Başkan Adayları Fatih Terim ile Devam Etmek İstediklerini Açıkladı

Bence FT ile bu rezalet iki yilin ardindan devam edilmemeliydi. Ancak gorunen o ki devam edilecek. O zaman tam destek. Aslolan Galatasaray'dir. Umarim Akbaba ve Arda gibi isimlerle devam etmez. Hem kendisine hem gs'ye zarar veriyor bu sekilde.

Üc büyüklerden birisi, simdiye kadar hic 2 sene arka arkaya sampiyon olmayan hoca ile 3. sezona girdi mi? Avrupada böyle seyler arada sirada oluyordur da, ama türkiyede ortalama her 1-1,5 sene icinde hocalar degismiyor mu?

#emreakbabayayenisözleşme
#evlatlarbeslenmeyedevam

şeklinde devamı gelmeyecekse katıldığım kampanya ama ftnin olduğu yerde kulüp evlatlara daha çok para yedirir

Bu evlatcı yorumlarıda tıpkı ayak tenisi gibi boş anlamsız söylemler.

Gerçekten her anlamda başkanından yöneticisine ve taraftarına kadar resmen akıl tutulması yaşıyoruz.Hala herkes Galatasarayın menfeati için değilde kendi egolarını tatmin etmek için kendisinin haklı olduğunu göstermek için ,kişisel duygularını Galatasarayın önüne koyarak yorumlar yapıyor.

Bende Fatih terimin çok ciddi hataları olduğunu düşünüyorum.Fakat başkan adaylarına bakıyorum, ülkedeki namusssuz fedrasyon ve kurullarına ,medyadaki Galatasaray düşmanlarına bakıyorum gerçekten Şu dönemde ama tek bir şartla Fatih terim ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Hepsini geçtim bu klübe 11 senede 8 şampiyonluk yaşatan fatih terimin bunu hakkettiğini düşünüyorum.
o şartta transferi işi bilenlere bırakmak.Alınması gereken mevkileri belirtebilir zaten az çok bellidir. Ama isimlsr konusunda kesinlikle bu işin ehli isimlere bu transfer döneminde görev vermeliyiz.Bu kişileri bulmalıyız.

aksi taktirde hangi başkan gelirse gelsin, hangi taknik adam gelirse gelsin bizden hiçbir halt olmaz.

mevcut başkan ve yönetimi, Fatih terim veya yeni başkan adayları artık kim varsa camia bu futbolcudan anlayan kişileri bulmalıdır.

göz göre göre yedlin gibi adamlar transfer edilmemelidir.Yedlin transferinin yanlış olduğunu görecek adamlar şart.

Sizin oralarda evli kadınlara sarkanlari,silahla mekan basanlari, ihtiyarları dövenleri vs. başınızın üstünde taşıyorsunuz galiba?

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Ayak Tenisi uzmanı,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!
Kızımıza damat aramıyoruz. Galatasarayın hakkını yedirmeyecek ve pasif kalacak kişi istemiyorum. Bir ikincisi ihtiyar kimi dövmüş. Utanma yav kebapçı selahattin bayrağı taşı. Ah Ahmed Arif ah.

Kızımıza damat aramıyoruz. Galatasarayın hakkını yedirmeyecek ve pasif kalacak kişi istemiyorum. Bir ikincisi ihtiyar kimi dövmüş. Utanma yav kebapçı selahattin bayrağı taşı. Ah Ahmed Arif ah.
Arda-Bilal Meşe ayıbından bahsediyor...

Bu evlatcı yorumlarıda tıpkı ayak tenisi gibi boş anlamsız söylemler.

Gerçekten her anlamda başkanından yöneticisine ve taraftarına kadar resmen akıl tutulması yaşıyoruz.Hala herkes Galatasarayın menfeati için değilde kendi egolarını tatmin etmek için kendisinin haklı olduğunu göstermek için ,kişisel duygularını Galatasarayın önüne koyarak yorumlar yapıyor.

Bende Fatih terimin çok ciddi hataları olduğunu düşünüyorum.Fakat başkan adaylarına bakıyorum, ülkedeki namusssuz fedrasyon ve kurullarına ,medyadaki Galatasaray düşmanlarına bakıyorum gerçekten Şu dönemde ama tek bir şartla Fatih terim ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Hepsini geçtim bu klübe 11 senede 8 şampiyonluk yaşatan fatih terimin bunu hakkettiğini düşünüyorum.
o şartta transferi işi bilenlere bırakmak.Alınması gereken mevkileri belirtebilir zaten az çok bellidir. Ama isimlsr konusunda kesinlikle bu işin ehli isimlere bu transfer döneminde görev vermeliyiz.Bu kişileri bulmalıyız.

aksi taktirde hangi başkan gelirse gelsin, hangi taknik adam gelirse gelsin bizden hiçbir halt olmaz.

mevcut başkan ve yönetimi, Fatih terim veya yeni başkan adayları artık kim varsa camia bu futbolcudan anlayan kişileri bulmalıdır.

göz göre göre yedlin gibi adamlar transfer edilmemelidir.Yedlin transferinin yanlış olduğunu görecek adamlar şart.
Terim'in olduğu yerde bence transfer işine kimse girmez renktaş

Dediklerin doğru ama olmayacak bir durum bence

60 yaşında gazeteciyi ben mi dövdüm uçakta?

Bizim menfaatlerimizi suça karışmamış ve örnek kişilerin aramasını yeğlerim.

Ayak Tenisi uzmanı,

Belli ki florya anahtarini Terime teslim etmek kaca patliyor , hatirlayan yok.

Bilgi mahiyetine okunsun.

Aysal da Suren de bir sure M.Cengiz de transferi , anahtari Terime birakmadigi icin basarili oldular.

En son canaydin terime floryayi teslim etti ve battik.

Terim'in olduğu yerde bence transfer işine kimse girmez renktaş

Dediklerin doğru ama olmayacak bir durum bence

O zaman aslolan Galatasaray palavrası sıkmayacaklar.Bu çok zor birşey değil.Eğerki bu olmayacaksa gerçekten fatih terim ile kesinlikle devam edilmemeli.

Hepsini geçtim işin acı olan tarafı bizim asıl sorunumuzun transferler olduğununda hala kimse farkında değil. Ne yeni başkan adayları nede taraftarlar.

Şu takımda hala ilk 11'e muslera ve marcao dışında bir isim yazamıyorsak bizim sorunumuz bellidir.

60 yaşında gazeteciyi ben mi dövdüm uçakta?

Bizim menfaatlerimizi suça karışmamış ve örnek kişilerin aramasını yeğlerim.

Ayak Tenisi uzmanı,

Çok övdüğün tam bir beyfendi Mustafa Cengiz sabah akşam teşekkür edip beyaz sayfa açarak koruyor hakkımızı ;)

Ben hocadan bahsediyorum Mustafacım. Konumuz Arda değil ki.
Yaw ne hocası
Hoca diyen kim

Ayak Tenisi uzmanı,

Yaw ne hocası
Hoca diyen kim

Ayak Tenisi uzmanı,

Konumuz Hoca arkadaşım benim mesajımın neresinde Arda geçiyor. Arda bir futbolcu performans yetmez ve Galatasaray içi disipline uymazsa vurursun tekmeyi gönderirsin.

Geri
Üst Alt