Başkan Burak Elmas Açıklamalarda Bulundu: "Seçim 4-11 Haziran'da"

Dün 28 mayısta yapılabiliyor dediği seçimi haziranın ortasına atmak benden sonra gelende yönetemesinden başka bir şey değil.

Acaba Haziran olursa secim eline ne geciyor Elmasin? Aday olmiyacaksan neden misal Mayis ayinda yaptirmiyorsun secimi?

Fatih Terim'i getirmesine rağmen bunu sevmiyodum.Yok o sponsorluk yalanları bana gerçekçi gelmiyodu bi de Fb başkanıyla kanka olması da diğer nedendi..

Yav ne algısı abi
Her şeyi yapan sensin
Toplantıya katılmayan, taraftarı oyalayan, her yere geç kalan, ciddiyetsiz ciddiyetsiz takılan sensin abi
Ne algısından bahsediyorsun

Boşuna 1.5 ay geciktiriyor seçimi 28 mayısta olmasıyla 11 haziranda olmasının arasında büyük fark var.

Yan branslar ne olacak yine nerde cop varsa almak zorunda kalacagiz biktim ya

iyi aday ciksa bari

Lotodan parayı bulup aklı başından gidenler gibi,koltuğa oturduğu an adamın aklı gitti. Söylediği yalanlar,ezik ezik konuşmalar olmadı kardeş uzatmaya gerek yok daha kalkmış haftaya yine konuşacam diyor!

tarihi erkene çek lan boşuna 2 hafta kaybolmasın

şunu biri sorsa ya işe salak salak sorular yrine 21-28 e mani olup 4-11 e mani olmayan ne durum var diye

yani 21-28 talep etti adaylar - olmuyor nedeni şu ,

şu nedenle de 4-11 haziran ,

bunu bir allahın kulu sorsa - hepsi gs muhabiri

Koskoca kulup elalemin oyuncagi olmus.

Ya sokarim tuzugune muzugune olaganustu vs bi yolunu bulup haftaya olacak sekilde yapsinlar su secimi. Her sey cok olagan sanki de bi de 1 ay beklemek zorundayiz prosedurler icin

Geri
Üst Alt