Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.613
- 18
- 313
her gün şehitler geliyor millet evlilik programlarında göbek atıyor nasıl bir toplum olduk inanılır gibi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her gün şehitler geliyor millet evlilik programlarında göbek atıyor nasıl bir toplum olduk inanılır gibi değil
Düşünsene Karanfil'in orda bir patlama oluyor.
Bu haber kesin mi,açıklama duymadım ama bende bunlardan şüphelendim açıkçası
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halk tv sevsem de bazen manipule yapabiliyorlar bekleyelim görelim ama yayın yasağı geldiğine göre yüksek ihtimal doğruHalk Tv ''El Nusra'' nın bu eylemi üstlendiğini duyurduğunu söyledi. Son dakika bilgisi olarak geçtiler. Sonra bir iki defa daha söylediler.
Yanlış okumadıysam El Nusra,Türkiye'de kesinlikle eylem yapmama emri vermişti.Halk Tv ''El Nusra'' nın bu eylemi üstlendiğini duyurduğunu söyledi. Son dakika bilgisi olarak geçtiler. Sonra bir iki defa daha söylediler.
twitter mı kapandı benim internette mi bi sorun var
O programlara yayın yasağı gelmesi gerekirken haber programlarına yasak geliyor.
Ülkenin mevcut durumunu tüm çıplaklığı ile ortaya seren iki cümle olmuş.KanalD haber patlamayı iki saat canlı verdi, Haberi bitirirken sakın bi yere ayrılmayın poyraz karayel yeni bölümüyle şimdi dedi. Ülkeye bak!!!
bu tür aci olaylarin üzerine siyaset yapanin da allah belalarini versin
Insanlar öldü
Konuda siyaset yapan 1 kişi yok.