Başkan Adayları Fatih Terim ile Devam Etmek İstediklerini Açıkladı

Secim 29 mayis’ta olsaydi farkli seyler konusabilirdik Ama haziran’in ortasinda secim yapacagimiza göre Fatih Hoca’ya bu sürec te tam yetki vermek bana göre dogru olacaktir

Aksini dusunelim,anca temmuz ayina dogru yeni hoca gelir ve transfer calismalari baslarsa Belki de bu sekilde cok sey kaybedecegiz

er veya geç bu koltuk dolacak !!!!!
B2CD3492-F5B1-4C5B-9512-9E0B0CD6B2AD.webp

Sizin oralarda evli kadınlara sarkanlari,silahla mekan basanlari, ihtiyarları dövenleri vs. başınızın üstünde taşıyorsunuz galiba?

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Ayak Tenisi uzmanı,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!
arkadas izlandada renktas. adetleri farklı olabilir.

Galatasaray da Başkanlik ne kolay ya, Fatih Terim'i başa getir herşeyi ona yükle, maglubiyette ortada gözükme, galibiyette Flaş TV ye bile konuş, Fatih Terim yorgun arkadaş anlamiyormusunuz yeni bir kan lazim takima birakin adam 1 sezon dinlensin bari..Transferi bari ona birakmayin..

Fatih hocayla devam edeceklerse hoca evlatlarına yolu göstermeli ayak tenisine son vermeli. Yardımcıların alayını kovacaksın işi bilen profosyeneller gelmeli yoksa bu seneyıde cöpe atalım.

Adamlardaki vizyona bak. Lan gormuyor musunuz takimin halini. Oyuncu degisikligini de Mustafa Cengiz mi yapsin? Sampiyonlugu veren Fatih hoca oldu bu sene. Vizyonunuz bu kadarsa defolun gidin ya. Mustafa baskan devam etsin. FFP ile ugrasti kac senedir. Yanindaki hainleri de kovsun yeni bir yonetim ile aday olsun o zaman.

Olan bize olur bizden başka kimseye birşey olmaz.. Şut çekmeyi bilmeyenler baş tacı edilir.. Kerem gibi oynayarak iyice gelişim göstermesi gereken yetenekler kenara mahkum edilir..

40 farklı taktikle takımın ayarı iyice bozulur.. Takımdaki oynaması gereken yabancılar zırt pırt yedek kulübesine mahkum olur aynı Muhammed gibi..

Hiç kimse gelişim gösteremez.. Herkes maç konularında kanser olmaya devam eder.. Olan bize olur..

Seçim döneminde liselilerden uzak durulmalı deyince ne kadar haklıymışım bir kez daha gördüm.. Galatasaray'a başkan olup da Galatasaray'ı yemeden gitmeyen bir liseli var mı acaba... İçlerinden tek sevdiğim vizyonu olan Ünal Aysal'ın bile ikinci döneminin bedelini 3-4 sezonda anca ödedik..

Işın Çelebi başkan olur umarım..

Burada mesele Fatih Terim değil. Seçimin tarihi bile belli değil ve bu takımın öyle ya da böyle bir plana programa ihtiyacı var. Başkan kim olacak, hangi hocayla çalışacak, transferler, şunlar bunlar derken koca sezonu çöpe atmış olacağız. Bu açıklamaların, orta noktada buluşulmasının sebebi bunlar. Eşref'in falan Fatih Terim ile gerçekten çalışmak istediğine inanmıyorum ben. Şu an bu saçma süreçte doğru olan bu bence. Mustafa Cengiz sağ olsun biraz daha zorlarsa 2022 sezonunu çöpe atacak.

Teknik direktör değişikliği bu şartlarda doğru olmaz zaten.

Geri
Üst Alt