Başkan Adayları Fatih Terim ile Devam Etmek İstediklerini Açıkladı

Diğer yönetimler açısından konusmayacagim renktas. Fakat bu yönetim son ocak 21 transferleri dışında hocanın istediğini alamadılar. Bu yönetim transfer konusunda inanilmaz beceriksiz. Bu yönden fatih hocayı elstirmek olmaz. Ama gelen oyunculari kâh iyi kâh kötü kullandı. Aslında uzun uzun yazılabilir bu konuda lakin renktaslari yormak istemem
Son üç senede alınan oyuncuları çıkarmaya çalıştım;

Luyindama 8 m, Marcao 4 m, Diagne 13(?) m, Emre Akbaba 4-4.5 m, Falcao yıllık 5-8 milyon, Babel (3 yıllığı 10 m), Ozornwafor, Jimmy, Nzonzi, Lemina, Emre Mor, Semih, Emre Taşdemir, Sekidika, Andone, Kostas, Seri, Adem, Taylan, Saracchi, Şener, Okan, Fatih, Kerem, Arda, Omar, Oğulcan, Emre Kılınç, Etebo, Fernandes, Halil, Yedlin, Onyekuru, Mustafa...

Başlamış bulundum, başım dönmesine rağmen inat edip tamamlamaya çalıştım, daha da atlamışımdır...İki yıl üst üste şampiyonluk yaşamış takım için bu nasıl bir döngüdür? Aynı dönem içinde, tükenmiş BJK hangi maliyetle kaç futbolcu transfer etmiştir acaba? onu da merak eden bir başkası paylaşsın da bilelim...

İşin kolayına kaçıyor bunlar sorumluluk almak istemiyor böyle başkandan bir cacık olmaz bu yüzden ft isteniyor hiçbir işe karışmayalım her işi ft yapsın.
Sonra sıkıstıgında basarisizligini ortmek icin yonetim beceriksiz onlarin isinide ben yapiyorum diyip baskanlik makamini itin bilmem neresine sokup cikarsin hakediyor tum baskan adaylari herseyi hocaya birakirsan sonu unal aysal cengiz gibi biter hakediyor hepsi bir tane cesur cikip ben basla hocayla calisicam diyemedi cunku dertleri secim kazanmak

Daha iyi böyle olduğu seneye ak kara ortaya çıkacak o zaman ne diyecekler bakalım müritleri bile arkasında durmayacak ilk avrupa hezimetinde homurdanmalar başlar ama iş işten geçmiş olacak çöp e gidecek gene milyonlarca para

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Scout sistemimiz oturdu. Fatih Terim'in istediği kişileri değil de scoutımızın istediği kişilere yönelmeliyiz. William D’Avila'ya olan borcumuzu ödemeliyiz. İstediğimiz adamları almalıyız.

Fatih Terim düşmanlarını anlamıyorum. Adamın bize kattıkları ortada. Ama Fatih Terim gidince kulüp bitecek diyenleri de anlamıyorum. Bu kulüp Fatih Terim'le var olmadı.

Fatih Terim boştayken başka bir hoca gelmesi her zaman problem olacak. Bir maç yenilse Terimciler hemen Fatih Terim göreve diyecekler.Başarılı olsa bu kadroyu da Terim de başarılı yapardı diyecekler.

O yüzden en olur tarafı Terim'in başkan olmasıdır. Bence olması gereken de budur.

Eşref Hamamcıoğlu: "Seçildikten sonra ilk işimiz Fatih Terim'le görüşmek"​

Bu acaba geçerli mi halen

Bodrumda mı devam edecekler acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt