Başkan Özbek: "Transfer konuşmayacağım"

2 senedir Şampiyon olan takımın gelirleri nereye gitti?
Şampiyonlar Ligi geliri nereye gitti?
Boeyden gelen 30 milyon euro nerede?
Hacizlik kulüpler 6 milyon euro maaşla topçu indirirken hala neyi bekliyorsun?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu avrupada bizim seviyemizde hangi kulüp transfer yaptı da yangın yapıyonuz

Rafaya 28 veren salaklarla bir mi tutuyorsunuz bizi

Biz bjk gibi 15 transfer yapmıcaz

Her transfer dönemi aynı mevzular arkadaş boşu boşuna yangın

Yahu avrupada bizim seviyemizde hangi kulüp transfer yaptı da yangın yapıyonuz

Rafaya 28 veren salaklarla bir mi tutuyorsunuz bizi

Biz bjk gibi 15 transfer yapmıcaz

Her transfer dönemi aynı mevzular arkadaş boşu boşuna yangın
Başımızdaki kişiler güven verse, bu kadar yangın yapılmaz aslında. Sorun transfer yapılmamış olması değil. "Acaba transfer yapılamayacak mı?" korkusu. Sebep tamamen güvensizlik yani.

ne yapılsın yani aleni olarak her konuda yalan söyleyen, sözünü tutmayan birini övelim mi alkışlayalım mı?
mesele transfer olup olmaması değil daha sportif a.ş.ye atama yapılmadı,iletişim sorumlusu belli değil.
başkanlık koltuğunu işgal eden kişi dışında konuşan eden yok.
işin en önemli kısmı kulüp temsil edilme yetisini kaybetmekle karşı karşıya
Öv alkışla mı diyorum? Her konuda yalan söylüyor derken? Yalan söylüyorsa kanıtlarını sun. Bir şeyi şu zaman yapacağım deyip o tarihte yapamamak yalancılık değildir. Gecikmedir.. sportif AŞ ataması içln tarih var. Atanacak adam da belli. İletişimi kuracak adam da bellidir. Şu anda transfer ile ilgileniyor dur.

Yönetemiyor beceriksiz diyorsan sana da soruyorum. Kaç kişiye yöneticilik yapıyorsun? Hayatta planladığın herşeyi tam zamanında mı yaptın?

Eleştiri var hakaret var. Başkanlık koltuğunu işgal eden diyorsun. İşgal etmek nasıl olur? Rekor oyla seçilerek mi işgalcilik yapılıyor. Sen eleştiri yapmıyorsun bildiğin hakaret ediyorsun.

2 senedir Şampiyon olan takımın gelirleri nereye gitti?
Şampiyonlar Ligi geliri nereye gitti?
Boeyden gelen 30 milyon euro nerede?
Hacizlik kulüpler 6 milyon euro maaşla topçu indirirken hala neyi bekliyorsun?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse para yok demiyor ki. Aksine herkes de para var diyor.

Gelirlerin yarısının bb ye gittiğini biliyorsundur. Kemerburgaz ın takımın kendi imkanları ile yapıldığını biliyorsundur. Kalanı da ezikler gibi çar çur mu etsinler?

Bazen çok sert konuşasım geliyor da tutuyorum kendimi. Yokluktan tırnakları ile kazıyarak bir noktaya gelmiş, bir şirketin sahibi olmuş, Türkiye de okumanın bir ayrıcalık sayıldığı okullardan mezun olmuş, Türkiye nin en büyük kulübünün başkanı olmuş bir adama hakarete varan, bu adam hiçbir şey beceremez diye aşağılayan bir güruh var ve bu güruhun çoğunluğunun hayatta yaşadıkları süre içerisinde ben de şunu başardım diyebilecek tek bir meziyetleri yok.
Ben çok şey başardım, eleştirme hakkım var. Daha çok şey başaran bir adami sattı gitti dursun. 3 30 paraya rivayi sattı. Şimdide floryayi satacak(peşkeş). Kizmayalimda ne yapalım?

adam başka iş icin orda

dogru demiş

2 senedir başarılı olmamızın sebebi dursunun görünmeyip arka planda olmasıydı.

sponsor mu buldu yok, transfer görüşmesi yapıp oyuncu mu ikna etti yok, floryada oyuncularla mı ilgilendi yok, cebinden para mı verdi e o da yok.

yukardakileri yapan adamı naptı? arkasından iftiralar atarak/göz yumarak kaçırttı. kerameti kendinde sandı, şimdiden arkasından sallamaya bile başladı.

ne diyonuz yaw yok 2 senedir şampiyon olan takımın başkanı falan. bu takım bu adama rağmen şampiyon olmuştur sayesinde değil. geçmişte ne haltlar ettiğini ve bugün de ne olduğunu biliyoruz bu adamın. kandırmayın kendinizi

Konuşma Kardeşim. Takim 2 sene zirveye çıkmış size göre ters bu olay hemen indirmeye bakın nasıl başarısız olabiliriz diye planlar yapın. Nefretimsiniz

Ben çok şey başardım, eleştirme hakkım var. Daha çok şey başaran bir adami sattı gitti dursun. 3 30 paraya rivayi sattı. Şimdide floryayi satacak(peşkeş). Kizmayalimda ne yapalım?

