Başkan Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu: "Seçim 4-11 Haziran'da"

4 haziran erken değil mi lan eylülde yapsaydın. Lan koyayım böyle saçmalığa adaylar belli, sandıklar kurulu, herşey seçime hazır seçim kararı alınıyor ama 35 gün sonraya

Yeni aday çıkabiliyor değil mi şimdi?
Çıkan olursa valla bilemiyorum - iyi niyetli bile olsa bu ertelemelerle alakası olduğu düşünülecektir. Sanmıyorum cesaret edebileceğini kimsenin.

hele hele albayrak ... hayatta cesaret edemez.

4 haziran iyi tarih.akrepteki ay tutulmasina yakin secim mi yapılır 🤭4 haziran güzel

Çıkan olursa valla bilemiyorum - iyi niyetli bile olsa bu ertelemelerle alakası olduğu düşünülecektir. Sanmıyorum cesaret edebileceğini kimsenin.

hele hele albayrak ... hayatta cesaret edemez.
3. bir aday gerçekten lazım. Eşref ya da MÖ fazla kötü

3. bir aday gerçekten lazım. Eşref ya da MÖ fazla kötü
Belkide ama direkt ilişki aranaır erteleme sebebi diye - daha adayken bile öyle homurtuları kimse çekmek istemez. En doğrusu 2 sene sonra mı oluyor öbür seçim . o zamana bilenir hazırlanırım.

Lgs 5 Hazirandaymış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belkide ama direkt ilişki aranaır erteleme sebebi diye - daha adayken bile öyle homurtuları kimse çekmek istemez. En doğrusu 2 sene sonra mı oluyor öbür seçim . o zamana bilenir hazırlanırım.
Diyelim ezici oyla Eşref başkan oldu; 5-6 ay geçti ve takım diplerde. İbrasızlık tehdidi olacak aynı bugün gibi.
Diyelim 3. aday girdi herkes saydı, sövdü ve bir şekilde seçildi başkan; 5-6 ay geçti ve takımın pozisyonu bugün TS gibi farkı koymuş ve lider. Kim takar?

Diyelim ezici oyla Eşref başkan oldu; 5-6 ay geçti ve takım diplerde. İbrasızlık tehdidi olacak aynı bugün gibi.
Diyelim 3. aday girdi herkes saydı, sövdü ve bir şekilde seçildi başkan; 5-6 ay geçti ve takımın pozisyonu bugün TS gibi farkı koymuş ve lider. Kim takar?

Herkes kutlar tabii ki - sadece bu bölünmüşlük var ya şu an gelecek kimse ona çözüm olmaz kısa vadede- bir sonraki vaktinde ve kriz yağmuru olmayan bir ortamda gelmesi daha doğru olur eğer o nitelikte ve o amaçta olan varsa (çoktan çıkması gerekirdi daha doğrusu o aday bugünkü sürtüşmeleri görmeden - ya da bu patırtıyı öngörüp bulaşmadı şimdilik)

Benim yönetim ölçüm sportif başarı olmadı bugüne kadar hiç (transferlerde sorguladığım kısımlar tabi var ama genel resimde majör şey değil)

Yönetimin işi Teknik kadroyu transferde memnun etmek ,sportifte başka işi yok . Kalan her şey TD ve oyuncularla alakalı. Esas işi ama borçtan bataktan çıkarmak. Hatta bir adım ileri gideyim , TR kulüplerden hangisi borç batağından ilk çıkar ve yürür - o takım TR'nin Bayerni gibi bir hale gelir.10 yılda 7-8 şampiyonluk falan alır yani o düzlüğe ilk gelen takım. Bölünmüşlük ve çok kafadan ses çıkarken sportif başarı gelse bile sadece geçiçi maske olur.

Misal M.cengiz zamanındaki şampiyonlukları hatırlayıp coşmuyoruz ki - sevindik orada bitti gitti. ama yönetimsel konular hala konuşuluyor, albayrak yusuf vs sürekli ortada "her şeyin kaydı var - çıkarır konuşurum" diye huzursuzluk doğuruyor

Geri
Üst Alt