- 11 Aralık 2009
- 17.379
- 10.365
- 1.838
Son üç senede alınan oyuncuları çıkarmaya çalıştım;Diğer yönetimler açısından konusmayacagim renktas. Fakat bu yönetim son ocak 21 transferleri dışında hocanın istediğini alamadılar. Bu yönetim transfer konusunda inanilmaz beceriksiz. Bu yönden fatih hocayı elstirmek olmaz. Ama gelen oyunculari kâh iyi kâh kötü kullandı. Aslında uzun uzun yazılabilir bu konuda lakin renktaslari yormak istemem
Luyindama 8 m, Marcao 4 m, Diagne 13(?) m, Emre Akbaba 4-4.5 m, Falcao yıllık 5-8 milyon, Babel (3 yıllığı 10 m), Ozornwafor, Jimmy, Nzonzi, Lemina, Emre Mor, Semih, Emre Taşdemir, Sekidika, Andone, Kostas, Seri, Adem, Taylan, Saracchi, Şener, Okan, Fatih, Kerem, Arda, Omar, Oğulcan, Emre Kılınç, Etebo, Fernandes, Halil, Yedlin, Onyekuru, Mustafa...
Başlamış bulundum, başım dönmesine rağmen inat edip tamamlamaya çalıştım, daha da atlamışımdır...İki yıl üst üste şampiyonluk yaşamış takım için bu nasıl bir döngüdür? Aynı dönem içinde, tükenmiş BJK hangi maliyetle kaç futbolcu transfer etmiştir acaba? onu da merak eden bir başkası paylaşsın da bilelim...