Basın Mensupları Torrent'e Soru Sormadı

Ya kardeşim gelmeden 2 ay izlemedi mi

GELMESEYDİ

Zorla mı getirdik

Yeter hikaye anlatma ya

12 maçta 1 galibiyetmiş, mabadınızdan rakam uyduruyorsunuz ne utanmaz adamlarsınız siz ya yeter be ağzına sıçtınız forumun

Hakemler belamızı zkti hala utanmadan boş boş söylemler. Fenerin ağzına sıçtık vermediler maçı bize, Malatya'da Kılıncın ayağını kıracaklardı vermediler, Altay maçında elimizdeki maçı çaldılar. Hayatında futbol mu oynadın sen bu psikolojiyi bilir misin de gelmiş hikaye anlatıyorsun burada

12 maçta 1 galibiyetmiş matematiğinize de sıçayım, riyakarlığınıza da sıçayım; Galatasaraylılığınıza da tüküreyim.

Ne FTymiş be gitti hala kurtulamadık. Gitti de penaltılar çalındı onlar da çalınmasa bu garip İspanyola bir de TFF engelliyor denilecekti.

O FT gitti diye Torrentle yönetme bok atanlar var ya en az o kadar beter sizin de zihniyetiniz.

Herif çıkmış arkadaşlarımızla konuştuk 3 yıl daha kalıcaz diye taşak geçiyor gelmiş hala utanmadan yok şöyle yok böyle.

İnşallah 5 sene kalır da yıllarca sevişirsiniz Torrent hocanızla.

Kahvehaneye döndürdünüz forumu bu twitter çakması yorumlarla, döndürüp döndürüp hala aynı masallar.

Torrent senden de özür dileriz ya biz ettik sen etme kal 5 sene daha kal da ülke hoca görsün. Bundan önce başarısız olmuşsun farketmez tüm ülke seni engellemenin peşinde.

mabad felan lafını düzgün konuş.sen neyine gsliğime söz söylüyorsun .terbiyesizlik etme.efendi efendi herkes görüşünü söylüyor.sen futbol uleması mısın kalkıp bilgelik taslıyorsun?bu forumda herkes fikrini söyler yorumunu yapar ,öyle mabadlı konuşma ,gs liğine tükürmeler felan edepsizliğin lüzumu yok.adam gibi konuşmayı öğrenin önce sonra kalkıp futbol yorumu yapın .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu durumu bile normal goren veya normalleştirmeye çalışan " saflar" var.
Eger Baskan olsam, çok net ilk basın toplantısında eski veya yeni teknik direktorun yanina otururdum, elimde o aksamki basin mensuplarinin listesi olurdu ve o listeden soru sormak isteyeni önce rezil ederdim sonra da soru sormasina müsade etmezdim.
Ulan 35 milyon taraftari var bu takimin belki son bir söz duymak isteyenler vardı.

Siz ciddi anlamda ruh hastasısınız. Bunu hakaret olarak değil bayağı sizin için üzülerek yazıyorum. İyi futboldan falan bahsediyor olmak için insanın kendine ait bir sanal gerçeklik yaratmış olması gerekiyor. Sistem geç de olsa oturmaya başladı ha ? Terim'in yaptığı hataları aynen tekrar eden üstüne takımın maç başı iki kat daha fazla gol yemesine sebebiyet veren hoca için yazıyorsun bunu. Ayrıca Terimciler dediğin adamlar tuttukları takımın iyi futbolundan rahatsız olmazlar en azından bu forumdakilerden hiç böyle bir tepki görmedim. Mancini , Prandelli , Tudor vs. çalışıyorken de kimse böyle abuk tepkiler vermezdi. Gel gelelim senin zihniyetindeki terim düşmanlarının bu sezon sürüsüne bereket mesajı vardır forumda açık açık takımın kaybetmesinden yana taraf olduklarını yazdıkları. Gerçekleri çarpıtmayın. Siz hem çarpıtıp hem de yarattığınız gerçekliğe inanıyorsunuz. Hakaret edilince de zorunuza gidiyor. Anlamadığınız şu ; hiç bir aklı başında insan bu sezon forumda yapılan çirkin dezenformasyonlara hakaret etmeden cevap veremez. Gerizekalılığa gerizekalılık demek medeniyettir. Terim'e karşı anti kahraman yaratacağız diye vasıfsız vasıfsız herifleri kendinize kahraman yapmaktan vazgeçin. Koskoca GS forumunda 8 şampiyonluklu Uefa kupalı kulüp efsanesini boklamak için , Tudor gibi Torrent gibi ne idüğü belirsiz heriflerden kahraman yaratıyorsunuz.
Gorozokololoğa gorozokololuk domok medeniyettir . Sayende medeniyetin tanımını öğrendik sağol. Daha önceki bildiğimiz farklı bişeymiş .ayrıca ben terim düşmanı filan değilim 13 yıldır forumdayım 1 sene dahi terimi tek bir postta dahi kötülemedim bilmeden maçanızdan uydurursunuz böyle terim başarısızken bile terimi boklamadım efsanemiz diye ama torrenti savunurum sen git önce guardiolanın yanında 10 gün staj yap sonra torrenti bokla

