Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.393
- 12.029
- 2.573
kavgamız Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana mı diyorsun fanboy diye ? Öyle ortaya yazacağına alıntı yap da kim ise o terimci dediklerin, ona göre cevap verelim. Torrent'e Terimci merimciyim diye sallamıyorum ,sallanması gerektiği için sallıyorum. Terim gitsin diye yazan da , emekli olsun tekrar dönmesin yazan da benim. Biz yerine iyi hoca getiremezler dedik, karşımızdakiler de kim gelirse gelsin daha iyi olur diyordu. Kimin haklı çıktığı ortada. Forumda da Terimci dediğiniz tanıma uyacak 3 adam falan vardır max , ekseriyeti anti terimci bir yer burası. Olmayan ``düşmana`` saldırmak sizinkisi. Trajikomik.Seneye Terim'i getirirsek söz veriyorum forum üzerinde 0 eleştiri de bulunacağım. Sadece fanboylarının yaptığı savunmaları okuyup eğleneceğim.
Bana mı diyorsun fanboy diye ? Öyle ortaya yazacağına alıntı yap da kim ise o terimci dediklerin, ona göre cevap verelim. Torrent'e Terimci merimciyim diye sallamıyorum ,sallanması gerektiği için sallıyorum. Terim gitsin diye yazan da , emekli olsun tekrar dönmesin yazan da benim. Biz yerine iyi hoca getiremezler dedik, karşımızdakiler de kim gelirse gelsin daha iyi olur diyordu. Kimin haklı çıktığı ortada. Forumda da Terimci dediğiniz tanıma uyacak 3 adam falan vardır max , ekseriyeti anti terimci bir yer burası. Olmayan ``düşmana`` saldırmak sizinkisi. Trajikomik.
bu sezon geneli oyuncuların genetiğine yenilmek islendiAdama rezalet bir kadro yapıp teslim ettiler bir transfer dahi yaptımadılar. Gedson'u istedi almadılar ve şimdi de asıyorlar. Bu adamı sevmeyebilirsiniz ama geldiğinden beri herife yapılamayan saygısızlık, terbiyesizlik kalmadı. Ver adam Gedson'u Beka Beka'yı, yaz kampı şansı tanı sonra başarısız olursa söz ilk taşı bem atacağım.
Genel diyorum renktaş. Bir tek sana diyor olsaydım seni alıntılardım. Ama fanboy demek de hakaret veya rencide edici bir nokta nerede var bunu anlayamadım ?Bana mı diyorsun fanboy diye ? Öyle ortaya yazacağına alıntı yap da kim ise o terimci dediklerin, ona göre cevap verelim. Torrent'e Terimci merimciyim diye sallamıyorum ,sallanması gerektiği için sallıyorum. Terim gitsin diye yazan da , emekli olsun tekrar dönmesin yazan da benim. Biz yerine iyi hoca getiremezler dedik, karşımızdakiler de kim gelirse gelsin daha iyi olur diyordu. Kimin haklı çıktığı ortada. Forumda da Terimci dediğiniz tanıma uyacak 3 adam falan vardır max , ekseriyeti anti terimci bir yer burası. Olmayan ``düşmana`` saldırmak sizinkisi. Trajikomik.
O Portekizliye de vura vura yenmek yerine maç vermek de büyük 1 başarıydı.
Forumdan uzak kaldığın zamanlarda bir travma yaşadın mı renktaş ?Diagne'nin golü iptal edilince çok sevindin değil mi Murat
Forumdan uzak kaldığın zamanlarda bir travma yaşadın mı renktaş ?
O zaman renktaş sana 1 teklifim var ?Bam teline dokundum bence.
Genel diyorsun da forumda üç tane fanboy varsa yüz tane hater var diyorum ben de. Konuya kimin yazdığı da belli. Siz dediğin kimler mesela ? Lafa siz diyerek girmen dahi bir mesele , ne hikmetse farkında olmadan bir gruba dahil olmuşuz.Genel diyorum renktaş. Bir tek sana diyor olsaydım seni alıntılardım. Ama fanboy demek de hakaret veya rencide edici bir nokta nerede var bunu anlayamadım ?
Ha siz hocanıza veya fanboylarına hiç birşey söylenmesin istiyorsanız orasını bilemem.
Renktaş bugüne kadar benim ağzımdan biatçı veya ona benzer bir kelime hiç kimseye çıkmadı. Ama mesela direk alıntı yaparak soru sorduğum bir tip bana açık açık takım kazansaydı üzülürdün göndermesi yapıyor. Bir kaç kez idare ettim olmayınca ona göre cevap verdim. Ayrıca dediğim gibi fanboy olmak kötü bir şey değil bende zamanında Fatih hocanın fanboyuydum. Ergin hocanın ise halen öyle.Genel diyorsun da forumda üç tane fanboy varsa yüz tane hater var diyorum ben de. Konuya kimin yazdığı da belli. Siz dediğin kimler mesela ? Lafa siz diyerek girmen dahi bir mesele , ne hikmetse farkında olmadan bir gruba dahil olmuşuz.Ortada biz diye bir şey var ise , yani ben ve benim gibi düşünenler, biz her hocayı eleştirdik burada. Aysal dönemi Terim'i eleştirdim , Mancini geldi deplasmanlarda sıvadı devre arası transferlerde sıvadı onu da eleştirdim. Üstüne Prandelli geldi onu da eleştirdim, transfer yapmaya korkan üç kupalı Hamza'yı da eleştirdim , üstüne büyük maçlarda rezil hocalık yapan takımın kontrolünü kaybeden Tudor'u da üstüne gelen Terim'i de eleştirdim. Aysal döneminde kaldı senin o fanboy dediklerin , biz cebelleşiyorduk onlarla burada , forumda o günkü gibi sorgusuz sualsiz Terim fanatiği bir tane adam yok. Kim bu fanboylar ? Ben sana gram realite barındırmayan saçmalıklarla, kinle hocaya haterlık yapan tipleri isim isim sayarım ama. Ne yapmaya çalıştığınız da çok bariz , kendinize bir karşı cenah(sanrı) yaratamazsanız millete fanboy biatçı falan diyerek aklınızca aşağılamaya çalışacak ortamı yaratamazsınız.