Başkanımız TRT Spor'a Konuk Oluyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet cakarin CL grubu icin attigi tweetin bana "caps lock" unu gectiler

Screen shot u demek istedi herhalde

Acikcasi 55 Milyon bana pek inandirici gelmiyor. Bu 55 nasil olusuyor bilen var mi.
Sana fenerin elendiği günde yazdım tekrar yazayım katılım payı belli üstüne yayın gelirinin +1 olacağı garantisi verildi uefa tarafında avrupa kulüpler birliğine linkini de attık ama siz o zamanda bejekeli ve fenevli aşığı twitter gastecilerine inandınız...

Havuz gelşirinin bir önceki seneye göre nasıl artacağı açıklanmamıştı sadece bir önceki senenin altına düşmecekti yayın havuz gelirinin dağıtımında coeefficient ranking de baz alınmış yani özetle diyor ki uefa marka değerimize sadece geçen sene top tepiklemede başarılı olanlar değil 1992'den beri katılımcı müsabık kulüpler markalarıyla, armalarıyla, mücadeleleriyle katkıda bulundu dolayısıyla bu seneki gruplarda yer alana takımlara geçmiş başarı sıralamasına göre yayın geliri pay edilecek işte o zaman 2000 öncesi fm zayıf olduğundan ea sports ve championship manager sierra serileri senin beynin eror verdi can efendi ama kayıtlı bunlar :)

Annadın mı şimdi vizyonerci aysalcı fmci seni :) zaten katılım payı belli puan başı ödül de gruplardan çıkma da belli bak başkan aynen dediğimi söyledi 0 puan hedefimiz var :) federasyonu tek başımıza temsil ediyoruz dolayısıyla 42 milyon euronun üstüne yayından 13 milyon euro gelmiş oluyor...

Üzüldün mü :) galatasary borcunu bitirecek ağla şimdi duvarları yumrukla muck ben artık yayını izlemiyorum kafi geldi

Olumlu haberleri, bilgileri çok net ve anlaşılır olarak ifade ediyor ama olumsuz ve tepki çeken konularda sürekli lafı başka yönlere çekerek, konuyu uzatıp dağıtarak net cevap vermekten kaçınıyor. Levent Özçelik forvet konusunda çom net ve güzel bir soru sormasına rağmen M. Cengiz neden olmadığına dair net bir açıklama getirmedi. B-C-D planlarından bahsetti ama kimlerdi, neden olmadı olmadı, hepsinin olmaması nasıl mümkün olabilir, hata bende derken nasıl bir hatadan bahsediyor açıklamadı.

İyi yaptığı şeyler olabilir ama son dönemde bende hayal kırıklığı yarattı açıkçası

Tüm konuşmayı izledim. Forvet neden alınmamış anlayan oldu mu??

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana fenerin elendiği günde yazdım tekrar yazayım katılım payı belli üstüne yayın gelirinin +1 olacağı garantisi verildi uefa tarafında avrupa kulüpler birliğine linkini de attık ama siz o zamanda bejekeli ve fenevli aşığı twitter gastecilerine inandınız...

Havuz gelşirinin bir önceki seneye göre nasıl artacağı açıklanmamıştı sadece bir önceki senenin altına düşmecekti yayın havuz gelirinin dağıtımında coeefficient ranking de baz alınmış yani özetle diyor ki uefa marka değerimize sadece geçen sene top tepiklemede başarılı olanlar değil 1992'den beri katılımcı müsabık kulüpler markalarıyla, armalarıyla, mücadeleleriyle katkıda bulundu dolayısıyla bu seneki gruplarda yer alana takımlara geçmiş başarı sıralamasına göre yayın geliri pay edilecek işte o zaman 2000 öncesi fm zayıf olduğundan ea sports ve championship manager sierra serileri senin beynin eror verdi can efendi ama kayıtlı bunlar :)

Annadın mı şimdi vizyonerci aysalcı fmci seni :) zaten katılım payı belli puan başı ödül de gruplardan çıkma da belli bak başkan aynen dediğimi söyledi 0 puan hedefimiz var :) federasyonu tek başımıza temsil ediyoruz dolayısıyla 42 milyon euronun üstüne yayından 13 milyon euro gelmiş oluyor...

Üzüldün mü :) galatasary borcunu bitirecek ağla şimdi duvarları yumrukla muck ben artık yayını izlemiyorum kafi geldi

"Bilgi" veriyorsun tamam. Ama bana kendi aklinca hakaret edercesine salak salak imalarda bulunma böyle cocuk gibi.

Gecen sana ruh hastasi falan diyenler vardi da gercekten ben de inanmaya basladim buna. Akli dengenin tamamen yerinde oldugunu düsünmüyorum. Alakasiz alakasiz seyler yaziyorsun.

Mustafa Cengiz: "Şampiyonlar Ligi kurasında biz orada rakiplere gülmedik. D grubuna düşünce, Abdurrahim ne oldu dedi. D çıktı dedim, gülmeye başladı. Gülme dedim, kamera çekiyor."

Mustafa Cengiz: "İngilizler de 'Galatasaray maçlarını perşembe günü oynasın' demiş. İnce bir ironi yapmış. Ben buna gülerim."

Cengiz bir daha bu konuda hata yapmamak istiyorsa bu dönemden sonra kesinlikle Abdürrahimi transfer işinin t sine bile müdahil ettirmesin. Belhanda olayı soruldu mu acaba kendisine ?

Yıllardır takip ederim maclari yaklasik 20 yıldır izlerim maçların çoğunu. Bu kadrodan çok daha kötüleri oldu ama hicbir zaman bu kadar kötü forvet hattımız olmadi. Onun icin taraftar sorar niye forvet gelmedi diye, biz basariya alişan bir taraftar topluluguyuz. Neden forvet alinmadi aciklayin!!

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kura çekiminde gülme olayı sinir ediyor beni. Takımları öbür gruptakiler kadar güçlü olamayabilir ama hepsi Türkiye liginin çok üstünde takımlar. Hamza zamanında 4er 4er gittiğimiz zaman gibi olabilir
Keşke avatarına gösterdiğin ihtimamı yakın galatasaray tarihine de göstersen 4-5 dediğinin arsenal ve dortmund olduğunu bilirdin

Baskan sempatik konusuyor ama taraftari ciddi anlamda sinirlendirdi dogru duzgun forvet transferi yapmayarak. Ne kadar büyük bir hata yaptigi farkinda degil sanirim

15 milyon ayak basti
9-10 araliginda siralamadan gelen para

Uzeri de yayin haklarindan gelecek

55 milyon almamiz icin 30 milyon euro yayindan gelmesi lazim . Yayin haklarinin dagitilacak prime etki orani ciddi sekilde azaltilmis , bununla ilgili makaleler uefa sitesinden getirmistim

Burada herkes , sen dahil 30 lu rakamlar yazdiniz . Arastirip bulabilirim o mesajini

Hatta 38 ya da 39 demistin

Mustafa Cengiz: "Diyelim ocak ayında Modeste'yi transfer ettik. UEFA listesindeki bir oyuncuyu satmadan onu oraya ekleyemiyoruz."

Sorun butce beyler

FFP'yi mi anlamiyorsunuz,toplam 9 milyon satis yaptik 8.5 milyon harcadik,kalan 500 Bin le forvet falan kiralanmaz

Planlama da sorun var emre akbaba transferinden dolayi yoksa onyekuru,Badou transferinde uygulanan politika dogruydu bu sekilde devam edecektik

Emre akbaba'nin sidik yarisina dönmesi planlari alt üst etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt