- 1 Ağustos 2009
- 44.928
- 43.540
- 4.198
berbat bir camia olduk yav
bir senemiz daha çöpe gidebilir
bir senemiz daha çöpe gidebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah olmaz ama bir şeyler denediğine şüphem yok (yeni bir aday, yeni bir gruba yaranmak).
Bence mevzunun esas sorumlusu o adam zaten.MÖ, başkanı tanımıyorum da dedi. Ya tükürdüğünü yalayıp özür dileyecek ikna etmek için ya da mecburen bekleyecek.
Dursun'u hiç sevmem ama ona bile o kürsüde böyle cümleler kurulsun istemem GS Başkanı olarak.Bence mevzunun esas sorumlusu o adam zaten.
Saçma sapan açıklamalar.
Kurabilirsin ama çıkıp ispat edersin önce.Dursun'u hiç sevmem ama ona bile o kürsüde böyle cümleler kurulsun istemem GS Başkanı olarak.
Eşref te gerçi kimlere ne söz verdiyse biz onları karşılarız gibi bir ithamda bulundu.Kurabilirsin ama çıkıp ispat edersin önce.
Şu ana kadar tüm mevzu mabaddan yorumlar odaklı.
Bence ibrasızlık sonrası seçim kararı alması gayet pozitif bir hamleydi. Cengiz ibrasızlık sonrası 2.5 sene başkanlık yaptı bu çabuk unutuluyor.
İstifa etmemesi de dışardan iyi gözükmese de anlayabiliyorum. Tarihte istifa eden başkan yok.
Kurabilirsin ama çıkıp ispat edersin önce.
Şu ana kadar tüm mevzu mabaddan yorumlar odaklı.
Bence ibrasızlık sonrası seçim kararı alması gayet pozitif bir hamleydi. Cengiz ibrasızlık sonrası 2.5 sene başkanlık yaptı bu çabuk unutuluyor.
İstifa etmemesi de dışardan iyi gözükmese de anlayabiliyorum. Tarihte istifa eden başkan yok.
Galatasaray'da transfer bitmez11 haziran nedir lan. Ne zaman olacak transferler
11 hazirandan sonra renkdas11 haziran nedir lan. Ne zaman olacak transferler
Muthis adam. Baskan olsunMÖ, başkanı tanımıyorum da dedi. Ya tükürdüğünü yalayıp özür dileyecek ikna etmek için ya da mecburen bekleyecek.
ağustos eylül11 haziran nedir lan. Ne zaman olacak transferler
Bu takım satilmali. Gelenin bahanesi olur şimdi. Ne guzel iş. Belkide bilerek yapılıyor.11 hazirandan sonra renkdas
Eşref'te, MÖ de bugün söyledikleri cümleler yarın olası başarısızlık durumunda kendilerine söylendiğinde ağızlarını açmamalılar.Muthis adam. Baskan olsun
mahkemeye giden adamı dövmek şart artık