Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi düşünüyorum da o zamanlar Dursun çapsızı bizi öyle bir hale sokmuş ki gözümüz kör olmuş adeta ve bu adama sarıldık sığındık işte. O körlükle ve dursuna olan kinle göz ardı etmişiz sanırım hep beraber: bu adam "inan edin" diyor lan bakın bi kez daha tekrarlıyorum "inan edin". Bu saçma lafı ilk söylediğinde aslında bundan bi halt olmayacağının anlamalıydık. Abdülü saymıyorum bile artık bişe demeğe gerek yok.

RADIKAL kararlar istiyoruz! Transfer'den anlayan şahıslar gerekli transfer komitesine!

CL'e gidiyoruz daha doğru düzgün sponsorumuz bile yok, nerede bu sponsorlar?!

Ünal Aysal'i özledik.

Canlı yayına soru alacaklarmi acaba ,baskanda biraz akıl varsa bahane anlatmaz kendiside bulunmaz Hint kumaşı değil mayısı göremeden gider anlamaz bile çık kivirmadan bahane üretmeden gerçekleri söyle

Tek FFP, UEFA, paramiz yok diye aglamaya cikacaksa hic konusmasin bence. Taraftari yoksa iyice gicik eder ve shitstorm üretir.

Biz transfer isini beceremedik ve spor direktoru getireceyiz, o kisin daha iyisini yapsin diye aciklama falan yaparsa iyi olur.

Tek tek kimi almak istediklerini ve transferler niye gerçekleşmediklerini anlatmalı.
Leşhanda'ya ve diğer hangi futbolculara teklif geldiğini de açıklasın.

kasımpaşa bedava daigne'yi alıyorsa, kayseri bonservissiz mensah ve chery bulabiliyorken, bursaspor bedava sakho'yu alabiliyorsa

bize bahane, palavra, hikaye masal anlatma faynenşıl feyir pileyden bahsetme başkan bozuntusu

Galatasaray, Kasımpaşa veya Kayserispor değil. Niye sürekli böyle saçma kıyaslama yapıyorsunuz? Hiç bir kulüp, Kayseri’ye ucuz sattığı oyuncuyu Galatasaray’a aynı fiyata satmaz. Türkiye’nin en büyük camiası olmak bazen o kadarda kolay olmuyor, kusura bakmayın. Bu zaten dünyanın her yerinde geçerli; Real Sociadad talip olur, 10 milyon euro isterler - Barcelona talip olur, aynı oyuncu için 60 milyon euro isterler.

Yapılacak hiçbir açıklama tepkileri dindirmeyeceğine göre yersiz bir katılım olacaktır. Maç sonrası kısa bir açıklama daha iyi olurdu.

lafa trt'yi överek, kendisinin ne kadar devletci oldugunu söyleyerek, ne kadar iyi bi mülkiyeli oldugunu belirterek baslar.

Boyle bır programa katılma gereği duyduguuna gore hatasının farkında inşAllah ffp sacmalıgına girmez

Uzatmasına gerek yok inan edip defolup gitsin çapsız. Haaa çapsız olduğunu, beceriksiz olduğunu, yalancı olduğunu kabul edip en kısa zamanda seçime gideceğim derse amenna helalleşiriz, yoksa ne anlatırsa anlatsın bunlar dışında gözümdeki sıfatları değişmez...

Izlemeyecegim.

Yeni yalanlara yeni aglakliklara karnim tok bu aralar. Bir de Apo'yu falan getirirse yaninda o program zaten hic cekilmez.

Başkan seviyesinde birisinin TRT gibi propaganda kanalına çıkmasını doğru bulmuyorum

Izlemeyecek olmanizi anliyorum arkadaslar ama aslinda bu son sansi.

Transfer donemi bittigi an cikip kulup televizyonu ya da web sayfasinda aciklama yapmaliydi ama herhalde beklerse tepkilerin azalacagini ya da unutulacagini dusundu.

Bugun guzelce ve bahane uydurmadan ozur dilemeli. Surecin neden boyle gittigini hicbir detayi atlamadan anlatmali. Neyi yanlis yaptiklarini soylemeli. Bir daha benzer hatalar yaparsa istifa edeceginin sozunu vermeli.

FFP diye ağlayacak işte, izlemeye gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt