Başkent’te Patlama Sesleri! | 28 Ölü, 61 Yaralı | Yayın Yasağı Getirildi

"Fransa...... sizin istihbarat teşkilatınız çalışmıyor mu, istihbarat teşkilatınız ne işe yarar?"
- R.T. Erdoğan, Ocak 2015

Bu ne lan rusyaya meydan okuma falan :D adamlar belki de bizi iki kere yok olma tehlikesinden kurtarmışlardır.Rus devrimi olmasa kurtuluş savaşının kazanılması gibi bir ihtimal olamazdı.İkincisi de ikinci dünya savaşında Hitlere dur demeselerdi Hitler bizim ülkemizi de dümdüz edip direk orta doğuya petrole inecekti ki esas amaçlarından biri de buydu.Şimdi Rusyaya meydan okuyanlar görüyorum ve gülüyorum.Başımızdakiler zaten ne yaptıklarını bilmiyolar da burda da bu düşünceleri görmek komik valla.Adamların elindeki nükleer gücün büyüklüğünü öğrenin ondan sonra meydan okuyun.Adamlar 60 yıl önce hidrojen bombası denemesi yapmış sen o adama meydan okuyosun.Amerikanın japonlara yaptığı gibi iki bomba atarlar memleket diye bişey kalmaz ortada.Kesin çözüm.Ondan sonra savaş savaş diyenler arkasına bakmadan kaçar memleketten

Hiçbir şey senin anlattığın ve algıladığın kadar basit değil. Nükleer silah kullanımı savaş suçudur, bütün Dünya için tehdittir ve bunun karşılığı aynen verilir. Kimse o topa giremez buna Putin de dahil. Bir savaş olursa Rusya askeri gücüyle üstünlük sağlayabilir ama Türkiye de o kadar kolay lokma değil büyük ihtimal iki taraf da bayağı zarar görür. Özellikle Rusya ekonomik anlamda çökebilir, ki zaten çökmenin eşiğindeler.

Sent from my iPad using Tapatalk

afc6bb488d24ae1147915ee8a66ac52e.jpg

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Hiçbir şey senin anlattığın ve algıladığın kadar basit değil. Nükleer silah kullanımı savaş suçudur, bütün Dünya için tehdittir ve bunun karşılığı aynen verilir. Kimse o topa giremez buna Putin de dahil. Bir savaş olursa Rusya askeri gücüyle üstünlük sağlayabilir ama Türkiye de o kadar kolay lokma değil büyük ihtimal iki taraf da bayağı zarar görür. Özellikle Rusya ekonomik anlamda çökebilir, ki zaten çökmenin eşiğindeler.

İş çok ciddi noktalara gelirse olacakları sen bile tahmin edemezsin.Şu bizim yaptığımızın aynısını Japon imparatoru yapmıştı ve karşılığını aldı.İşi o noktalara getirirsek kimsenin sesi çıkmaz.Sen sanıyo musun ki herkes bizim arkamızda duracak.Sadece ABD çıkarları için bizim arkamıza geçebilir.ABD de arkanda olmasın bak bakalım neler oluyor.Ne savaş suçları işleniyor kimsenin sesi çıkıyo mu.Savaş suçu falan hikaye

İş çok ciddi noktalara gelirse olacakları sen bile tahmin edemezsin.Şu bizim yaptığımızın aynısını Japon imparatoru yapmıştı ve karşılığını aldı.İşi o noktalara getirirsek kimsenin sesi çıkmaz.Sen sanıyo musun ki herkes bizim arkamızda duracak.Sadece ABD çıkarları için bizim arkamıza geçebilir.ABD de arkanda olmasın bak bakalım neler oluyor.Ne savaş suçları işleniyor kimsenin sesi çıkıyo mu.Savaş suçu falan hikaye

O atılan ilk nükleer silahtı,ve bu kadar ağır sonuçlara yol açacağı asla öngörülmemişti.

Eskiden; Irak'ta, Filistin'de nasıl günlük hayata devam edebiliyorlar diye düşünürdüm şimdi görüyorum ki insan her şeye alışıyor. İnsanlara duyarsızsınız diye kızılıyor ama bu ülkede duyarlı bir insan artık nefes alamaz. Suriye'den sonra orta doğunun en rezalet 2. ülkesi olduk. Acı gerçek bu. 10 sene önce orta doğu ülkeleri için idol olan vatanımızın geldiği hale bak.

994af38c6a0a5014bf75808be5b3d334.jpg

Ankara'nın taşına bak gözlerimin yaşına bak uyan uyan gazi paşam şu ülkemin haline bak.

yaşanan bu olayların sebebinin siyaset olduğunu anlayamayacak kadar düşüncesiz olman.

Çok basite indirgemişsin. Yaşanan bu olaylara karşı ülkece birlik olamadağımıza kızıyorum ben. İdeolojime uyacak parti olmadığından kimseyi de desteklemiyorum. Bunu da beni tanıman için söylüyorum. Neyse. Kimseyi savunmadığımdan bu tartışmaya burda son veriyorum. Sizin sahip olduğunuz ideolojinize saygı duyarak çekiliyorum buradan.

Yıllarca Atatürk Ortadogu'yla bağımızı kesti, Batı'ya yaklaştırdı diyorlardı.. Hoşgeldiniz özlediğiniz Ortadoğu'ya.

Son düzenleme:

Nükleer silah kullanımı demek sadece bize değil Dünya ya mesajdır. Merak etme özellikle tehlike altında olan Avrupa bile buna karşı birlik oluşturup cevabını vermek ister. Buna benzer hiçbir savaş suçu işlenmemiştir tarihte hiroşima vakasından sonra, bütün Dünya bunu kullanmayacağına dair anlaşmalar yapmıştır. Hatta uranyum zenginleştirmesini bile denetleyen örgütler var, teamüllerin dışına çıkarsa anlaşmayı çiğnemiş muamelesi görür. Bu da o ülkeye karşı savaş ve ya buna benzer yaptırımları gerektirir. Nükleer silahlanma sadece diplomatik alanlarda koz görevi görmek dışında şu anda manasız bir şeydir, zira bir ülke başka bir ülkeye karşı kullanırsa nükleer bir savaş ihtimalini bile doğurabilir bu da Dünya'nın sonunu getirebilir. E mantık olarak kimse bunun olmasını istemez.

Son düzenleme:
O atılan ilk nükleer silahtı,ve bu kadar ağır sonuçlara yol açacağı asla öngörülmemişti.

Denemesi yapılmadan kullanılan bir silah değildi ama.Bunların olacağı bilene bilene kullanıldı o bombalar.İki bomba atıldı ve atılma zamanları arasında 2-3 gün süre var.İlkini atıp sonucunu görenler ikincisini neden attı o zaman derim ben de?

Allah rahmet eylesin.

3. Dünya ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Ülkeye girenin çıkanın haddi hesabı yok.

Mit diye bir yapı var. Tek görevi sarayı koruyup kollamak.

Ortadogu denen bokcukuruna iyice battik,saplandik.
Bakalim nasil cikacagiz bu bokun icinden,daha dogrusu cikabilecekmiyiz?
Allah sonumuzu hayretsin.

Geri
Üst Alt