Basketbol Ana Sponsorumuz NEF Oldu

Erden Timur başarısız olmamak için gerekli bütçeyi basketbol takımımıza sağlayacaktır. Bu yüzden takım yönetimini Erden Timur'a vermek çok akıllıca.

Erden Timur başarısız olmamak için gerekli bütçeyi basketbol takımımıza sağlayacaktır. Bu yüzden takım yönetimini Erden Timur'a vermek çok akıllıca.
Basketbol A.Ş kurulması çok önemli bir hamle, yoksa sponsor olmak istemiyorlar, biz yönetime parayı aktarıcaz çar çur olcak şeklinde teredütler oluyor.

Sadece Erden Timur yetmez.
Neredeyse 2 sene seyirci yok. Herkes futbola, basketbola ac.
NEF 3 milyon verirse hedef Sinan Erdem'deki localari zenginlere satmak.
+ 10000 kombine olmali ama ucuz. Kombine + Loca 1 milyon olsa, 500 bin de şorta filan alinsa 4.5 milyon Euro, 500 bin de FIBA bonusu = 5 milyon
Tabi kac tane Loca var bilmiyorum. Kombine + loca minimum 1 milyon

Şu FIBA kupasini buyuk takimlar gelmeden kazanip bir kenara koymak lazim. Fener filan da gelirse " aha ilk biz aldik" diye gozlerine sokariz 😁
Sanirim fenerden Ali Muhammed'i alacagiz. Yerli olarak kenarda durur ama keske Wilbekin'i alabilsek

Ne kadar butce olacak acaba? Ah o Sn. Unal Aysal donemindeki rekabetci ekibi tekrar canlandirabilsek.

Şu an ligdeki ikiliyle rekabet edemeyiz ama fiba cl kupasını çok rahat alırız iyi oyuncularla, FIBA cl kupası ilerde büyük takımlarında katılacağı bir lig olacak yatırım olarak almak gerek, ilerde zaten salon ve yeni gelecek sponsorlarla ligdede rekabet ederiz herkesle belki ergin hoca ger döner adım adım gitmek gerek ama öncelik fiba cl yi almak olmalı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt