Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

her gün şehitler geliyor millet evlilik programlarında göbek atıyor nasıl bir toplum olduk inanılır gibi değil

her gün şehitler geliyor millet evlilik programlarında göbek atıyor nasıl bir toplum olduk inanılır gibi değil

İşte yeni türkiye bu televizyonlara bakıyoruz ya evlilik programı ya futbol yada suriye meselesi bu ülkenin gerçeklerine dair hiçbir şey görmek mümkün değil uyumaya devam.

Düşünsene Karanfil'in orda bir patlama oluyor.

Planları hazırdır bile

Sonuçta sen adamlara ülkeye girerken masum kız çocuğu muamelesi yaptın (belki bilerek) ama onlar sadece metropollerde değil bütün şehirlerde konuşlandı

Şimdi böyle patlamalar çok normal

Taksimi 3 noktadan havaya uçurabilirler

Biraz ileri gittin mi bir yeri ucuruyorlar

Daha komplosunu düşünmek istemiyorum

Bu haber kesin mi,açıklama duymadım ama bende bunlardan şüphelendim açıkçası

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halk Tv ''El Nusra'' nın bu eylemi üstlendiğini duyurduğunu söyledi. Son dakika bilgisi olarak geçtiler. Sonra bir iki defa daha söylediler.

Tüh muhtarları toplanacaktı yine kötü oldu bu rte için

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Halk Tv ''El Nusra'' nın bu eylemi üstlendiğini duyurduğunu söyledi. Son dakika bilgisi olarak geçtiler. Sonra bir iki defa daha söylediler.
Halk tv sevsem de bazen manipule yapabiliyorlar bekleyelim görelim ama yayın yasağı geldiğine göre yüksek ihtimal doğru

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nusra haberleri asparagas. Öyle bir bilgi yok hiçbir yerde. Halk Tv'de kimlerin uşağında olduğunu biliyoruz. Resmen bir terör örgütünün propaganda kanalı olmuş.

KanalD haber patlamayı iki saat canlı verdi, Haberi bitirirken sakın bi yere ayrılmayın poyraz karayel yeni bölümüyle şimdi dedi. Ülkeye bak!!!

Yok vallahi bize gülmek haram. Lanet olsun şu coğrafyayı rahat bırakmayan terör örgütlerine ve onların hamilerine.

Oraya çok yakın yerde çalışıyorum. Mesai saati biter bitmez arkadaşlarla çıktık, birden yer sallandı sanki. Protokolün oradaydım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu tür aci olaylarin üzerine siyaset yapanin da allah belasini versin

Insanlar öldü

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt