Başkan Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu: "Seçim 4-11 Haziran'da"

bu tüzük de üye yapısı da gözden geçirilmeli

ahmaklık bu

Dursun'u hiç sevmem ama ona bile o kürsüde böyle cümleler kurulsun istemem GS Başkanı olarak.
Kurabilirsin ama çıkıp ispat edersin önce.

Şu ana kadar tüm mevzu mabaddan yorumlar odaklı.

Bence ibrasızlık sonrası seçim kararı alması gayet pozitif bir hamleydi. Cengiz ibrasızlık sonrası 2.5 sene başkanlık yaptı bu çabuk unutuluyor.

İstifa etmemesi de dışardan iyi gözükmese de anlayabiliyorum. Tarihte istifa eden başkan yok.

Galatasaray ı bu hale getirenlerin Allah belasını versin.

Bence ibrasızlık sonrası seçim kararı alması gayet pozitif bir hamleydi. Cengiz ibrasızlık sonrası 2.5 sene başkanlık yaptı bu çabuk unutuluyor.

İstifa etmemesi de dışardan iyi gözükmese de anlayabiliyorum. Tarihte istifa eden başkan yok.
Eşref te gerçi kimlere ne söz verdiyse biz onları karşılarız gibi bir ithamda bulundu.

ztn istifa etmesine gerek yok ki adamın. 2 kere seçim kararı almış oldu. millet manyamış yakında arenada kendini yak fln da diyebilirler herife.

Beyler kızgınlık bende de var Burak Elmas'a (şahsi nedenim bugün yönetim masasının boş olmaması lazımdı ne olursa olsun - önüne gelen laf salladı işte havaya)

fakat 1yıl daha çöpe gitti derken hedefiniz sadece Burak Elmas olmamalı (kongre öncesi seçim yapabilirdi diyebilirsiniz , Hayri Kozak hep istedi misal) - onun alakası olmayan bir taktik ile seçimin bugün olması engellendi - Herkes Burak Elmas'a salladı oraya sallayacağına - artık nedense.

Rezalet cümleler kuran bir adayımız var - tüm işi bok atıp ekstrem vaatler vermek olan , başkanmış gibi davranarak TD spekülasyonlarına bile malzeme olan MÖ'den bahsetmekteyim.

Seçim ertelendiyse artık 3 hafta mı 1 ay mı - 1.5 ay mı ne zaman olacaksa sebebi istinafa giden adam ve arkasındaki destekçiler (ki bu destekçiler bugün meydan boşken o kürsüde laf etmişte olabilir - olmaz diye bir şey yok ) basbaya politik dansözlük bunların hepsi.

Düşünün en çok lanet okuyan biziz ama en çok sesi çıkan adamlar 1 senedir orada divan üyesi vs ama bi halt yediklerni görmedik lafta kalıyor alayı.

Tepkiniz tabii ki olsun ama adresi de doğru olsun.

Muthis adam. Baskan olsun
Eşref'te, MÖ de bugün söyledikleri cümleler yarın olası başarısızlık durumunda kendilerine söylendiğinde ağızlarını açmamalılar.
Yarın bir GK üyesi çıkıp ben GS Başkanını tanımıyorum, diğeri de GS başkanı kimlere söz verdi de GS ı peşkeş çekecek diye sorduğu ya da söylediği zaman susacaklar.

Geri
Üst Alt