ama son 3 4 mac hep sol açıkda oynadı.

eskişehir maçında da sol açıktı aç izle... adam ilk maçlarda yeni gelmenin havasıyla şahlandı sonrasında kayboldu aynen kazım gibi

sen stancuyu forvet oynat bak bakıyım nasıl başarılı oluyo eskişehir macında yerinde oynadı cokda iyi işler yaptı.ama son 3 4 mac hep sol açıkda oynadı.

eskisehri macinda sol acik oynadi...asil mevkiisi sol acik olan kewell forvet oynadi = hagi mantigi ;)

kimse nerede oynadigini bilmiyor, kimse kendi pozisyonunda oynamiyor ;)

Düsünüyorum da. Basimizda Aziz Yildirim olsa ve göz göre göre Galatasaray´i bitirmek icin ugrassa, nasil kararlar alirdi?

3. Misimovic´i yollardi

4. Baros´u yollardi

Neill gidiyor,Kewell gidiyor.Bütün yabancılar gidiyor.Bütün yürekli adamlar gidiyor.

Neyse Hagi'ye küfür falan edilmeye başlanır şimdi, görmek istemiyorum. Artık olay önemli değil, kimin ne yaptığı hiç önemli değil. Hagi her türlü haksız...

Hagi gibi bir ismi, efsane olarak kaybetmek kime yarar? Bazı arkadaşlar hiçbir yerde adını bile anmamalılar bundan sonra. Tr'ye gelmiş en büyük futbolcu sohbetlerinde ya da Alex falan denirken. Aslında Uefa'yı falan da katabiliriz rahatlıkla. Almazlar da zaten sanırım, nefret o derece.

Eleştirenlere lafım yok tabii olayları kendine göre değerlendirip yorum yapmak gayet normal. Haddini aşan arkadaşlar için bunlar.

Hadi size iyi münazaralar. Tartışma değil çünkü artık bu.

3. Misimovic´i yollardi

4. Baros´u yollardi

bu yönetim arda'yi fb'ye bile satar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt