Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Ahmet cakarin CL grubu icin attigi tweetin bana "caps lock" unu gectiler
Screen shot u demek istedi herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana fenerin elendiği günde yazdım tekrar yazayım katılım payı belli üstüne yayın gelirinin +1 olacağı garantisi verildi uefa tarafında avrupa kulüpler birliğine linkini de attık ama siz o zamanda bejekeli ve fenevli aşığı twitter gastecilerine inandınız...Acikcasi 55 Milyon bana pek inandirici gelmiyor. Bu 55 nasil olusuyor bilen var mi.
Ahmet cakarin CL grubu icin attigi tweetin bana "caps lock" unu gectiler
Sana fenerin elendiği günde yazdım tekrar yazayım katılım payı belli üstüne yayın gelirinin +1 olacağı garantisi verildi uefa tarafında avrupa kulüpler birliğine linkini de attık ama siz o zamanda bejekeli ve fenevli aşığı twitter gastecilerine inandınız...
Havuz gelşirinin bir önceki seneye göre nasıl artacağı açıklanmamıştı sadece bir önceki senenin altına düşmecekti yayın havuz gelirinin dağıtımında coeefficient ranking de baz alınmış yani özetle diyor ki uefa marka değerimize sadece geçen sene top tepiklemede başarılı olanlar değil 1992'den beri katılımcı müsabık kulüpler markalarıyla, armalarıyla, mücadeleleriyle katkıda bulundu dolayısıyla bu seneki gruplarda yer alana takımlara geçmiş başarı sıralamasına göre yayın geliri pay edilecek işte o zaman 2000 öncesi fm zayıf olduğundan ea sports ve championship manager sierra serileri senin beynin eror verdi can efendi ama kayıtlı bunlar
Annadın mı şimdi vizyonerci aysalcı fmci senizaten katılım payı belli puan başı ödül de gruplardan çıkma da belli bak başkan aynen dediğimi söyledi 0 puan hedefimiz var
federasyonu tek başımıza temsil ediyoruz dolayısıyla 42 milyon euronun üstüne yayından 13 milyon euro gelmiş oluyor...
Üzüldün mügalatasary borcunu bitirecek ağla şimdi duvarları yumrukla muck ben artık yayını izlemiyorum kafi geldi
Bırak şimdi kıvırma şampiyonlar ligi geliri tahminlerin tutmadı diye şirinlik yapma![]()
Keşke avatarına gösterdiğin ihtimamı yakın galatasaray tarihine de göstersen 4-5 dediğinin arsenal ve dortmund olduğunu bilirdinBu kura çekiminde gülme olayı sinir ediyor beni. Takımları öbür gruptakiler kadar güçlü olamayabilir ama hepsi Türkiye liginin çok üstünde takımlar. Hamza zamanında 4er 4er gittiğimiz zaman gibi olabilir
Modeste gerçekten boşta o Zamanmodeste icin dün sormuslar tff'ye
Modeste gelmis Istanbula
Kisin icin neden olmasin dedi
Sanirim Kisin gelecek, kimse almazsa