Basın Mensupları Torrent'e Soru Sormadı

Yaw Luce geldi, super kupa, ceyrek, son 16, sampiyonluk aldi, kaybettigi sampiyonlukta neler neler oldu ve aninda yollandi. Gerets sampiyon yapti, sonraki sezon kimse alinmadi yollandi. Hicbiri kollanmadi vs vs
Zaten sen de kabul etmissin basinda ayni muameleyi gormedigini. Hic elestirilmeyen insan kendini neden gelistirsin?
Iyi abi, o kadar sampiyonluk aldiysa hic teknik direktor nobeti tutmayalim, takimin durumu sorgulanmasin, kaderimiz neyse razi gelelim.

ne anlatıon yaw bi kere ilk başta ben basında torrente girişilerek ftnin dönmesi gibi bir tezgah iddiasına binaen konuşuyodum konuyu nereye getirdin. son cümleyle de ft gitmemeliydi gibi bi şey anlattığıma getirmişsin olayı şimdi oturup ona da mı cevap vermem lazım? luçesçuda haklısın ftnin de basının da o zamanki hareketleri yanlıştı ama gerets 2 full sene çalıştı ztn kariyeri kısa zmnda başarılı olup max 2-3 sene kalmakla sınırlı yani orda basının geretsi yolladığı gibi bişeyden bahsedemezsin ztn öyle bişey de yoktu. mevzunun temelinde aynı muamele görmesi gerektiğini düşünmen yatıyor sanırım ki bu imkansız. atıyorum bizim yoldan geçen bi kadına halil yahut hayri olarak yaklaşmamız var bi de brad pitt olarak yaklaşmamız var ftyi de geçmişte yaptıklarından bağımsız değerlendiremezsin. zaten değerlendirilmesi saçma sapan bişey olur. bi insanın kendini geliştirmesi için eleştirilmesi gerekmez, futbolculara da habire internette ya da stadda laf attığında gelişmiyorlar. başarılı olma ve daha iyisini isteme güdüsü içinde varsa geliştirir ki ft de bunun olmadığını iddia edemezsin. tekrar son cümleye geliyorum ama ne anlatmak istediğini anlamadım o yüzden açıklarsan memnun olurum.

Kasti bir ayip oldugunu dusunmuyorum kraldan cok kralcilikla mesleginde kotu olmanin dangalikla harmanlanmasinin neticesi sadece

Ayıp gerçekten şu yapılan bir tane adam yok mu orda ulan sen necisin futbolla alakan ne diye sorabilecek ?

ne anlatıon yaw bi kere ilk başta ben basında torrente girişilerek ftnin dönmesi gibi bir tezgah iddiasına binaen konuşuyodum konuyu nereye getirdin. son cümleyle de ft gitmemeliydi gibi bi şey anlattığıma getirmişsin olayı şimdi oturup ona da mı cevap vermem lazım? luçesçuda haklısın ftnin de basının da o zamanki hareketleri yanlıştı ama gerets 2 full sene çalıştı ztn kariyeri kısa zmnda başarılı olup max 2-3 sene kalmakla sınırlı yani orda basının geretsi yolladığı gibi bişeyden bahsedemezsin ztn öyle bişey de yoktu. mevzunun temelinde aynı muamele görmesi gerektiğini düşünmen yatıyor sanırım ki bu imkansız. atıyorum bizim yoldan geçen bi kadına halil yahut hayri olarak yaklaşmamız var bi de brad pitt olarak yaklaşmamız var ftyi de geçmişte yaptıklarından bağımsız değerlendiremezsin. zaten değerlendirilmesi saçma sapan bişey olur. bi insanın kendini geliştirmesi için eleştirilmesi gerekmez, futbolculara da habire internette ya da stadda laf attığında gelişmiyorlar. başarılı olma ve daha iyisini isteme güdüsü içinde varsa geliştirir ki ft de bunun olmadığını iddia edemezsin. tekrar son cümleye geliyorum ama ne anlatmak istediğini anlamadım o yüzden açıklarsan memnun olurum.
Yaw konu ister istemez dagilir. Aslinda son paragrafina " basin etkili olsa Fatih Terim kalirdi" net itiraz ettim veya cevap verdim. Zaten basin, kamuoyu, taraftar vs vs Fatih Terim'i 2 sene sampiyon olamamasina ragmen tuttu ve 3. senesine izin verdi. 12 haftada tek galibiyet almasina ragmen yine de istifa ettirilmedi. Aslinda basin zaten 2.5 sene gorevini yapti.
Eger goreve bu sene baslayip ve daha 6 ayda gonderilseydi haklisin derdim.
Diger konulara itiraz etmedim. Yoksa FT'yi yeri geldiginde elestirdigini cok net biliyorum.

Bir hocanin basini susturabilmesinin tek yolu onun basarili olmasidir. Sonra basin dönme dolap gibi döner ve dün yerden yere vurdugu adami göklere cikarir.
Kendini öyle bir aptallistirmis bir güruh var ki, basinin susmasi, yada bir hocayi yalamasi ile, o hocanin basarili olacagini düsünüyor.

garip görünsede adamlar ne soracaktı - gündem seçim ve başkanlık , zaten 5 haftadır aynı soruyu sordular adama.

he bir kişide Nuri Şahin genç TD ne düşünüyorsunuz falan diye kibarlık edebilirdi - öküzlük olmuş.

Adamda zaten edeyim sizin sorunuzada basınınızada tarzı çıkmış ordan. Torrentte kafada bitirdi herhal

İyidir kötüdür ama gazetecilerin yaptığı da şerefsizlik yani.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu beş para etmez basınımızın tudor ve torrent'e yaptıkları artistlikleri terim'e karşı yaparken de görmek isterdik!!

