Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.257
- 25.818
- 2.808
"Fransa...... sizin istihbarat teşkilatınız çalışmıyor mu, istihbarat teşkilatınız ne işe yarar?"
- R.T. Erdoğan, Ocak 2015
- R.T. Erdoğan, Ocak 2015
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan rusyaya meydan okuma falanadamlar belki de bizi iki kere yok olma tehlikesinden kurtarmışlardır.Rus devrimi olmasa kurtuluş savaşının kazanılması gibi bir ihtimal olamazdı.İkincisi de ikinci dünya savaşında Hitlere dur demeselerdi Hitler bizim ülkemizi de dümdüz edip direk orta doğuya petrole inecekti ki esas amaçlarından biri de buydu.Şimdi Rusyaya meydan okuyanlar görüyorum ve gülüyorum.Başımızdakiler zaten ne yaptıklarını bilmiyolar da burda da bu düşünceleri görmek komik valla.Adamların elindeki nükleer gücün büyüklüğünü öğrenin ondan sonra meydan okuyun.Adamlar 60 yıl önce hidrojen bombası denemesi yapmış sen o adama meydan okuyosun.Amerikanın japonlara yaptığı gibi iki bomba atarlar memleket diye bişey kalmaz ortada.Kesin çözüm.Ondan sonra savaş savaş diyenler arkasına bakmadan kaçar memleketten
Orda 28 kişi ölmüş, belki de sayı artacak. Burada gerizekalıca yorumlar yapıyorsunuz. Bırakın lan particiliği haysiyetsiz herifler.
o 28 kişi neden ölmüş sence.
Hiçbir şey senin anlattığın ve algıladığın kadar basit değil. Nükleer silah kullanımı savaş suçudur, bütün Dünya için tehdittir ve bunun karşılığı aynen verilir. Kimse o topa giremez buna Putin de dahil. Bir savaş olursa Rusya askeri gücüyle üstünlük sağlayabilir ama Türkiye de o kadar kolay lokma değil büyük ihtimal iki taraf da bayağı zarar görür. Özellikle Rusya ekonomik anlamda çökebilir, ki zaten çökmenin eşiğindeler.
Sent from my iPad using Tapatalk
senin gibi adamlara fırsat doğurmak için ölmüştür.
senin zihniyetin yüzünden olduğunun farkında değilsin yazık sana
İş çok ciddi noktalara gelirse olacakları sen bile tahmin edemezsin.Şu bizim yaptığımızın aynısını Japon imparatoru yapmıştı ve karşılığını aldı.İşi o noktalara getirirsek kimsenin sesi çıkmaz.Sen sanıyo musun ki herkes bizim arkamızda duracak.Sadece ABD çıkarları için bizim arkamıza geçebilir.ABD de arkanda olmasın bak bakalım neler oluyor.Ne savaş suçları işleniyor kimsenin sesi çıkıyo mu.Savaş suçu falan hikaye
benim zihniyetimi açıklarsan sevinirim. Bakalım neymiş zihniyetim. Bekliyorum!
Şehitlerimizin isimleri belli mi?var mı bi kaynak
yaşanan bu olayların sebebinin siyaset olduğunu anlayamayacak kadar düşüncesiz olman.
İş çok ciddi noktalara gelirse olacakları sen bile tahmin edemezsin.Şu bizim yaptığımızın aynısını Japon imparatoru yapmıştı ve karşılığını aldı.İşi o noktalara getirirsek kimsenin sesi çıkmaz.Sen sanıyo musun ki herkes bizim arkamızda duracak.Sadece ABD çıkarları için bizim arkamıza geçebilir.ABD de arkanda olmasın bak bakalım neler oluyor.Ne savaş suçları işleniyor kimsenin sesi çıkıyo mu.Savaş suçu falan hikaye
O atılan ilk nükleer silahtı,ve bu kadar ağır sonuçlara yol açacağı asla öngörülmemişti.