O zaman camiandaki herkes peşkeşe onay verecek. 3.30 paraya rivayı satan adamı da camianın içindeki herkes rekor puanla başkan yaptı. Sen de eleştirmiyorsun sen de hakaret ediyorsun.

dikkat edin

bu adam giderse başkansız kalırsınız

Şurada Dursun Özbek savunacağım aklıma gelmezdi. Ama Dursun Özbek savunmuyorum aslında Galatasaray başkanını Galatasaray taraftarının ezmesine ortada bir başarısızlık yokken sindiremiyorum. Bu isim başka bir isim de olabilirdi. İlk döneminde mesela ben de çok eleştirdim. Ünal Aysal ı övdüğüm de olsa eleştirdiğim de oldu. Elmas ı ilk başta istediğim sonrasında eleştirdim. Ama daha ortada fol yok yumurta yokken asıp kesmedim.

O zaman camiandaki herkes peşkeşe onay verecek. 3.30 paraya rivayı satan adamı da camianın içindeki herkes rekor puanla başkan yaptı. Sen de eleştirmiyorsun sen de hakaret ediyorsun.
Hiçbir cümlemde ya da kelimemde hakaret yok ki, o nerden çıktı?

YÜZDE 80 PAY KULÜBÜN
Geçtiğimiz yıl imzalanan protokole göre, ihalede ortaya çıkacak arsa bedelinin yüzde 80’i Galatasaray’ın, yüzde 20’si de Emlak Konut GYO’nun olacak. Riva arazisi yaklaşık 870 bin metrekaresi konut alanı, 206 bin metrekaresi özel orman alanı, 8 bin 400 metrekaresi ilkokul özel alanı, 72 bin 500 metrekaresi park alanı olmak üzere toplamda 1 milyon 157 bin metrekareden oluşuyor. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek kulübün bankalara ve finans kuruluşlarına borcunun yaklaşık 173 milyon dolar olduğunu ve Riva projesi ile borçları kapatacaklarını açıklamıştı.

EKO KÖY PROJESİ
Emlak Konut 2018’de başlaması planlanan Riva projesinin ekolojik ve sürdürülebilir mimari yaklaşımlarla tasarlanan Eko-Köy projesi olması için de çalışma yaptı. Toplam 869 bin 522 metrekare konut alanına sahip olan arazide 206 bin 497 metrekarelik bir de özel orman alanı bulunuyor. Köy ve doğa yaşantısının harmanlandığı birçok farklı konseptin bu projede hayat bulması için ihale şartnamesine belirli maddeler eklenecek. Emlak Konut, bu arsa için örnek bir proje de hazırlattı.

KULÜP 1.5 MİLYAR BEKLİYOR
Emlak Konut GYO ile Galatasaray Spor Kulübü, 29 Haziran 2016’da hem Riva hem de Florya arazileri için protokol imzalamıştı. Riva’daki 1 milyon metrekareyi aşkın arsanın değeri toplam 388.7 milyon lira olarak açıklamıştı. Florya’daki 22 bin 627 metrekarelik arsanın değeri de yaklaşık 120 milyon lira olarak belirlenmişti. Buna göre Galatasaray’ın Riva ve Florya arsalarının toplam değeri 508.7 milyon lira. Başkan Özbek, 508.7 milyon liranın ekspertiz değeri olduğunu, beklenen gelirin ise 1.5 milyar lira olduğunu açıklamıştı.

Haber 2017nin. Habere göre Rivanın %80inin Galatasaray'a, %20sinin Emlak konuta kalacağı ve bütün borçların kapatılıp kara geçeceği yazıyor. Realitede %20 bile kalmadı bize :asd: Florya çok daha değerliyken o da 3 30 paraya gidecek. Ülke olarak kimleri rekor oylarla seçtik, seçince doğru anlamına gelmiyor. Jet fadılda milletvekilliği yaptı bu ülkede, baraj problemi olmasa Cem Uzanda yapacaktı, nice teröristlerde vekil olarak oturdu o koltuklarda. Suyun karşı tarafında da rekor oyla seçilmiş bir loser var.

Haberi okurken dikkat etmemişim, floryayı 120 milyona okutuyormuş neredeyse o dönem.

Burada eleştiren arkadaşları boş konuşan pilavlı liseli fosillerle karıştırmayın
Erdenin gittiği gün söylemiştim o adam bizim kulüp için sadece transfer demek değil son 2 senenin tutkalidir erden ,bütün parçaları bir arada tutan kuvvetli bir tutkaldi
Şimdi polyanna gibi düşünen ve olayı sadece transfer açısından bakan arkadaşlar zaman geçip ligler başladıkça herseyi çok daha iyi anlayacaklar
Neler kaybetmisiz daha net görecekler maalesef

Ya çıktın madem deki arkadaşlar buraya çıkma amacımız başka o sebeple transfer konuşmiycaz ama Galatasaraylılar merak etmesin gereken neyse hocamızla görüşüyoruz. Transferleri yapıcaz. Bu konuda soru almiycaz şuan Bitti...
Tripli ergen gibi direk konuyu kapatmaya ne gerek var

Burada eleştiren arkadaşları boş konuşan pilavlı liseli fosillerle karıştırmayın
Erdenin gittiği gün söylemiştim o adam bizim kulüp için sadece transfer demek değil son 2 senenin tutkalidir erden ,bütün parçaları bir arada tutan kuvvetli bir tutkaldi
Şimdi polyanna gibi düşünen ve olayı sadece transfer açısından bakan arkadaşlar zaman geçip ligler başladıkça herseyi çok daha iyi anlayacaklar
Neler kaybetmisiz daha net görecekler maalesef

Dogru tanim bu. Evet tutkal, bir arada tutan, ses olan. Ama transfer konusunda lutfen, tamam emek verdigini biliyoruz ancak cikan sonucta pek matah degildi yine gec yapildi transferler cok bir fark yok genele bakinca. Bu isi amator ruhla seve-isteye yaptigindan asla suphem olmadi bir taraftar olarak.

Geri
Üst Alt