Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: Baros Antrenmandan kovuldu
Yeter artık lan!
Yeter artık lan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözünüze baroş kacmış ben baroş düşmanı değilim ama bu baroş bu disiplinle bu fiziksel düşüş ile fazla başarılı olamaz keşkem başarılı olsa ama yok haftaya fener macında stancu bana göre net forvet oynamalı..
Hagi'nin yanında Arda kim yahu? Haddine mi? İlk ben sallamazsam namerdim. Hagi be...
Ayrıca genele tekrar söylüyorum olay Hagi-Baros, değil. İsimler değişik olsa yorumlarınız tamamen değişirdi, yazık.
gözünüze baroş kacmış ben baroş düşmanı değilim ama bu baroş bu disiplinle bu fiziksel düşüş ile fazla başarılı olamaz keşkem başarılı olsa ama yok haftaya fener macında stancu bana göre net forvet oynamalı..
maçın içinde kaybolan stancudan mı medet umacaz güldürme beni....
Hagi:''Ben istemiyor hırslı oyunci,yararlı oyunci,Baros çok gol atıyor,bu benim işime gelmiyor,ben istiyor Baros olsun stoper.''
Fazla zorlama kendini;
Baros > Arda
sen stancuyu forvet oynat bak bakıyım nasıl başarılı oluyo eskişehir macında yerinde oynadı cokda iyi işler yaptı.ama son 3 4 mac hep sol açıkda oynadı.
sen stancuyu forvet oynat bak bakıyım nasıl başarılı oluyo eskişehir macında yerinde oynadı cokda iyi işler yaptı.ama son 3 4 mac hep sol açıkda oynadı.
Düsünüyorum da. Basimizda Aziz Yildirim olsa ve göz göre göre Galatasaray´i bitirmek icin ugrassa, nasil kararlar alirdi?
1. Ilk olarak Keita´yi gönderirdi ( Galatasaray´in en etkili oyuncusuydu )
2. Topal´i yollayip yerini Mustafa Sarp ile doldururdu
3. Misimovic´i yollardi
4. Baros´u yollardi
5. Sirada Arda var. Sezon sonu görüsürüz
6. Gelecek oyunculari da görürürüz
Hagi kovulacağını anladı,bari gider ayak takımı da iyice batırayım dedi heralde.Canlı bomba gibi.
Düsünüyorum da. Basimizda Aziz Yildirim olsa ve göz göre göre Galatasaray´i bitirmek icin ugrassa, nasil kararlar alirdi?
1. Ilk olarak Keita´yi gönderirdi ( Galatasaray´in en etkili oyuncusuydu )
2. Topal´i yollayip yerini Mustafa Sarp ile doldururdu
3. Misimovic´i yollardi
4. Baros´u yollardi
5. Sirada Arda var. Sezon sonu görüsürüz
6. Gelecek oyunculari da görürürüz