mabad felan lafını düzgün konuş.sen neyine gsliğime söz söylüyorsun .terbiyesizlik etme.efendi efendi herkes görüşünü söylüyor.sen futbol uleması mısın kalkıp bilgelik taslıyorsun?bu forumda herkes fikrini söyler yorumunu yapar ,öyle mabadlı konuşma ,gs liğine tükürmeler felan edepsizliğin lüzumu yok.adam gibi konuşmayı öğrenin önce sonra kalkıp futbol yorumu yapın .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yazdığın 3 şeyden 4ü yalan yanlış. Bunları yazmaya devam edersen 10 katını da yazıcam bundan sonra. Beğenmiyorsan çıkış sağ üstte, bir daha da beni alıntılama git Torrent hocanla napıyorsan yap.

Stüdyoda gergin dakikalar…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya kardeşim gelmeden 2 ay izlemedi mi

GELMESEYDİ

Zorla mı getirdik

Yeter hikaye anlatma ya

12 maçta 1 galibiyetmiş, mabadınızdan rakam uyduruyorsunuz ne utanmaz adamlarsınız siz ya yeter be ağzına sıçtınız forumun

Hakemler belamızı zkti hala utanmadan boş boş söylemler. Fenerin ağzına sıçtık vermediler maçı bize, Malatya'da Kılıncın ayağını kıracaklardı vermediler, Altay maçında elimizdeki maçı çaldılar. Hayatında futbol mu oynadın sen bu psikolojiyi bilir misin de gelmiş hikaye anlatıyorsun burada

12 maçta 1 galibiyetmiş matematiğinize de sıçayım, riyakarlığınıza da sıçayım; Galatasaraylılığınıza da tüküreyim.

Ne FTymiş be gitti hala kurtulamadık. Gitti de penaltılar çalındı onlar da çalınmasa bu garip İspanyola bir de TFF engelliyor denilecekti.

O FT gitti diye Torrentle yönetme bok atanlar var ya en az o kadar beter sizin de zihniyetiniz.

Herif çıkmış arkadaşlarımızla konuştuk 3 yıl daha kalıcaz diye taşak geçiyor gelmiş hala utanmadan yok şöyle yok böyle.

İnşallah 5 sene kalır da yıllarca sevişirsiniz Torrent hocanızla.

Kahvehaneye döndürdünüz forumu bu twitter çakması yorumlarla, döndürüp döndürüp hala aynı masallar.

Torrent senden de özür dileriz ya biz ettik sen etme kal 5 sene daha kal da ülke hoca görsün. Bundan önce başarısız olmuşsun farketmez tüm ülke seni engellemenin peşinde.
Ne yaptın sen yeğen yaw

Gazeteciliğin içini öyle bir boşaltmış ki bu ülke. Be ... basını, sizin olayiniz tepki göstermek mi, yoksa haber üretmek mi? Tudora, torrente sırf birinin bir tarafını dillemek için yaptıklarıniz yeter. İnşallah bu meslekten 5 kuruş daha yiyemezsiniz

