Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.714
- 94.832
- 4.978
@semih çiğdem kank sana yakın mı?mahkemeye giden adamı dövmek şart artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@semih çiğdem kank sana yakın mı?mahkemeye giden adamı dövmek şart artık
Semih'e nolduuu?@semih çiğdem kank sana yakın mı?
Evet kendi de aday olabiliyor.Yeni aday çıkabiliyor değil mi şimdi?
Kendisi sadece başkan olur, diğerleri adaylık için kapışır.Evet kendi de aday olabiliyor.
Çıkan olursa valla bilemiyorum - iyi niyetli bile olsa bu ertelemelerle alakası olduğu düşünülecektir. Sanmıyorum cesaret edebileceğini kimsenin.Yeni aday çıkabiliyor değil mi şimdi?
3. bir aday gerçekten lazım. Eşref ya da MÖ fazla kötüÇıkan olursa valla bilemiyorum - iyi niyetli bile olsa bu ertelemelerle alakası olduğu düşünülecektir. Sanmıyorum cesaret edebileceğini kimsenin.
hele hele albayrak ... hayatta cesaret edemez.
Bu burak elmas sevgisi nereden geliyor reis?Kendisi sadece başkan olur, diğerleri adaylık için kapışır.
Akrep bize sokacak beybi4 haziran iyi tarih.akrepteki ay tutulmasina yakin secim mi yapılır4 haziran güzel
Yok mayista olsaydi,sokabilirdi. fb ve kocu sokacak daha cokAkrep bize sokacak beybi
Belkide ama direkt ilişki aranaır erteleme sebebi diye - daha adayken bile öyle homurtuları kimse çekmek istemez. En doğrusu 2 sene sonra mı oluyor öbür seçim . o zamana bilenir hazırlanırım.3. bir aday gerçekten lazım. Eşref ya da MÖ fazla kötü
Başarısız bile olsa Galatasaray'ı kurtaracak transfer ve maaş politikasını uyguladı. Buna cesaret edebildi. Bu benim için çok değerli.Bu burak elmas sevgisi nereden geliyor reis?
Diyelim ezici oyla Eşref başkan oldu; 5-6 ay geçti ve takım diplerde. İbrasızlık tehdidi olacak aynı bugün gibi.Belkide ama direkt ilişki aranaır erteleme sebebi diye - daha adayken bile öyle homurtuları kimse çekmek istemez. En doğrusu 2 sene sonra mı oluyor öbür seçim . o zamana bilenir hazırlanırım.
Diyelim ezici oyla Eşref başkan oldu; 5-6 ay geçti ve takım diplerde. İbrasızlık tehdidi olacak aynı bugün gibi.
Diyelim 3. aday girdi herkes saydı, sövdü ve bir şekilde seçildi başkan; 5-6 ay geçti ve takımın pozisyonu bugün TS gibi farkı koymuş ve lider. Kim takar?