Osman Demiröz
Tecrübeli Üye
Federasyonla hükümet değişsin, kim gelirse gelsin şampiyon oluruz
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
#emreakbabayayenisözleşme
#evlatlarbeslenmeyedevam
şeklinde devamı gelmeyecekse katıldığım kampanya ama ftnin olduğu yerde kulüp evlatlara daha çok para yedirir
Kızımıza damat aramıyoruz. Galatasarayın hakkını yedirmeyecek ve pasif kalacak kişi istemiyorum. Bir ikincisi ihtiyar kimi dövmüş. Utanma yav kebapçı selahattin bayrağı taşı. Ah Ahmed Arif ah.Sizin oralarda evli kadınlara sarkanlari,silahla mekan basanlari, ihtiyarları dövenleri vs. başınızın üstünde taşıyorsunuz galiba?
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ
Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!
Arda-Bilal Meşe ayıbından bahsediyor...Kızımıza damat aramıyoruz. Galatasarayın hakkını yedirmeyecek ve pasif kalacak kişi istemiyorum. Bir ikincisi ihtiyar kimi dövmüş. Utanma yav kebapçı selahattin bayrağı taşı. Ah Ahmed Arif ah.
Terim'in olduğu yerde bence transfer işine kimse girmez renktaşBu evlatcı yorumlarıda tıpkı ayak tenisi gibi boş anlamsız söylemler.
Gerçekten her anlamda başkanından yöneticisine ve taraftarına kadar resmen akıl tutulması yaşıyoruz.Hala herkes Galatasarayın menfeati için değilde kendi egolarını tatmin etmek için kendisinin haklı olduğunu göstermek için ,kişisel duygularını Galatasarayın önüne koyarak yorumlar yapıyor.
Bende Fatih terimin çok ciddi hataları olduğunu düşünüyorum.Fakat başkan adaylarına bakıyorum, ülkedeki namusssuz fedrasyon ve kurullarına ,medyadaki Galatasaray düşmanlarına bakıyorum gerçekten Şu dönemde ama tek bir şartla Fatih terim ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Hepsini geçtim bu klübe 11 senede 8 şampiyonluk yaşatan fatih terimin bunu hakkettiğini düşünüyorum.
o şartta transferi işi bilenlere bırakmak.Alınması gereken mevkileri belirtebilir zaten az çok bellidir. Ama isimlsr konusunda kesinlikle bu işin ehli isimlere bu transfer döneminde görev vermeliyiz.Bu kişileri bulmalıyız.
aksi taktirde hangi başkan gelirse gelsin, hangi taknik adam gelirse gelsin bizden hiçbir halt olmaz.
mevcut başkan ve yönetimi, Fatih terim veya yeni başkan adayları artık kim varsa camia bu futbolcudan anlayan kişileri bulmalıdır.
göz göre göre yedlin gibi adamlar transfer edilmemelidir.Yedlin transferinin yanlış olduğunu görecek adamlar şart.
Terim mi döv dedi Bilal Meşeyi? Kanıtı yada belgesi var mı?Arda-Bilal Meşe ayıbından bahsediyor...
60 yaşında gazeteciyi ben mi dövdüm uçakta?Kızımıza damat aramıyoruz. Galatasarayın hakkını yedirmeyecek ve pasif kalacak kişi istemiyorum. Bir ikincisi ihtiyar kimi dövmüş. Utanma yav kebapçı selahattin bayrağı taşı. Ah Ahmed Arif ah.
Şaka mı yapıyorsun? Maganda dediği kişi Arda yahu...Terim mi döv dedi Bilal Meşeyi? Kanıtı yada belgesi var mı?
Ben hocadan bahsediyorum Mustafacım. Konumuz Arda değil ki.Şaka mı yapıyorsun? Maganda dediği kişi Arda yahu...
Terim'in olduğu yerde bence transfer işine kimse girmez renktaş
Dediklerin doğru ama olmayacak bir durum bence
Çok övdüğün tam bir beyfendi Mustafa Cengiz sabah akşam teşekkür edip beyaz sayfa açarak koruyor hakkımızı60 yaşında gazeteciyi ben mi dövdüm uçakta?
Bizim menfaatlerimizi suça karışmamış ve örnek kişilerin aramasını yeğlerim.
Yaw ne hocasıBen hocadan bahsediyorum Mustafacım. Konumuz Arda değil ki.
Ben hocadan bahsediyorum Mustafacım. Konumuz Arda değil ki.
Konumuz Hoca arkadaşım benim mesajımın neresinde Arda geçiyor. Arda bir futbolcu performans yetmez ve Galatasaray içi disipline uymazsa vurursun tekmeyi gönderirsin.Yaw ne hocası
Hoca diyen kim
O halde ben hocaya maganda denildiği için yazmıştım. Belli ki yanlış anlamışım. Özür dilerim.Onu yazan üye hoca icin yazmamis ki. Konu hoca degil, Arda