Basın mensubu değil onlar hocam duygusal insanlar. Sevdiklerine ayrı, sevmediklerine ayrı davranırlar. Biraz yemle aslanda sen olursun kaplanda

Gazeteciliğin içini öyle bir boşaltmış ki bu ülke. Be ... basını, sizin olayiniz tepki göstermek mi, yoksa haber üretmek mi? Tudora, torrente sırf birinin bir tarafını dillemek için yaptıklarıniz yeter. İnşallah bu meslekten 5 kuruş daha yiyemezsiniz
DF922108-F7EC-4E1C-B72B-5E8BC4D5402C.jpeg

Böyle bir tablo sonrası
73641A32-0DFC-48C2-A42C-C7531E6338A3.png

yerli t.direktörleri sürekli yağlayıp ballamaları ve yabancı hocaları en sert şekilde aşağılayarak, hakaretvari eleştirmeleri insanı iğrendiriyor bu bizim spor basınından. %90 ı adamcılık yapıyor, aman terime bişey demeyelim yoksa tavır yapar bize diye 3 sezon oynanan kötü futbola bişey demeyip, dut yemiş bülbül gibi izlediler basın toplantılarını.

Tam takım hedefsizleşti oyuncular tatil havasına girdi artık salarlar diye düşünürken Antalya(son 13 haftanın lideri) başakşehir adana gibi kalbur üstü 3 takım karşısında oynanan iyi futbol bazı terimcilerin zoruna gitmiş terim o oyuncularla yaz kampı gördü daha çok zaman geçirdi bir çoğuyla geçen seneden beri beraber ama torrentin taktik ve antremanları sistemi geçte olsa oturtmaya başladı bence kalsa başarılı olacak seneye ama kalmayacak terimci arkadaşın biri gelmiş burda sırf torrenti savunuyor diye hakaret ediyor ki arkadaş gayet kibar bir üslupta basının yanlış tutumunu eleştiriyor basın haklıdır haksızdır mesele bu degil bu keramettinmidir şerafettinmidir nedir adminim diye buraların kralı havasında altı üstü forum burası senin bir yorumuna 10 kat fazla begeni geliyor diye burda kimseye hakaret edemezsin sanki kulüp yöneticisi başkası olsa uyarı gelirde sana gelmez adminsin ya hani bu mesaja atacağın her hakaret içerikli cevabın 1000 mislini sana yolluyorum pesinen 0 yutan eleman bence ona göre davran
Komik çocuk, ona göre davrandım.

Git ötede oyna şimdi

Gorozokololoğa gorozokololuk domok medeniyettir . Sayende medeniyetin tanımını öğrendik sağol. Daha önceki bildiğimiz farklı bişeymiş .ayrıca ben terim düşmanı filan değilim 13 yıldır forumdayım 1 sene dahi terimi tek bir postta dahi kötülemedim bilmeden maçanızdan uydurursunuz böyle terim başarısızken bile terimi boklamadım efsanemiz diye ama torrenti savunurum sen git önce guardiolanın yanında 10 gün staj yap sonra torrenti bokla
Evet , söylediğim şeyleri kanıtlar nitelikte bir mesaj olmuş. Demek ki birini eleştirmek için onun yaptıklarını başarmak ön şart. O zaman bu forum niye var ? :) Bu kafayla futbolcu eleştirisi yapmak için futbolculuk yapmış olmak , başkan eleştirisi yapmadan önce GS başkanı olmak gerek. Ben Torrent'i istatistiksel veriyle , önceki kulüp performansı ve 1. adamlık tecrübesiyle , yani somut verilerle eleştiriyorum. Sen oyun iyiye gidiyor diyorsun ama buna dair tek bir somut kanıt yok. Daha çok gol yiyoruz , daha az pozisyona giriyoruz. Son dönem biraz Berkan dışında gelişim gösteren tek adam yok , istisnasız her topçunun performansı daha da düştü. Adam önceki takımlarında başarısız. Adamın dahil olduğu ekol bizim ülkede başarısız. Bak bunlar somut tespitler , bunları yanlışlayamazsın. Hülasa , uyduruyorsunuz.

Geri
Üst Alt