Başkan Adayları Fatih Terim ile Devam Etmek İstediklerini Açıkladı

Tamam hocayla devam kararı almalarını anlıyorum zaman kısa iş çok vs saygı duyuyorum ama hocanın sözleşmesi ortada. Demek ki hoca konusunda hiçbiri bi çalışma yapmamış.

korkak ve tembeller

68 yaşında adam allah korusun hastalanıp işi bıraksa burak efendi kenardan trene bakar gibi bakacak mesela

10 milyon rahat kolpadir. Görende onun oyuncularina toplam 100 milyon para harcandi sanacak (satin alip ve satma toplam). Menajerler genelde 10% bile zor aliyor. O 10 milyon nerden gelmis olacak? Hadi 2 milyon euro dese neyse

10 milyon rahat kolpadir. Görende onun oyuncularina toplam 100 milyon para harcandi sanacak (satin alip ve satma toplam). Menajerler genelde 10% bile zor aliyor. O 10 milyon nerden gelmis olacak? Hadi 2 milyon euro dese neyse

İnşallah yalandır ama iddialara göre kendisine ait olmayan oyuncularda bile yardım ettiği için komisyon vermişiz (Diagne’nin ismi çıkmıştı. Mitroglou için falanda öyle denilmişti.). Ayrıca Emre Kılınç ile Emre Mor bize imza atmadan önce bunun oyuncusu oldu. Emre Kılınç’a şimdi baktım başka menajerlik şirketine geçmiş. Bizdeki Belhanda ile 1-2 oyuncununda sonradan menajerliğini yapmıştı. Maicon’u Araplarla arası o dönem iyi olduğu için götürmüş olabilir. Onyekuru’yu 2-3 defa getirdi. Ndiaye’yi getirdi vs..Düşününce 10 milyon Euro olabilir gibi geliyor.

Yazdıktan sonra aklıma geldi de düzeltmeye üşendim. Herifin portföyünde işimize yarayacak tonla futbolcu var, mecbur değildik yani...

Bizim getirebileceklerimiz hepsi kötü bence. Bir Onyekuru vardı, onu da sene başı getiremedik. Ayrıca Stoke ile bir problemde olabilir. Etebo’dan önce Ndiaye ismi geçmişti.

Reis son zamanlarda forumda bulundun mu bilmiyorum ama Fatih Terim’e acayip bir şekilde hakaret ediliyor. Yav sevmessin istemessin istifa etmesini istersin nefret edersin de hakaret nedir.? Biri tarator yazıyor, öbürü paracı yazıyor daha bir sürü şey. Ve bu Galatasaray forumda oluyor. Yönetici arkadaşlar da bişey demiyor. Gerçi kendileri de pek sevmiyor Hoca’yı. Ki illa ki sevmek zorunda değilsin de saygı duyacaksın bu adama.

Fatih Terimle ilgili yazılanları okuyorum da bazen acaba antu’ya mı girdim diye kontrol edesim geliyor hakikaten. Eleştiri olur hepimiz eleştiriyoruz da tarator nedir hakikaten?

Bizim getirebileceklerimiz hepsi kötü bence. Bir Onyekuru vardı, onu da sene başı getiremedik. Ayrıca Stoke ile bir problemde olabilir. Etebo’dan önce Ndiaye ismi geçmişti.
10 milyon alacağı adamın izleyeceği yol bu olmaz, devede kulak gibi bir şey. Basar alır parasını, alacaktır da zaten...

Fatih Terimle ilgili yazılanları okuyorum da bazen acaba antu’ya mı girdim diye kontrol edesim geliyor hakikaten. Eleştiri olur hepimiz eleştiriyoruz da tarator nedir hakikaten?
Bu tarator yakıştırmasını ben Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarında gördüm. Hoca’ya bunlar yakıştırıyor. Ama burda da gördüm. Futbol olarak eleştir,istifaya davet et. Ama adam imPARAtor yazıyor. Paracı anlamında. Ama bu elemanlar KUŞta olabilir.

Bi de 10 milyon borcun olacak adam sana hala oyuncu getirmeye devam edecek.

Bu nevzatin 3 gr beyni oldugundan herkesi kendi gibi saniyor normal olarak.

''Hocanın kredisi bitmez'' denir ya hep; son 3 sezona benzer performans gösterirse bu defa biter, faal TD olarak...

Neredeyse kulübün anahtarını teslim eden, tarihin görmediği bonservis ücretleri ödeyen Özhan Canaydın' a, oluşan fiyasko sonrası ''Hocam sensiz olmaz'' demedi, kararı kendisine bıraktı diye ettiği sitemleri unutmadık...

Ünal Aysal' la ego didişmesine girdi; soluğu güya 'kavgalı' olduğu TFF Başkanının yanında aldı...

A. Albayrak' ın 2. adam rolünde olduğu M. Cengiz yönetimiyle de anlaşamadı. Nedense prosedür ve maliyet açısından zor transferler (Modeste, Alan, Banega vs) istedi hep?..BJK ın şampiyonluğuna çok önemli katkıda bulunan Josef ve Ghezzal gibi adamları istemiş olsa, herhalde alırlardı; Etebo onlardan çok mu ucuzdu? kim buldu da aldı mesela?..

Şimdi yeni yönetimle devam edecek gibi görünüyor. Onlarla da anlaşamazsa kusura bakmayacak artık; birkaç romantik dışında destekçi bulamaz, onları da kimse kaale almaz...
Diğer yönetimler açısından konusmayacagim renktas. Fakat bu yönetim son ocak 21 transferleri dışında hocanın istediğini alamadılar. Bu yönetim transfer konusunda inanilmaz beceriksiz. Bu yönden fatih hocayı elstirmek olmaz. Ama gelen oyunculari kâh iyi kâh kötü kullandı. Aslında uzun uzun yazılabilir bu konuda lakin renktaslari yormak istemem

Geri
Üst Alt