Yahu adama ne sorsunlar, kulüp zerre umurunda değil, antalyaya yenilsen nolur yensen nolur, koy 2-3 tane genç oynasın dedik adam oynatmadı gideceği belli olan topçuları her maç oynattı, gençleri niye oynatmıyosun dediler onada cevap vermedi daha soracak bişey yok hadi sg demek istemişler.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Soru sormak zorundalar mı olm

Ne anlatıyorsunuz
nezaketen de olsa sorulur yaw. mantıklı soru aramayan, salak sacma sorular soran bir medyamız var üstelik. normal toplantılar -5 yaş sorularıyla geçerken burda sormak için sorulabilecek bir şey bulurlardı bence. ağız birliği yaparak birlikte karar verdikleri bir şey olsa gerek basının.

Asıl pislik adamın hakkını almasını engellemektir. Gerek yönetimin medyanın önüne atmasıyla gerekse medya aracılığıyla taraftarın önüne atmasıyla. Eğer sen adamın en doğal hakkı olan tazminatı almasını adama binbir şekilde hakaret olarak yöneltirsen, adamda sana böyle cevap verir. Bu pislik medyanın ve yönetimin elinde, Torrent veya başkası hiç bir çalışan tazminat hakkından vazgeçmedi diye pislik olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu medya önünde söylemek pislik yapmaktır. Gidersin kim kazanırsa oturur konuşursun. Merak etme kimse kimsenin tazminatına çökemez zaten. Biz karar verdik 3 sene daha bu takımda olacağız lafı ne demek? Neye dayanarak söylüyorsun bu lafı?

Her neyse bunu getiren yönetime de gönderemeyecek olan yönetime de sövüyorum.

Basının ne suçu var kardeşim bu hoca bozuntusu daha nereye geldiğinin farkında değil haftalardır zırt atıyor

Bizim basın soru sormamış diye ayıp mı etmiş oluyor bu nasıl bir aşşağılık kompleksidir ya

Bu adam galatasarayın ciddiyetini anlayana kadar soru bile sorulmasın

nezaketen de olsa sorulur yaw. mantıklı soru aramayan, salak sacma sorular soran bir medyamız var üstelik. normal toplantılar -5 yaş sorularıyla geçerken burda sormak için sorulabilecek bir şey bulurlardı bence. ağız birliği yaparak birlikte karar verdikleri bir şey olsa gerek basının.
Toplantıda hangi muhabirler vardı öğrensene bir

Çünkü çoğu muhabir bugün İstanbul'da kaldı başkan listeleri sürecini takip etmek için.

Tam takım hedefsizleşti oyuncular tatil havasına girdi artık salarlar diye düşünürken Antalya(son 13 haftanın lideri) başakşehir adana gibi kalbur üstü 3 takım karşısında oynanan iyi futbol bazı terimcilerin zoruna gitmiş terim o oyuncularla yaz kampı gördü daha çok zaman geçirdi bir çoğuyla geçen seneden beri beraber ama torrentin taktik ve antremanları sistemi geçte olsa oturtmaya başladı bence kalsa başarılı olacak seneye ama kalmayacak terimci arkadaşın biri gelmiş burda sırf torrenti savunuyor diye hakaret ediyor ki arkadaş gayet kibar bir üslupta basının yanlış tutumunu eleştiriyor basın haklıdır haksızdır mesele bu degil bu keramettinmidir şerafettinmidir nedir adminim diye buraların kralı havasında altı üstü forum burası senin bir yorumuna 10 kat fazla begeni geliyor diye burda kimseye hakaret edemezsin sanki kulüp yöneticisi başkası olsa uyarı gelirde sana gelmez adminsin ya hani bu mesaja atacağın her hakaret içerikli cevabın 1000 mislini sana yolluyorum pesinen 0 yutan eleman bence ona göre davran
Siz ciddi anlamda ruh hastasısınız. Bunu hakaret olarak değil bayağı sizin için üzülerek yazıyorum. İyi futboldan falan bahsediyor olmak için insanın kendine ait bir sanal gerçeklik yaratmış olması gerekiyor. Sistem geç de olsa oturmaya başladı ha ? Terim'in yaptığı hataları aynen tekrar eden üstüne takımın maç başı iki kat daha fazla gol yemesine sebebiyet veren hoca için yazıyorsun bunu. Ayrıca Terimciler dediğin adamlar tuttukları takımın iyi futbolundan rahatsız olmazlar en azından bu forumdakilerden hiç böyle bir tepki görmedim. Mancini , Prandelli , Tudor vs. çalışıyorken de kimse böyle abuk tepkiler vermezdi. Gel gelelim senin zihniyetindeki terim düşmanlarının bu sezon sürüsüne bereket mesajı vardır forumda açık açık takımın kaybetmesinden yana taraf olduklarını yazdıkları. Gerçekleri çarpıtmayın. Siz hem çarpıtıp hem de yarattığınız gerçekliğe inanıyorsunuz. Hakaret edilince de zorunuza gidiyor. Anlamadığınız şu ; hiç bir aklı başında insan bu sezon forumda yapılan çirkin dezenformasyonlara hakaret etmeden cevap veremez. Gerizekalılığa gerizekalılık demek medeniyettir. Terim'e karşı anti kahraman yaratacağız diye vasıfsız vasıfsız herifleri kendinize kahraman yapmaktan vazgeçin. Koskoca GS forumunda 8 şampiyonluklu Uefa kupalı kulüp efsanesini boklamak için , Tudor gibi Torrent gibi ne idüğü belirsiz heriflerden kahraman yaratıyorsunuz.

Geri
Üst Alt