- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
Yaw Luce geldi, super kupa, ceyrek, son 16, sampiyonluk aldi, kaybettigi sampiyonlukta neler neler oldu ve aninda yollandi. Gerets sampiyon yapti, sonraki sezon kimse alinmadi yollandi. Hicbiri kollanmadi vs vs
Zaten sen de kabul etmissin basinda ayni muameleyi gormedigini. Hic elestirilmeyen insan kendini neden gelistirsin?
Iyi abi, o kadar sampiyonluk aldiysa hic teknik direktor nobeti tutmayalim, takimin durumu sorgulanmasin, kaderimiz neyse razi gelelim.
ne anlatıon yaw bi kere ilk başta ben basında torrente girişilerek ftnin dönmesi gibi bir tezgah iddiasına binaen konuşuyodum konuyu nereye getirdin. son cümleyle de ft gitmemeliydi gibi bi şey anlattığıma getirmişsin olayı şimdi oturup ona da mı cevap vermem lazım? luçesçuda haklısın ftnin de basının da o zamanki hareketleri yanlıştı ama gerets 2 full sene çalıştı ztn kariyeri kısa zmnda başarılı olup max 2-3 sene kalmakla sınırlı yani orda basının geretsi yolladığı gibi bişeyden bahsedemezsin ztn öyle bişey de yoktu. mevzunun temelinde aynı muamele görmesi gerektiğini düşünmen yatıyor sanırım ki bu imkansız. atıyorum bizim yoldan geçen bi kadına halil yahut hayri olarak yaklaşmamız var bi de brad pitt olarak yaklaşmamız var ftyi de geçmişte yaptıklarından bağımsız değerlendiremezsin. zaten değerlendirilmesi saçma sapan bişey olur. bi insanın kendini geliştirmesi için eleştirilmesi gerekmez, futbolculara da habire internette ya da stadda laf attığında gelişmiyorlar. başarılı olma ve daha iyisini isteme güdüsü içinde varsa geliştirir ki ft de bunun olmadığını iddia edemezsin. tekrar son cümleye geliyorum ama ne anlatmak istediğini anlamadım o yüzden açıklarsan memnun olurum.