Başkan Adayları Fatih Terim ile Devam Etmek İstediklerini Açıkladı

Dogru karar gibi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Seçim muhabbeti varken Fatih hocanın 1 aylık süreçte alınması gereken kararları almasına son derece olumlu yaklaşıyorum, Bizim kaybedecek tek günümüz yok hoca planlamayı yapsın baktı başkanlarla planları örtüşmüyor sezon başlamadan kendi isteğiyle ayrılır. Ama şu süreçte anlaşma aşamasına gelinen isimleri veya uzatılacak sözleşmeleri hoca halletmeli. Fatih Terim bizim efsanemiz maç günleri çok kızgın olabiliyorum hocanın seçimlerine ama sakince düşününce hocayı kaybetmemek en doğrusudur.

Bir tek Işıl Çelebi açıklama yapmamış. O da MC’ye yakın olduğu içindir.

Ben artık yeni bir yüz ve ileri ki 3-5 senemizi planlayacak yeni bir hoca istiyorum ama bu sene zaman çok az. Kadroyu hemen kurmalıyız Cl ön elemeleri için hazır olmalıyız belki iyi bir kura ile Cl gruplarına kalabiliriz bu ihtimali zorlamalıyız bunun içinde kadro olarak hazır olmalıyız şu anda takımda orta saha yok o yüzden bu sezon Fatih Terim ile devam etme istekleri mantıklı geliyor. seçim zamanında yapılsa farklı olabilirdi.

Korkak herifler.

Azıcık cebinizi doldurmayı değil de geleceğimizi düşünseniz Boyle ahmakça bir hareket yapmazdıniz.

Amaçları seyirciyi karşılarına almadan arka planda malı götürmek

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!

Korkak herifler.

Azıcık cebinizi doldurmayı değil de geleceğimizi düşünseniz Boyle ahmakça bir hareket yapmazdıniz.

Amaçları seyirciyi karşılarına almadan arka planda malı götürmek

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!
İyi kötü takımı hazırlayacak ortak bir adam lazım. MC hainlik yapmasaydı farklı olabilirdi her şey ama şu anda mecbur ortak karar alınmış bir insanın takımı hazırlaması. Adaylara kızmıyorum bu konuda ya da hocaya; MC ve avanesi bunun tek suçlusu.

Şu an istese Burak yerini ve listesini bırakır Ft’ye. O derece yeri garanti. Ft gelecek sezon da devam edecek gibi.

Geri
Üst Alt