Bu evlatcı yorumlarıda tıpkı ayak tenisi gibi boş anlamsız söylemler.
Gerçekten her anlamda başkanından yöneticisine ve taraftarına kadar resmen akıl tutulması yaşıyoruz.Hala herkes Galatasarayın menfeati için değilde kendi egolarını tatmin etmek için kendisinin haklı olduğunu göstermek için ,kişisel duygularını Galatasarayın önüne koyarak yorumlar yapıyor.
Bende Fatih terimin çok ciddi hataları olduğunu düşünüyorum.Fakat başkan adaylarına bakıyorum, ülkedeki namusssuz fedrasyon ve kurullarına ,medyadaki Galatasaray düşmanlarına bakıyorum gerçekten Şu dönemde ama tek bir şartla Fatih terim ile devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Hepsini geçtim bu klübe 11 senede 8 şampiyonluk yaşatan fatih terimin bunu hakkettiğini düşünüyorum.
o şartta transferi işi bilenlere bırakmak.Alınması gereken mevkileri belirtebilir zaten az çok bellidir. Ama isimlsr konusunda kesinlikle bu işin ehli isimlere bu transfer döneminde görev vermeliyiz.Bu kişileri bulmalıyız.
aksi taktirde hangi başkan gelirse gelsin, hangi taknik adam gelirse gelsin bizden hiçbir halt olmaz.
mevcut başkan ve yönetimi, Fatih terim veya yeni başkan adayları artık kim varsa camia bu futbolcudan anlayan kişileri bulmalıdır.
göz göre göre yedlin gibi adamlar transfer edilmemelidir.Yedlin transferinin yanlış olduğunu görecek adamlar şart.