Başkan Adayları Fatih Terim ile Devam Etmek İstediklerini Açıkladı

Fatih terimi istemeyen isin celebi ise takdir ediyorum oyum olsa ona atarim ne fatih terimmis daha biz cok ikina sikina mac izleriz zor gunler gecti daha zor gunler yakindir seneye secilen yonetim ilede kavga etmezse hic birsey bilmiyorum

iyi teknik direktör bulup ayarlayacak çapları olmadığı için terimle devam edelim garanti olsun bizim çapımız vizyonumuz bu anca bu kadar mesajı baştan verilmiş oldu.

En mantıklı karar bu şartlarda hoca ile 1 yıl daha devam etmemiz.Seçim erken olsa farklı düşünceler olabilirdi.

Şimdi havasından geçilmez ftnin.kulüp zaten çiftliği olmuştu iyice sirke çevirir artık

Maganda diyene Ali Koç gibi başkan ve Erol Aykut gibi sünepeler layıktır. Inadına FATİH TERİM
Reis son zamanlarda forumda bulundun mu bilmiyorum ama Fatih Terim’e acayip bir şekilde hakaret ediliyor. Yav sevmessin istemessin istifa etmesini istersin nefret edersin de hakaret nedir.? Biri tarator yazıyor, öbürü paracı yazıyor daha bir sürü şey. Ve bu Galatasaray forumda oluyor. Yönetici arkadaşlar da bişey demiyor. Gerçi kendileri de pek sevmiyor Hoca’yı. Ki illa ki sevmek zorunda değilsin de saygı duyacaksın bu adama.

mis gibi fatih terim varken baska td aramaya ne gerek var. dışarda kim bilir içine ne koyuyorlar.

Reis son zamanlarda forumda bulundun mu bilmiyorum ama Fatih Terim’e acayip bir şekilde hakaret ediliyor. Yav sevmessin istemessin istifa etmesini istersin nefret edersin de hakaret nedir.? Biri tarator yazıyor, öbürü paracı yazıyor daha bir sürü şey. Ve bu Galatasaray forumda oluyor. Yönetici arkadaşlar da bişey demiyor. Gerçi kendileri de pek sevmiyor Hoca’yı. Ki illa ki sevmek zorunda değilsin de saygı duyacaksın bu adama.
Maalesef öyle.

Geçtiğimiz 3.5 yıldaki kadro planlamasından, bir oyun şablonu ve istikrarı oturtamamasına, takımın genel fizikalite düşüklüğüne, oyuncu tercihlerine kadar memnuniyetsizliğimi ifade edegeldim...

1. Hocanın, tüm camia ve medya tarafından 'tartışılmaz bir duayen' gözüyle görüldüğü zamanlarda saçmalamaya müsait olduğunu, adeta ''Taşa dokunsam altın eylerim'' gibi bir ruh haline bürünebildiğini;

2. Oysa ki tartışılır ve eleştirilir olduğu zamanlarda ise çok daha gerçekçi ve dirayetli davrandığına dair tespitimi paylaşmıştım burada...

Şu anda şartlar yeni bir TD getirmek için hiç müsait değil; alacağı ücret bir tarafa, yabancı bir TD sağlam bir bütçe olmadan -ki olamayacak- gelse de pek bir şey yapamaz...Okan Buruk-Ömer Erdoğan gibi birini getirsek, tepesinde Demokles' in kılıcı gibi FT varken ilk büyük takım tecrübelerine yazık olur ve bir daha o şansı bulamayabilirler (İki mağlubiyette neler olacağı malum)...

Taraftar ve camia nezdinde halen önemli bir desteğe sahip olduğu için adaylar mecbur hissediyorlar, bunu da anlayışla karşılıyorum şahsen. Ancak artık 'tartışılamaz-eleştirilemez' durumda olmadığı da açık ki 2. maddede belirttiğim durumun geçerli olması umarım...

Seneye ille de şampiyon olalım derdinde değilim. Kadronun ciddi bir revizyona ihtiyacı var; buna dair olumlu adımları göreyim, takım oynadığı futbolla da ileriye dönük olumlu sinyaller versin yeterli benim için. Bunlar olursa sonuç da büyük ihtimalle gelecektir zaten; halihazırdaki şampiyon takım nedir ki mesela?..

Hayırlısı olsun inşaallah...

3. sezonda sampiyon yapamassa acaba bu sefer kim suclu olacak ?

Maganda diyene Ali Koç gibi başkan ve Erol Aykut gibi sünepeler layıktır. Inadına FATİH TERİM
Sizin oralarda evli kadınlara sarkanlari,silahla mekan basanlari, ihtiyarları dövenleri vs. başınızın üstünde taşıyorsunuz galiba?

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Ayak Tenisi uzmanı,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!

Geri
Üst Alt